bugün hava atan yarın kawasakisini atar
bugün hava atan yarın kawasakisini atar
alttaki yorum ları okudunuz mu??????
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Hangi yorumları okuyacaz
alttakı yorumları okucan bak alttakı yorumları dıyo zıon1 ama bende annamadım nerde yorumlar
motosiklet sürmek güsel ama kazalar da olmasa çok daha güsel olacak...
emoO_1903 kaç yaşındasın ve motorunun fotoğrafını göstere bilirmisin bide peogeot u düşünüyoruzda
by_moto msn yi aç hadiiiii
kanka ben zaten msn deyım naaptın kafan guzel heralde
sen bı kaza vıdeosu daha koy en ıyısı ...
Ya düzgün düzgün sürmek varken.. ne yorarlarki kendlerini, kendilerini sakatlıyorlar, üstüne canı gibi sevdikleri motorları parçalıyolar..
ya bu hareketlere hiç gerek yok bence..
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
onlar yüzünden bize motor alın mıyor yap sen abidik gubidik hareketler aile de diyo yookkkkkkkkkkkkkkkk tehlikeli töbe töbe
17 yasındayım.. söylediklerine katılıyorum aile de bunlar yüzünden tehlikeli diyor.hiç bilmiyor ki adam gibi kullananların da oldugunu bu şeytan arabasının..
yolun ortasında 300 lere çıkıp tosluyolar gine bizde çıkıyo
motorun resmi wardı fakat bilgisayara format çekince hepsi uçtu gitti malesef olunca en kısa zamanda göndereceim..
satmayı düşündün mü İstanbuldad almak isteyan bi arkadaşım vardıda
yooo
neden satiim ki ben motorumdan memnunum:D
benimki mobilet yha 400-500 civarı canawar gibi makineler war..hemde modifiyeli..
şimdi link olarak göndere bilirmisin
hiç resim yokki ama dur bi bakim bulursam yollim de bak..
http://intoko.kijiji.com.tr/c-ViewAd...b5/5cff_18.JPG
nasıl baktın mı motora ??
bu motor mu böyle uyduruk kaytarık
daha eksikleri war param olsun tanıyamiyacaksınız motoru..by_moto bilir:D:D:D:D:D
şu motorları dogru düzgün kullansalar ya nie sürekli tek teker gitmeye çalışıolar ki kendi hatalarının sonuçları bunlar
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
adamlar kaçmilyarlık motorların dan oluyo biz olmayan motorlarımızdan oluyoruz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)