Allah rahmet eylesin simdiden.
Allah rahmet eylesin simdiden.
bunalım geldi yaa ne 600'ü ne hayabusa'sı hikaye ş'te ağzı olan konuşuyo hesabı.....
allah hepimizi korusun o kadar gerisi bu geri'ye kalmış artık sefasınıda o çeker cefasınıda
aynı hikayeler ya gına geldi dallandırıp budaklandırmayalım. bu yaz sıcağında öffff puffff fresh ol
öncelikle şunu sölim subaruya içim acıdı valla dayanamıom böle arabalar kaza yapınca 600rr gelince onada yazık kazalı motor alınır mı bide onu sorayım toplaması pahalı mıdır bu konuyla ne ilgisi var demeyin tam bu konuyla ilgili yakında kazalı hayabusa satılık die ilan gelebilir çünkü
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
japonlara söyliyelim (ayaklarına kapanalım) bu arkadaşın hayabusasına fırlatma kapsülü taksınlar (jetlerdeki gibi) biyere yapışacağı sıra kapsül otomatik devreye girsin sonra paraşütle aşşağıya insin ziira 300le o hızda düğmeye kendi basamaz hatta aaah ölüyoom bile diyemez (zira mııı zira ne?)
valla ben bu siteyi niye seviyorum biliyomusunuz bu tip arkadaşlar hiç bir yerde yok çünkü, traji komik olaylar var bazen ciddiye alıyosun bazende dalgaya ama en çokta hayal gücümde patlama yaşıyorum o bayaa iyi oluyo
babası elinden alır oyuncağını diye ümit ediyorum
benim babam öyle olsa bana 600 RR alalım dese cidden almamda bizim peder öyle değil ve bir an önce kurtul şu motordan diyor(ciddi manada kızıyor)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
1.5 ay öncesinde tekirdağ da otogarda minibüs beklerken bir hayabusa sı olan bir abim yanaştı yanıma bilmem neresi ni sordu yabancıyım dedim ve indi bi sigara içeyim dedi tabi ben ilk defa canlı olarak bir hayabusa görüyorum dibimde adamla sohbete girdik inanın oyuncak değil 22 senelik sürücü bile satıcam ben bunu zaptetmek çok zor diyodu yani bu oyuncak değil tam bir ölüm makinesi 500-600 cc varken ne gerek var 1300 cc ye Kenan sofuoğlu na bile 600 cc yetiyo
umarım kazasız belasız gider
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Benım Baslangıc Motorumda 600rr Dı 2007 Model.ıkı Ay Once Sattım 2008 1000rr Aldım Kazam Olmadı Allaha Sukur Amakuladıgım Alet Benı Cok Korkutuyor Arkasını Cok Atıyor Ama Motoruma Asığım
Ben kaç aydır cbr 125 le başlasam yapabilir miyim diyorum ama biradere bak
Enteresan bi kişilik .... Psikolojik sorunları var galiba.... arkadaşların dediği gibi fazla yaşamaz....
Görünen köy kılavuz istemez...Eğer arkadaşın bir nebze olsun umrundaysa kardeş acısı çekmemesi için bir an önce -bence- elinden geleni yapmalısın...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
600rr neysede hayabusaya geçmek istemesi sakat bi durum..
600 le başlamak deil mesele,
mesele olayı kafada bitirmek
GKN MOTORS
walla başlangıç motosikleti için 600 cc konusuna zaten kılım..
bisiklet değil ki bu..
toyotada çalıştığım zamanlar.. bir abimiz ardı. o da hevesliydi motosiklete bende.. ben çok kazanamadığım için hayal ediyordum o sıralar.. bigün geldi bu abimiz cbr600 ile.. baktık sağına soluna.. o mutlu ben mutlu.. çocuklar gibi şendik diyesim geliyor.. tam işten ayrılacağım sıraydı..
bir ay kadar sonra duydumki bizim abi hastahanede yatıyormuş.. kol kırık bacak kırık vs vs..
subaru parçalanırda.. motor da bazı şeyler hoş olmaz (allah korusun)
Gayet normal bişey olabilir hızı seviyorsa parada varsa durması hata zaten :D
Yamahaşk 😍
ya ben aranıza yeni katıldım bu konularda da fazla bilgim yok ama bende cbr 600 rr almayı düşünüyodum bu işe bu motorla başlamak yanlışmı olur ki..
birde dediğiniz gibi arkadaş hızlı yaşıyorsa yazık olmasın...biri onu durdursun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)