Çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık
Memduh msj yazmış
toplumumuzun kanayan yarası Adana MT nin aldığı karardır arkadaşlar.Koruma mantığı olmayan (en azından kask) arkadaşlar ne toplantılara ne de gezilere çağırılacaktır.
Terlikle kasksız biçimde motor sürmek ne karizma durur nede koruyucu olur
saygılar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
\
kask takmayan arkadaslari KINKIN tabi bunu anlamak istemeyen kendini terminator sana arkadaslar var onlarda birgun gazetenin 3. sayfasina haber olurlar genc motorcu hiz kurbani yada genc motorcu sole oldu falan tarzinda ondan sonra motorcular serseri bunlar adam degil tarzinda yorumlara moruz kaliyoruz tabi bu cumleleri anlama kapasitesi olan arkadaslara soyluyorum motor almakla motorcu olunmuyor mont yerine gomlek kask yerine kalin kafasini kullanan arkadaslarda burda yorum yapmis
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
İnsanoğlu, bazı şeyleri hatırlatmayınca unutup gidiyor. Her fırsatta bu veya başka platformlarda emniyetin önemine ve gerekliliğine bastıra bastıra insanlarımıza anlatmak lazım. Ama maalesef ki yıllarını motor üzerinde geçirmiş her türlü bilince sahip bazı eski motorcularımız dahi şehir içinde ne hikmetse takma gereğini duymuyorlar.
Kanun uygulayıcılarımızda gereken hassasiyeti göstermiyorlar. Kendine saygısı olmayan insanlara ben neden saygı göstereyim mantığı var.
Geçen yıl İskenderun da şehir içinde trafik polisine çevirme yaparken sadece evrak kontrolu yaptıklarını görünce neden kask kontrolu yapmıyorsunuz diye sorduğumda aldığım cevap çok komikti; "Burası sıcak memleket, bakın burda ben bile takmıyorum" duyunca eğitimin hala eksik olduğunu anladım. Kanun uygulayıcılar bunu soylerse vatandaş tabiki takmaz. Elbette iş trafik polisinde bitmiyor kendi içimizde olmalı. Biz millet olarak illaki ceza yiyeceğiz ki yada kazaya maruz kalacağız ki aklımız başına gelsin.
İster bay ister bayan olsun her trafik lambasında durduğumda yanımda da bir kasksız motorcu durduğunda hep yapıcı ifadeyle uyarırırm. Neden kaskın yok senin kafan asfalttan daha sağlam herhalde ona güveniyorsun diye söylerim.Neyse ki bugüne kadar ters cevap veripte sanane diyen olmadı. Herkes bir mazeret uydurup kaskı neden takmadığını söyledi.
Polisiye tedbirlerle bunları aşmak belki zor ama maalesef kontrollerde çok yetersiz.Dileğimiz caddelerde dolaşan ve 2 tekere binen tüm insanların kask ve koruyucu takmalarıdır.
sevgilerimle.
Daha 4 gün önce burada bir kaza oldu.Bulunduğum yer 10.000 nüfuslu en ufak bir trafik sıkışıklığının yaşanmadığı bir ilçe.Bir motosiklet sürücüsü şehir içinde 30 km\h hızla duvara çarptığı ve kask kullanmadığı için beyin kanaması sonucu rahmetli oldu.Lütfen arkadaşlar kaskımızı ihmal etmeyelim...
Satılık Asya125t-Spidi mont
Strife boşa yazma akladaşım,adamlar kalın kafalı oldugu için kask takmıo zaten.Lafla bişe anlatamazsın bu modeller böyle
Born To Be wild,Live to Ride...
kask takmayanlar yolda giderken kurbağa gibi dilleriyle havadaki sinekleri yakalasınlar
(tamam kötü espiriydi)
janti kardeş haklısın da adamlar kask takan larada pişmiskelle gibi sırıtarak aşşaalayarak bakıyo yani sen onu ne takıyon ben azımla kuş (sinek)tutarım hesabı
adam bana paltoda giydiyo ya bak bak dıngıl işte(önceki sayfada yazdım)
Hay diline eline sagLık Yücel abi ne güzelde konuştun...Bu arada özlettin kendinide abi yaa ne zaman gezecegiz sözün vardı
kask takmayanın kafasıda çalışmaz zaten....
facebook(Fazer Tutkunları)
.................................................. ..........................
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Ben antalyada iken herkez ama mopetlisi bile kask takiyor. Istanbula geri geldim daha modern daha bilincli bir duzen beklerken SS suruculeri ozelikle ve scooter suruculerinin hic bir yerde kask takmadiklarini gordum. Bu kadar para veriyorlar o motorlara peki o kaskalri alacak paralarimi yok yani?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Adanalı beyler kimmiş o bu konuya yorum yapıp kasksız gömlekle gezenn öyle yarım ağızla konuşmayınnn isim verin bilelimm yok isim veremiyorsanız gereksiz muhabere yapmayınn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
.................................................. ............
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ankara mtdeim bncede btn ekipmanlar tklmalı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)