[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
işte bariş modum olayı özetlemiş
ben burcuyu görsem tanımam ayrıca sarı saclida demedim (iyi oku) evet bu konunun üstune merak ettım sordum amacım teşir etmekte degil arkadaşinin benzine bitmiş ben bunu bilemem sana dedigim gibi ben bu soruyu burcuya sordum sana degil cevap verecek bir kişi var o da burcu ister kask taksın ister takmasın bana sadece uyarmak düşer ayrıca burda kimse kimsenın avukatlini yapmasin bimem anladınmi.....
senoryoyu iki gören göz yazdı burcuda inkar etmemiş zatewn demekki seneryo bu gercekmiş.....
evt o kişi bendim demen yeterliydi sanırım burcu bende biliyorum mutlaka gecerli bir nedenın oldugunu çünkü bende bınıyorum kasksız motora yeri gelince her motorcu biniyor sana mahsuz degil benim sadece dıkkatımı ceken kasksız motorcu istemeyız aramızda deyıp tüm kapıları kapatmandir bu konuyu en güzel şekilde bariş modum anlatmiş
msn deki muabbete gelince o arkadaşim benım seni tanıdıgımı bilmiyor gerci seni görmüşlugumde yok ama hondada çaliştını bildıgım için ilk aklıma gelen sendin tanımadıgım kişiler hakkında kesinlikle yorum yapıp zamanımı harcamam.
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
hay allah ben tek bişey söylemeden geçemiyecem. burcu demişsinki benim grubum??????? ne demek benim grubum??? senin grubun varsa burdaki adana mt ye neden laf atıyosun? eyer adana mt ye üyeysen bunu sahiplenipte benim grubum diyemessin. bu 1 di 2. si dobra olmak sert dilli olmak çok güzel ama hiç öğretici deyil açıkçası. buranın amaçlarını unutma ona göre seç sert dilini bence.
GT650R
1- o kişi bendim demek yerine, olayı detayıyla anlatmayı daha uygun gördüm.
2- 'kasksız motorcu istemeyız aramızda' dediğim ne ki, Allah'tan 'ehliyetsiz, tecrübesiz, kasksız, montsuz, sırt korumasız, eldivensiz, korumalı pantolonsuz, özel ayakkabısız motorcu istemeyiz' demedim. istediğim en gerekli, takılması zorunlu olan bişe, hem sağlık için, hem trafik için. tekrar söylüyorum, bizde böyle (Adana MT)
3- Adana'daki tek sarı saçlı kız ben miyim
4- o kişi beni nerden tanımış acaba
5- üzerimde honda t-shirt de yoktu
6- tequ ve strife'a gelince; benim kasksız motorla gezdiğime inanmadıklarından öyle cvp vermişler. arkadaşlarım oldukları için savunma moduna geçmişler. buna avukatlık deniliosa: ben de şimdi onların avukatlığını yapıyorum
iii günlerrr
arkadaşım sana ne
neden polemik diye ölüosunuz yaaa, ben grubum (içinde bulunduğum grub = grubum) adına konuştummm.
benim grubum demek = ben de onlardanım demek !!!
sahibi, lideri, cartı curtu deilim !!!
lafı nerelere çekiosunuz yaaa
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Yazmiyacaktım ama cevap hakki dogdu
1.sorunun cevap bi : o senın bilecxegin bir şey
2.sorunun cevap bi : oda Adana mt nın sorunu
3.sorunun cevap bi : ben sari sacli diye hiç bir cumle kurmadım
4.sorunun cevap bi :yanındaki arkadaşi tanıyormuş seni servisten
5.sorunun cevap bi :o kadarını bilmiyorum
6.sorunun cevap bi : demek ki geziyormuşun kasksız bak avukatliginida yapmalarına gerek yok çünku ortada yanliş bir durum var bunu sende biliyorsun burcu ve hala cevap yaziyorsun şimdi benim arkadaşlarımda burda bana avukatlik yapsa bu topık ne olur
lütfen birazda ha sagduyulu n olalım sert cıkışmalara yer vermiyelim oflualper arkadaşimiza cıkıştıgın gibi..
sagduyulu günler....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
madem Adana mt'nin sorunu,
o zaman:
sana laf düşmez !!!
ne kadar çok uzattın yaaa, Adana'dan kimse birşey demez oldu, sana noluyor anlamıyorum.
konu: herkes kask taksın
çekilen taraf: burcu ne kadar sert konuşuyorsun
Cevap: kitlenene kadar polemiğe devam edin !
