Dogum gunu hediyemi kendim aldim:D
Reklamlar
-
Arkadaslar dun dogum gunumdu.Yani 4 eylul.Yaklasik 2 ay once aldigim motorumu 2 ay boyunca trafige kapali alanda 20 saati askin sure ders alarak kullandiktan sonra,dun ehliyetli olarak Istinye Borusan BMW den teslim aldim. Burda ne tur motosiklet ile baslanmasi gerektigine dair ustalardan bir cok yorum okudum.Motorda hacimin ve beygir gucunun yeni baslayanlar icin buyuk tehlike arz ettigini,extra gucun extra risk oldugunu ve daha buna benzer son derece hakli bir cok uyari.Bu yorumlara son derece saygiliyim.Ancak '' egitimin ve bilincli surucu olmanin '' bu riskleri bir olcude hafiflettigini soylemeden gecemeyecegim.Dun Istinye'den ilk defa trafige ciktigimda acikcasi nabzim 190 atiyordu.Hem cok heycanliydim , hemde cok mutlu.Bekledigim o an nihayet gelmisti.Istinye'den ,Besiktas'a 1.kopruden karsiya gecip Atasehir'e kadar yaptigim trafikteki ilk surusumde tadina doyulmaz bir keyf aldim.Bugun sabah erkende kalkip 300 km lik bir tura ciktim ve simdi dondum.Ilgimi ceken en onemli konu su oldu.Sanki yillardir tanisiyormuscasina candan sohbetler ,diyaloglar gecti yolda karsilasitigim ve kisa sureli konusma firsati buldugum motorcularla.Sonucta bu camianin bir ferdi olmaktan son derece mutluyum.Bu mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim.Sevgi ve saygilarimla
Reklamlar
-
Nice senelere arkadaşım hayırlı olsun umarım keyifle kullanırsın.
-
Kanına virüs bulaşmış birisi daha
İflah olmazsın bundan sonra. Eğitimini almışsın. Tedbirlerin son noktada. Öncelikle tebrik ederek Hoşgeldin aramıza diyorum. Umarım birgün tanışmak ta kısmet olur.
-
doğum günün kutlu olsun kardeşşşş
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Öncelikle doğum gününü kutlarım,nice yıllara inşallah.
Birde siteyi takip edip tavsiyelere uyduğun için ayrıca önce yeterli eğitim alıp
ondan sonra trafiğe çıkan bilinçli bir sürücü olduğun için teşekkürler ve tebrikler.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
Tesekkurler arkadaslar,hep beraber nice mutlu senelere
-
1200 GS süper bi alet.Kilosuna göre çok dengeli bir motor oldugu söyleniyor.Güle güle kullanırsın işllh
-
yeni motorun hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...nice yıllara...yalnız söylemeden edemeyeceğim 20 saatlik eğitim alıp motora başlaman çok güzel birşey ama sakın buna güvenip tecrübe edindiğin kanısına kapılma...en azından 2 ay falan öğreneceğin o kadar şey varki bunu zamanla göreceksin...yani söylemek istediğim altındaki güçlü bir motor ve tecrübe edinene kadar risk almamanı öneririm...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Syriana adlı üyeden alıntı
yeni motorun hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...nice yıllara...yalnız söylemeden edemeyeceğim 20 saatlik eğitim alıp motora başlaman çok güzel birşey ama sakın buna güvenip tecrübe edindiğin kanısına kapılma...en azından 2 ay falan öğreneceğin o kadar şey varki bunu zamanla göreceksin...yani söylemek istediğim altındaki güçlü bir motor ve tecrübe edinene kadar risk almamanı öneririm...
Sevgili Syriana, cok cok haklisin,kesinlikle daha yolun cok basindayim ve kolay kolayda yoldan cikmaya niyetim yok
-
zaten bu motor kendini devamlı tehlikeye atacak kişilerin kullanacağı artislerin motorlarından deyil yere iyi basan asil tank gibi maşşallah
ders almışın ehliyet almışsın kendini de biliyosun anlaşılan kader iyi bişey yapmış sizi bir araya getirmiş bu motoru ve kendini üzmiyceğini hakkını vericeğine inanıyorum
-
nice mutlu yeni yaşlara...
biriside bana doumgünü hediyesini böyle alsa ya
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
geçmiş doğum günün kutlu olsun sanırım şimdiye kadar aldığın en güzel doğum günü hediyesi bu olmuştur
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Ehliyetinde Motosikletinde Doğum günü hediyende hayırlı uğurlu olsun nice mutlu yıllara... Dur bide çiçek alayım
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Motosiklete, herkese örnek olacak bir şekilde başlamışsın.Tebrik ederim.
Ayrıca doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu senelere...
-
hayırlı olsun kazasız belasız inş.
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
-
1.dogum gunun kutlu olsun nıce dogum gunlerıne
2.kazasız belasız bır motosıklet hayatın olması dılegımle
-
Arkadaslar tum iyi dilekleriniz icin tesekkurler,insallah yakin bir zamanda karsilasmak uzere
-
kazasız sürüşler dostum MOTORCU DAYANIŞMASI BU İŞTE....
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
-
nice mutlu senelere arkadaşım
çüzel bir makina almışsın, çok severim
dikkatli ve korumalı kullan motorunu
yolun hep açık olsun...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)