başlığı görünce hemen düz anlamda iki üç motorcu biribini doğradılar bıcakladılar falan sandım yaw.o nasıl başlık öyle.
başlığı görünce hemen düz anlamda iki üç motorcu biribini doğradılar bıcakladılar falan sandım yaw.o nasıl başlık öyle.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Ayricaliklilarin (motosiklet tutkunlari) birbirini kesmesi kadar normal bisey yok kanimca.
= = = Be Aprilia racer! = = =
ayrıcalık dedinde aklıma geldi gecen yolda annemi biyere bırakcam (arabayla) konusuyoruz, dedim motorcular birbirlerine selam verir yolda aslınca cok buyuk bi camia falan derken verdigi cevap (benide motordan soutcakya aklı sıra) ne öyle tarikat gibi zaten cou motorcu ayrıcalıklı hissedio ne şerit takmak var ne emniet seridi kurallrı fln die.. bu toplum alışamadı motora haala, ayrıcalıklı entresan bişiler olarak goruolar bizi trafikte...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
bizim burdada var öle bir birini kesmeler ama öle bi dik bakıyorlar ki ne bakıyon artist dercesine kendilerini ne zannediyorlar bilmem korkarım bunlaar bi gün harbi keserler birbirlerini
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
bu konuda haklısın. bende solladığım vespayı süzerken kırmızıda duran arabayı son anda farkettim duramadım ve kırmızıda geçmek zorunda kaldım
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
zor işler bunlar makina güzelse kesmeden geçilmez hele bide gözünün kaldığı ve alamadığın bi makinaysa bi gün karşıdan bmw 1200 gs gelio bendede kanuni öle bi dalmışım o motorun üstünde kendim düşünüodumki öndeki aracı son anda farketim tabi duramayıp öntekeri pikabın altına soktum akılandınmı die sorarsanız hayır
[B]ölümden korkanlar asla gerçekten özgür olamazlar[/B]
Yaw benimde nedense full korumalı arkdaşlara gözüm takılıyo küçük scooterla bile böyle arkadaşları görünce seviniyorum
çok güzel tespit ya hepimiz farkında olmadan yapmıomuyuz
ben hep yaparım zaten...
25 kere yaparım..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
en güzelide ışıklardan kalktıktan sonra ( komik ama ) gözgöze gaz açmak oluyo..
kafasını çevirip önüne ilk bakan kaybeder
[B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]
ya hakikaten bende bakıyorum bazen.
ama ilk anda selam vermek için bi bakıyorum sonra niye bakıyorum bende bilmiyorum.
bende diyorum motorcu birbirini kesermi yahu... meğer kesişiyorlarmış... belki birbirlerini etkilemeye çalışıyorlardır
bende ara sıra bakarım.. ama öle yan yana gelince kafamı dönderipte bakmam.. o selam olayını ilkten çok yapardımda son zamanlarda karşımdaki selamımı almayınca mort olmaktan bıktım ve hiç aldırmamaya karar verdim..
bazen arka arkaya geliyoruz ben arakada olunac tabi bakmadan olmuyor bugün bi cooper bağırta bağırta önümde seyrediyor.. artçıda malesef hiçbi koruması olmayan bir bayan.. güya bana hava atıyor heralde.. benim eksozda abart olunca.. ben o trafikte üstelemedim.. baktım ilerde bu arabanın arkasında durdu ben geçtim onu.. sonra arkamdan yetişmeye çalıştı ama tıkış tıkış trafikte benim geçtiğim aralardan o geçemedi malesef..(tabi bu geçmeler yavaşca ve dikkatlice)
KIRMIZI BOĞA..
hak bela yazmaz kul azmadıkça..
birader süpersin yaa bi cbr 125 al sen de, ona fazla bişey demiyorlar robocop gibi gezince üzerinde
kesme hadisesine gelince, bana da çok olmuştur. sanki bi kenara çeksem yanıma gelecekmiş gibi gelir diğer motosikletlinin. ne bileyim, azınlık psikolojisi sanırım
ama genelde karşı şeritten gelirken beni görüp de kornayla selam vermeyen yok nedense, çok mu karizmatiğim neyim?
Sırf herkeste 4 teker var diye...
resim yokmu resim yolla ben sana sölerim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)