[B]ama hâââLâââ[/B]
bence sen önce bi nasıl konuşman gerektiğini öğren. ne demek sanane? asıl milletin kask takıp takmamasından sanane????????? allahım ya sitenin amacı insanları bilinçlendirmek sen kalkmış işgüzarlık yapıyosun neymiş efendim kasksız adam benim grubuma giremez..... bu arada bu topiği açma amacınıda tam olarak anlayamadım. bunu baska mtleremi duyurmak yoksa sadece adana mt mi? sadece adana mt ise bunu kendi aranızda halledebilirdiniz. plemik delisi bi insan deyilim özellikle böyle gereksiz işler için asla. uslubune dikkat etmeni rica ediyorum.sana saygısızlık yokken artis gibi konuşmana gerek yok
bu arada lafı mafı biyerlere çektiğimiz yok. sen ne söylediğini bilmiyosun demekki........
GT650R
Arkadaşlar kız hepimiz için doğru olan bir şeyi vurgulamış.Motosikleti olmayını aramızda istemeyiz dememiş.Kask takmayanı aramızda istemeyiz demiş. Keşke herkes bukadar duyarlı olsa bizlere karşı.
Dün geziye çıktık. 3 Tane kaza oldu ve bu kazaların 2'si ile bizzat ilgilendim ve KASK'ın nasıl hayat kurtardığını bizzat gözlerimle gördüm...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
bende kesinlikle kask olayına katılıyorum. ama bi kask takmayan adamı tanımam ve gruba sokamam demek var bide arkadaşlar bakın kask takmak hayat kurtarır deyip bubu yüz yüze örneklerle anlatmak var. burda böyle sert topicler açıp insanları bazı şeylerden soğutmak akıllıca deyil bence. uslüp çok önemli. bizde muğla mt de öğrendik kaskın ve korumaların önemini ama kimse tutupda bizi dışlamadı kask takmıyoruz diye. aksine içlerine alıp düzgün bir dille anlattılar.
GT650R
ben adamına göre konuşurum !
ne demek milletin kask takıp takmamasından sanane?
duyarsız insan, onlarca insan öldü kask takmadığı için, nasıl banane olsun, sende insanlık olsa böyle konuşmazdın !
bu konuyu başka mt'lere niye duyurmak istiyim ki, onlar nasıl kabul ediolarsa etsinler. bizim grup elemanları istemiyor. ben de onların adına konuştum.
adana mt'nin kask takmama sorunu yok, yeni girmek isteyen arkadaşlar varsa onlar için söyledim, tanımadıklarımız var. anladın mı???
yazını iyi oku, sen artist olduğunun farkında mısın?
a.a.e.s.t.g.p.i
işte bunu anlayamıyorlar özer !!!
[B]ama hâââLâââ[/B]
bence çok gereksiz bir topic madem aranızdaki yeni arkadaşlara söyliceksin ozaman kendi içinizde halledin. ben bu güne kadar hiç kimseye artislik yapmadım ki bi bayana asle yapmam. ama sen nedense kime ne ispatlamaya çalışıyosan artisliğine devam ediyosun. herneyse insanlara gereksiz cevap hakkı tanıyarak gereksiz konulara girmeye ve gereksiz polemiklerde bulunmak benim kalemim deyil.
senin duyarsızlık dediğini de ben ciddiye bile almıyorum. beni bilen bilir. sana açıklama bile yapma gereği duymuyorum bu konuda.
son bişey daha ne söyliceksen açık açık söyle öyle harf harf anlaşılmıyacak şekilde yazılar yazmana gerek yok. açık sözlülüğünü asıl orda kullan.
GT650R
hayırdır arkadaşlar problem ne?
kask mont giymeyenler gezilere katılmasınlar, ehliyet ve ruhsatı olmayanlar akılarından bile geçirmesinler.
olay budur, bu kadar uzatıp polemik yapmaya gerek yok.
istanbul mt, gezi ve buluşmalara kasksız geleni kınar, arasına almaz.
adana mt de böyle yapmalıdır, yapmak da hakkıdır.
