Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

kask takmayan motorcu istemeyiz aramızda

REKLAM ALANI
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı Scooter_Mania adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polisler nie orada müdahale etmemişler?kasksız motorculara
    Bayan ya ondandır müdaheleyi boşver bide kızların yaptığı bu işarete ( ) aynı işaretle karşılık verdiler motoru sağa çekip oturup ağlayacaktım vallaha biz sıcak soğuk demiyozz kırk derecede kask mont geziyoz kızlar polislere utanmasalar parmak atacaklar ( tövbe tövbe )
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    burcu benim şu eksikleri tamamlayalım loto çıkar çıkmaz ödicem
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bende adanaya gelsemmi acaba bir honda alırım şu an bindiğim çinlidende kurtulurum kaskım montum dizliğim belliğim tulumum botlarım var motorun 2 katı fiyat ediyorlar nolan kaskımıda alırım 125 lik kullanıyorum bu kadar korumayla umarım birileri bundan birşey anlar
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    ne istersen var :P
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burcu benim şu eksikleri tamamlayalım loto çıkar çıkmaz ödicem
    sana hepsi beleş

Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende adanaya gelsemmi acaba bir honda alırım şu an bindiğim çinlidende kurtulurum kaskım montum dizliğim belliğim tulumum botlarım var motorun 2 katı fiyat ediyorlar nolan kaskımıda alırım 125 lik kullanıyorum bu kadar korumayla umarım birileri bundan birşey anlar
    honda almana gerek yok

neye binersen bin, bilinçli bin

umarım anlarlar dostum
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    bu topigi okurken Adana nan (mt den degil)bir arkadaşla msn de yazişiyoruz

aramizda gecen konuşmadan bir kaç alınti

(arkadaş): hala motora bınıyormusun
    (ben) :evett biniyorum
    (arkadaş) :repsol dıye bir motor markasi varmi? (arkadaş motordan anlamaz)

(ben) : honda da repsol diye bir motor var cbr 125 lik cok güzel bir motor ne oldu motormu alacan.?

(arkadaş) : yok yok bugun g.paşada arkadaşla gıdıyorduk bir bayan sürücu böyle bir motora biniyordu gözunde gözluk saclari arkasına atmiş artıs gibi..artık bayanlarda biniyor motora

(ben) :kask yokmuydu

(arkadaş) :yoktu bu sıcakta kimsenın taktını görmuyorum zaten

(ben) : ?????? :evet bizim buralarda yok bayan sürucu malesef

(arkadaş) :burda da bir kaç kez gördum ben de zaten o sürücüde honda da çalişiyormus yoksa pek binen yok

(ben ) : nerden biliyorsun honda da çaliştını ????????

(arkadaş) :yanımdaki arkadaş söyledi ordan tanıyormüş bayani

evet burcu bu arkadaşin bahsettıgı kask takmıyan kişi sen misin.?
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    4x4
    way bea sarı saçlar ahenkle dans ediomuş giderken ha
    Belirteyim
    1- Burcu kasksız motora binmez
    2- Burcu Repsol deil turuncu cıbır sürüyor
    3- Olurda o kişi burcuysa ona da
    4-sü yeni aklıma geldi süren bayan göbeklimiymiş
    5- bu da sonuncusu bu msn muhabbeti bana biraz saçma geldi ne alaka repsolden mi tanımış kızı ? hondada çalıştığını bile bilior yanındaki eleman ama o motorun repsol olup olmadığını arkadaşına söyleyemiyor çocuk sana gelip soruyor
    son dedim ama
    6- Burcu Shoei siz motor sürmez onla yatıp onla kalkar
    Zaten biz burcuya shoeisi yüzünden değer verioruz o da bunun farkına kasksız gezmeyi göze alamaz
    7- şimdi geldi aklıma Burcu haricinde bayan sürücü kaynıyor adana.. pek yok denmişte..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kask takmama, daha doğrusu zahmete girip güvenlik önlemi almama hastalığı toplumumuzda var arkadaşlar, bilen bilir bir inşaat firmasında çalışıyorum. Baretsiz sahaya girmeme kuralımız olduğu ve bunu sıkı sıkıya işletmeye çalıştığımız halde baret takmamakta direnen, emniyet kemerini çalışmasına engel gören, her güvenlik önlemine türlü bahaneler bulan o kadar çok çalışan var ki! İnsan bir süre sonra kendi canları için onlarla mücadele etmekten bunalıyor, iş güvenlik sorumlumuza elimizden geldiğince yardım etsekte bu sadece yardımla değil toplumca bilinçlenmekle ilgili birşey...

