hayır tabiki kimse öyle bir şey demeyecek.hatta adana mt üyeleri eğerki sen alamıyorsan almana yardım bile edecek insanlardır.
Konu çok yanlış yerlere çekilmiş
Kimseye dayatma yapmıyoruz.kimseyide aşşağılamıyoruz.Sanırım burdak herkes kaskın olmassa olmazlığının farkında.. bizim için deil kendi sağlığınız için.
Gezi ve toplantılara çağırılmama sebebi ise :
Kimse bana bu gruba girerken kask takmayı öğretmedi.Herkes zaten bende dahil bunun bilincindeydim.
İsteyen takar isteyen takmaz.Ama bir gezide yada toplantı çıkışı adana turunda allah korusun bir kaza sonunda adana motor grubu üyelerinden biri yaptığı kaza sonucunda can verdi.kask takmadığı görülen genç vs. tarzı haberler almamak-duymamak-yaşamamak!
Şu sıralar adana mt nin belirli bi buluşma günü-yeri yok.Kısa zaman sonra düzenlenecek bunlar.ayrıca adana mt ye dahil olmak için motor hacmi 400cc ve japon tarzı kurallarıda yok.
Motorun ne olduğu önemli deil kimse için.Bizim için önemli olan tek şey ne olduğu önemli olmayan o motorun üzerindeki kişi..
Ben gruba çinle girdim.. burcu da öle .. kaç gezide hanımefendiyi bekledik ortalama 35km ile gittik bize yetişsin diye
Adam gibi adam olana kapımız her zaman açık
kaskın gerekçesini ise anlattım.
Ve inanın motordan düşüpte kaskınız yere çarptığında kafanızın hala sağlam olduğunun farkına varmak harika birşey.Hergün başınıza gelecek bir olay deil bu.
ama olurda öle bir olay olursa başınızdaki acı yerine kaskın koruduğunu görmek en güzeli.
teşekkürler!