[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
alamayanlara ben kaskı ücretsiz verecem dedim ya, ufak ufak taksitler halinde öder.
motorla keyfi gezmek için benzin koyabilen olan herkesin kaska verecek 20 ytl'si de vardır elbet
haaa, 20'lik kask bi işe yarar mı yaramaz mı tartışılır, eiwalla ama hiç yoktan iyidir
sana gelince, altında cbr 125 (5510ytl'lik motor), kaskın yok
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Ben motosikletimi aldıktan sonra LAZER marka kask aldım. 165 ytl'ye mal oldu.Şimdiye kadar kask değilde karpuz kabuğu taktığımı bu kaskla anladım
Bugün en ucuz sıfır motosiklet 1500 ytl' civarı ise sizin 160 ytl olan bu kaskı almamanız, imkansızlık değil sadece sorumsuzluktur. Benim bu kaskı almaya gücüm yetmiyor diyen sadece yalan atıyordur. Eğer 100-150 ytl gibi bir paraya motosiklet alabiliyorsanız ozaman bu kask çok pahalıdır.Onun dışında kendinizi kandırmayın, çünkü sonu çok acı olur...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
iyi bakalım. ozaman ben adanaya gelirsem ilk uğruyacağım yer honda bayisi. bende de kask alacak para yok burcu hnm banada 1 kask borclusunuz ama ben 20 ytl lik kask takmam ona göre en az 80 ytl olacak. ben bi ara öderim ok?
umarım beni kimse yanlış anlamamıştır. bende insanların kask takmasından yanayım ki 2 defa ufak tefek de olsa kask oladan kaza yapmış biri olarak kaskın artık ne kadar önemli olduğunu artık daha iyi anlıyorum.
ama açıkçası bana bunu çok sert bi dille anlatmış olsalardı heralde anlamam çok zor olurdu herneyse allah kimseye kaskın yararını anlıyacak kötü günler ve kötü derrsler vermesin ve çevremizde yaşanmış olaylardan ders çıkartmamız için bize zihin açıklığı versin.
GT650R
Bir polemigin daha sonuna geldik,herkese hayırlı günler
Born To Be wild,Live to Ride...
offffff hiç bitmeyecek sanmıştım kitlenmeden bittii
Konunun sorunsuz bitmesinde çaba gösteren burcuya sonsuz şükran ve sevgilerimi sunmayı bi borç bilirim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ya beni ya beni? bende durmadan kızıştırdım bana yokmu bişiler?
GT650R
aynen burcu katılıyorum sana o yanına gelenlere çakamadınmı şölee
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)