Ben bugün düştüm, aslında eğitim alanında kendimi bir halt zannedip üç turda 'feriştah' kesilince Allah cezamı çabucak verdi de diyebilirim. Tam dönüşte hızlıca gelen bir pizzacı çocukla çarpışmamak için frene asıldım, hemde motorda arka frenin yerini yarım saat önce öğrenmişken...

Neyse kalçam, dizim ve sol avuç içim şu anda bayağı ağrıyor. Kafamı vurdum mu bilemiyorum çünkü sadece kaskım takılıydı. Yalnız şunu anladım motor hatayı kesinlikle affetmiyor ve her türlü koruma büyük önem arz ediyor. Herkese kazasız, belasız günler dilerim.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    değişiyor :)
    yanındaki arkadaşında bi ev adresini vermediği kalmış burcu hakkında ayrıca burcuda repsol yok burcu kasksız motor sürecek inanmam o kadar dedim sana burcu şehir içinde 200 den aşşa inme gören olacak sei sonra yolda sıkıştırıcaklar alla alla şaka bi yana böle bişi yapmaz kendisi yanlış var olayda ama yaptıysada geçerli bir sebep vardır mutlaka

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bugün düştüm, aslında eğitim alanında kendimi bir halt zannedip üç turda 'feriştah' kesilince Allah cezamı çabucak verdi de diyebilirim. Tam dönüşte hızlıca gelen bir pizzacı çocukla çarpışmamak için frene asıldım, hemde motorda arka frenin yerini yarım saat önce öğrenmişken...

Neyse kalçam, dizim ve sol avuç içim şu anda bayağı ağrıyor. Kafamı vurdum mu bilemiyorum çünkü sadece kaskım takılıydı. Yalnız şunu anladım motor hatayı kesinlikle affetmiyor ve her türlü koruma büyük önem arz ediyor. Herkese kazasız, belasız günler dilerim.

deme senin derdin buydu hemi...demin bişeyler yazdın nedir falan diye bizi şüpheye düşürdün...ilk kazanı yapmışsın...çok geömiş olsun...bence motordanda soğudun muhtemelen...canının yandıınamı yanasın...yoksa masraflaramı dimi...hep böyle olur işte...hayırlı olsun diyemeden kazanı belanı duyduk üzüldüm valla....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Burcu benim bildigim kasksız gezmez ama öyle bi durum olsa bile o an için mantıklı bi açıklaması vardır elbette.Yoksa gorunmeyen şeffaf kask çıktıda bizden mi saklıosun sarı kız
    Born To Be wild,Live to Ride...

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    çok doğru bir konuya deyinmişsiniz ama ne yazıkki zihniyetler deyişmiyor.geçen gün 2 racer gördüm delirdim resmen bitanesinde 2 kask var.biri arkada biri kolunda.2. si ise bırakın kaskı hiçbir koruma yok vede emniyet şeridinden telefonla konuşarak gidiyor + arkasındada bir bayan aynı şekilde ne koruma ne kask.bunlar bunu yapıyorsa diğerlerini bilmiyorum artık.
    bende scooter olmasına rağmen korumalarımın tam olmasına özen gösteriyorum ama adamlar sanki çelikten yapılmış.
    diğer bir konu ise ülkemizdeki çin malının çokluğu.önüne gelen motosiklet alıyor.adam daha motosiklet kullanmayı bilmiyorki kask takmayı bilsin.hele bide korumayı.....ne diyelim Allah akıl fikir versin bunlara.
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    way bea sarı saçlar ahenkle dans ediomuş giderken ha
    Belirteyim
    1- Burcu kasksız motora binmez
    2- Burcu Repsol deil turuncu cıbır sürüyor
    3- Olurda o kişi burcuysa ona da
    4-sü yeni aklıma geldi süren bayan göbeklimiymiş
    5- bu da sonuncusu bu msn muhabbeti bana biraz saçma geldi ne alaka repsolden mi tanımış kızı ? hondada çalıştığını bile bilior yanındaki eleman ama o motorun repsol olup olmadığını arkadaşına söyleyemiyor çocuk sana gelip soruyor
    son dedim ama
    6- Burcu Shoei siz motor sürmez onla yatıp onla kalkar
    Zaten biz burcuya shoeisi yüzünden değer verioruz o da bunun farkına kasksız gezmeyi göze alamaz
    7- şimdi geldi aklıma Burcu haricinde bayan sürücü kaynıyor adana.. pek yok denmişte..
    Ben bu soruyu burcuya sordum + burcuya o bayan sensin demedım kesin konuşmadım

Sen birazdaha düşün aklına başka şeylerde gelir belki....
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

(ben) : honda da repsol diye bir motor var cbr 125 lik cok güzel bir motor ne oldu motormu alacan.?