çünkü akıllı olan insanlar topluluğu böyle davranır. kask takmayan akıllı olmadığı için, o toplulukta yeri olamaz
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
kesinlikle katılıyorum. benim söylemek istediğim tek şey usluppppppp. ben heralde anlatamıyorum.
herneyse kim kimi nereye alırsa alsın veya almasın.
bencede kask öneli ama bunu bu şekilde öğretemessiniz. bu benim şahsi görüşüm. bişeyi zorla kimseye öğretemessin herşeyin bi adabı var. bence o adab çerçevesinde gitmek lazım.
GT650R
[B]ama hâââLâââ[/B]
Sevgili arkadaşlar konu nerdeyse MT ler arası savaşa dönüştü. Lütfen birbirinizi kırmadan ve daha nazik bir dille konuya devam edelim. Ben daha önce yazdığım gibi HEP KORUMA TAM KORUMA bu slogana bütün motorcuların uyması gerekiyor. Çünkü en ufak kazalarda bile korumalar olmadığı zaman haddinden fazla yara bere alıyoruz. Lütfen herkes dikkat etsin. Bütün MT ler kardeştir. Sağlıcakla Kalın. Saygılar.................
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Oflualper arkadaşım bu konu Adana ile ilgili yerel bir konu.Akşamları burda göl kıyısında oturdugumuzda geçen her 10 motorcudan 7-8 i kasksız geziyor.Lafımız motosikler net aracılıgı burada Adanadaki arkadaşları bi nebze de olsa uyarmak.Sonuçta onun kendi saglıgını ve güvenligini biz kendisinden fazla düşünemeyiz ancak artık ölümlü kaza haberleri almaktan bıktık.Olayın şiddet dozu da burdan gelio,insanların kendi hayatlarını bu kadar hiçe sayarak hiçbişeye aldırmadan kasksız bir şekilde motosiklet kullanmaları.Umarım bu polemik fazla uzamaz tatlıya baglanır...
Born To Be wild,Live to Ride...
bunu son kes söylüyorum. ben yapılan uyarıya bişey demiyorum. aksine destekliyorum. benim söylemeye çelıştığım şey insanları uyarırken çok daha dikkatli bir şekilde düzgün bir uslubla uyarırsak daha çok insan kazanırız. ama insanları azarlayıp dışlarsak ozaman bi fark olmayacaktır. bunu kimse şahsi almasın bu tamamiyle benim şahsi düşüncemdir.
herkese selamlar.
GT650R
arkadasim biz 15-16 yasinda cocukalr degiliz aramizdaki insanlarda oyle degiller farkindaysan kask takmayan adama yer yok bu gezi olur gundelik hayat olur farkli birsey olur bunu takmak zorundalar bu yastan sonrada bizim kimseye bir sey ogretecek halimiz yok adam 23-25 yasinda adama zorla kask mi taktircaksin kendini dusunmeyen insanlari biz mi dusuncez bir yerde onlarin iyiligi icin \
usluba gelince evt sert olabilir ama ben motorcuyum deyip forumlarda cirit atan olur olmadik yerde gaz acan arklarinda ne kadar motorcu oldunu goruyoruz kaldiki benim motorum olmamasina ragmen kaskim ve montum vardir bunu herkez bilir ben kendimi dusunuorum kimsede bana git kask al mont al demedi biz aramizda bilincli motorcu istiyoruz arkadasim
kaldiki bu adana mtnin sorunu kimseye ayrimcilik yok burda
bu sene adana kac tane olumlu motor kazasi oldu biliyor musun? bunlarin sebepleri neydi biliyor musun?
turk insani bana birsey olmaz felsefesiyle gidiyor devamli bu adama bisey annatamassin
birde su olaya deyinmek istiyorum kendini dusunmeyen adam acaba bir gezide yada bir toplandimiz aksamda yolda herhangi bir sekilde tehlikeli bir duruma sokar mi bnm aklimda boyle dusuncelerde var haksiz miyim
1 eylül - 10 eylül arası
Adana'da meydana gelen ölümlü motor kazası sonucu: 14 ölü
yazdığım üslup, ters konuşmalarım
üzülmekten ve
sinirlenmekten
kaynaklanıyor
'kask takmayan gebersin' değil
'kask takın yaşayın'
[B]ama hâââLâââ[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)