Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

kask takmayan motorcu istemeyiz aramızda

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    Alıntı BUnReCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 eylül - 10 eylül arası
    Adana'da meydana gelen ölümlü motor kazası sonucu: 14 ölü

yazdığım üslup, ters konuşmalarım
    üzülmekten ve
    sinirlenmekten
    kaynaklanıyor

'kask takmayan gebersin' değil
    'kask takın yaşayın'
    haklısın da burcu ama yani takmayanları aramızda istemiyozda biraz ters olmaz mı yani bazı arkadaşlar alamıyor oda buraya yazmış zaten haklısın bak ben sizin yüzünüzden kask alacam sırf sizin yüzünüzden daha önce de takıyordum ama yanlı anlaşılmasın ok
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ne istersen var :P
    Alıntı black_dog_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın da burcu ama yani takmayanları aramızda istemiyozda biraz ters olmaz mı yani bazı arkadaşlar alamıyor oda buraya yazmış zaten haklısın bak ben sizin yüzünüzden kask alacam sırf sizin yüzünüzden daha önce de takıyordum ama yanlı anlaşılmasın ok
    alamayanlara ben kaskı ücretsiz verecem dedim ya, ufak ufak taksitler halinde öder.

motorla keyfi gezmek için benzin koyabilen olan herkesin kaska verecek 20 ytl'si de vardır elbet

haaa, 20'lik kask bi işe yarar mı yaramaz mı tartışılır, eiwalla ama hiç yoktan iyidir

sana gelince, altında cbr 125 (5510ytl'lik motor), kaskın yok
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    1 eylül - 10 eylül arası
    Adana'da meydana gelen ölümlü motor kazası sonucu: 14 ölü

yazdığım üslup, ters konuşmalarım
    üzülmekten ve
    sinirlenmekten
    kaynaklanıyor

'kask takmayan gebersin' değil
    'kask takın yaşayın'
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Ben motosikletimi aldıktan sonra LAZER marka kask aldım. 165 ytl'ye mal oldu.Şimdiye kadar kask değilde karpuz kabuğu taktığımı bu kaskla anladım

Bugün en ucuz sıfır motosiklet 1500 ytl' civarı ise sizin 160 ytl olan bu kaskı almamanız, imkansızlık değil sadece sorumsuzluktur. Benim bu kaskı almaya gücüm yetmiyor diyen sadece yalan atıyordur. Eğer 100-150 ytl gibi bir paraya motosiklet alabiliyorsanız ozaman bu kask çok pahalıdır.Onun dışında kendinizi kandırmayın, çünkü sonu çok acı olur...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    alamayanlara ben kaskı ücretsiz verecem dedim ya, ufak ufak taksitler halinde öder.

motorla keyfi gezmek için benzin koyabilen olan herkesin kaska verecek 20 ytl'si de vardır elbet

haaa, 20'lik kask bi işe yarar mı yaramaz mı tartışılır, eiwalla ama hiç yoktan iyidir

sana gelince, altında cbr 125 (5510ytl'lik motor), kaskın yok

haklısın vallah hahaha
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alıntı Özer024 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben motosikletimi aldıktan sonra LAZER marka kask aldım. 165 ytl'ye mal oldu.Şimdiye kadar kask değilde karpuz kabuğu taktığımı bu kaskla anladım

Bugün en ucuz sıfır motosiklet 1500 ytl' civarı ise sizin 160 ytl olan bu kaskı almamanız, imkansızlık değil sadece sorumsuzluktur. Benim bu kaskı almaya gücüm yetmiyor diyen sadece yalan atıyordur. Eğer 100-150 ytl gibi bir paraya motosiklet alabiliyorsanız ozaman bu kask çok pahalıdır.Onun dışında kendinizi kandırmayın, çünkü sonu çok acı olur...

sıradaaaaaa yeni polemiklerrr
    --> 165 ytl'si olmayanları da mı almicaksınız
    --> 20 ytl'lik kaskı kastan mı sayıyorsunuz
    --> 670 €'luk shoei takanlara madalya mı veriosunuz
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    iyi bakalım. ozaman ben adanaya gelirsem ilk uğruyacağım yer honda bayisi. bende de kask alacak para yok burcu hnm banada 1 kask borclusunuz ama ben 20 ytl lik kask takmam ona göre en az 80 ytl olacak. ben bi ara öderim ok?

umarım beni kimse yanlış anlamamıştır. bende insanların kask takmasından yanayım ki 2 defa ufak tefek de olsa kask oladan kaza yapmış biri olarak kaskın artık ne kadar önemli olduğunu artık daha iyi anlıyorum.

ama açıkçası bana bunu çok sert bi dille anlatmış olsalardı heralde anlamam çok zor olurdu herneyse allah kimseye kaskın yararını anlıyacak kötü günler ve kötü derrsler vermesin ve çevremizde yaşanmış olaylardan ders çıkartmamız için bize zihin açıklığı versin.
    GT650R

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Bir polemigin daha sonuna geldik,herkese hayırlı günler
    Born To Be wild,Live to Ride...

Motosikleti
    Alıntı oFLuAlper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi bakalım. ozaman ben adanaya gelirsem ilk uğruyacağım yer honda bayisi. bende de kask alacak para yok burcu hnm banada 1 kask borclusunuz ama ben 20 ytl lik kask takmam ona göre en az 80 ytl olacak. ben bi ara öderim ok?

umarım beni kimse yanlış anlamamıştır. bende insanların kask takmasından yanayım ki 2 defa ufak tefek de olsa kask oladan kaza yapmış biri olarak kaskın artık ne kadar önemli olduğunu artık daha iyi anlıyorum.

ama açıkçası bana bunu çok sert bi dille anlatmış olsalardı heralde anlamam çok zor olurdu herneyse allah kimseye kaskın yararını anlıyacak kötü günler ve kötü derrsler vermesin ve çevremizde yaşanmış olaylardan ders çıkartmamız için bize zihin açıklığı versin.
    ok, sana da kask

tüm motosiklet.net üyelerine kask
    [B]ama hâââLâââ[/B]

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    offffff hiç bitmeyecek sanmıştım kitlenmeden bittii

Konunun sorunsuz bitmesinde çaba gösteren burcuya sonsuz şükran ve sevgilerimi sunmayı bi borç bilirim
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    offffff hiç bitmeyecek sanmıştım kitlenmeden bittii

Konunun sorunsuz bitmesinde çaba gösteren burcuya sonsuz şükran ve sevgilerimi sunmayı bi borç bilirim
    seni de katkılarından dolayı tebrik ederim
    [B]ama hâââLâââ[/B]

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    ya beni ya beni? bende durmadan kızıştırdım bana yokmu bişiler?
    GT650R

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    aynen burcu katılıyorum sana o yanına gelenlere çakamadınmı şölee

Motosikleti
    tebrikler alper, sayende konu hit oldu

planımız iyi işledi
    [B]ama hâââLâââ[/B]

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Sen hele bi Adanaya gell otoban gişelerinden şehir merkezine kadar kırmızı halı döşetecem mehteran takımıyla karşılatacam seni devlet töreni gibi olacak benim için çok büyük olaylara imza atacan çünkü kankaaaaa
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)