(arkadaş) : yok yok bugun g.paşada arkadaşla gıdıyorduk bir bayan sürücu böyle bir motora biniyordu gözunde gözluk saclari arkasına atmiş artıs gibi..artık bayanlarda biniyor motora

(arkadaş) :burda da bir kaç kez gördum ben de zaten o sürücüde honda da çalişiyormus yoksa pek binen yok

saten burcunun işyeri gazipaşada...tam olarak nerde gördün bilmiorum ama etrafta honda yazısı fln war mıydı?? bn bunca zamandır burcuyla gezerim birkere bile kasksız olmamıştır yanımda..
    hem bunları burya yazarak
    -HMM sen millete kask tak diosun ama kendin takmıosun"a mı getirmeye çalışıosun???
    yani bunu sölediniz burda burcuyu bozmuşmu oldunu???
    nyse herkez kendi kafasına baksın bundan sonra
    burcunun da bu yoruma tek cevabı herkez rahatına baksın olmalı
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mt muğla olarak geçen sene ilk buluşmalara 4 motor başladık gittikçe çığ gibi büyüyüp 15-20 motor civarı bir grup oluşturduk hatta bazen hafta sonu 3 ayrı grup dolaşacak kadar büyüdük buraya gelenler bilirler buralarda kask ytakan pek yoktur. ama MT muğla da kasksızkimse yok başta konuştuk eğer kasksız ve korumasız gelen olursa uyaralım diye ama gerek kalmadı gruba her katılan kaskını montunu aldı öle geldi. kasksız biride gelirse kapımız açık o arkadaşa kask takmanın ne kadar gerekli olduğunu anlatır hatta kasaksız kazalarda olanları videolarda göstererek anlatır ikna ederiz ..İş kapıları kapamak değil kaskın gereğini güzelce anlatmak .
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    4x4
    Ben bu soruyu burcuya sordum + burcuya o bayan sensin demedım kesin konuşmadım

Sen birazdaha düşün aklına başka şeylerde gelir belki....
    evet aklıma bir şey daha geldi.
    Bütün yazıda burcuyu anlatıyorsun.. sarı saçlar -cbr-honda-g.paşa.. sonrada soruyorsun o senmisin die.. sanki meraktan soruyormuş gibi..
    he oymuş o benzini biten bi arkadaşına yardıma gitmiş anlattığı kadarıyla tam hatırlamıyorum yarın tam cevabı yazar.. neden tam hatırlamıyorum çünkü devlet meselesi yapılacak kadar önemli bi mevzu deildi..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    değişiyor :)

senaryoyu kim yazdı merak ettim şimdi arkadaşın mı sen mi ?

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    yaw dünde birileri kalkmış ayağa kask mont giyip geri çıkartı acaba ne ayak bu anlamadım
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    4x4

("""...25 karakter...""")
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Ben Adana'da trafik polislerinin ne iş yaptığını ve nerede olduklarını hep merak etmişimdir. Allah için birini yakalayıpta ceza yazsınlar (aslında ceza yazsalar bu üzücü olaylarda inanamıyacağımız kadar azalma olur). Kaldırımda giden motorlardan bıktım usandım...

Motosikleti
    ne istersen var :P
    ne kadar komiksiniz yaaa

işiniz gücünüz yok, msn'den benim muhabbetimi mi ediosunuz.

ben kasksız motora binmem !

( elimde olmayan koşullar dışında )

bizim servis elemanı motorla çarşıya gitmiş (benden habersiz turuncu 125'i almış)
    dönüşte gazipaşa girişinde benzini bitmiş
    müşteri beklio die, motoru bi müşterimizin işyerinin önüne bırakıp servise dönmüş
    ben arkadaşla atatürk caddesindeydim, bana tlf geldi 'cbr şurda, benzin al, gelirken getir' diye
    motoru almaya gittim, kazım büfeden kahvaltılık bişeler alıp işyerine geçtim

sonuçta ne artistliğine,
    ne gezmek amacıyla,
    ne de ....liğine kasksız sürüş yapmadım !
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)