Cok Kararsizim Arkadslar!
Reklamlar
-
öncelikle slmlar arkadşlar.belkı bu knuyla ılgılı cok konu acılmısıtr ama ben braz yabancıyım sıteye duzenlı olarak yenı gırmeye basladım ama gec kalmış sayılmam sanırım.herkese elınızden geldıgınce yardım edıyorsunuz bu nedenle bu steye butun yardımı bulunmus herkese cok tesekkur ederım.neyse cok sacmalamadan knuya grıyım arkadslar:Dmotor almak ıstyıorum motor gecmısmde var 2 sene kadr(suzukı burgmen)arkadsalr neked tarzı bı motor alıcam fz6 2004-2006 surumu cok beyendım ama alan satıo öldü fıatına örnegn(2006 fz6 fazer 11.5ytl).bı garıplık var anlayamadım hcte bınme sansım elıme gecmedı sebebı nedır?bu motorun boyle ucz olmasının??baaska motrlara bakıorum ama yamaha daki asillik hc bı naked da bulmadım hemde güç olarak.bı el atarsanız cok sevınıcem.cok soru sordum ama bde ben izmirde oturuyorum(bornova)ızmırde kı yamaha bayılerını sylersenzz sevınırm...smıdıden herkese tesekkurler
Reklamlar
-
Ben de bornovadayım ; isterseniz özelden konuşalım (mesajla) yardımcı olmaya çalışalım...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
fazerlar geçene sene dünyanın en çok satan motosikleti oldu piyasada çok olunca 2.elininde çok olması normaldir.sıfırı 16000 ytl civarı zaten yani 2.elde 4-5 lira değer kaybedip satılması normal... ama bence binilebilecek en gösterişli ve türkiye yollarına en uyumlu motosiklet bende 2 seneye kadar askerden geldikten sonra abs li s2 fazer alıp 3-4 sene kadar kullanmayı düşünüyorum...
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
-
NIGT FOX adlı üyeden alıntı
fz6 2004-2006 surumu cok beyendım ama alan satıo öldü fıatına örnegn(2006 fz6 fazer 11.5ytl).bı garıplık var anlayamadım hcte bınme sansım elıme gecmedı sebebı nedır?bu motorun boyle ucz olmasının??
arkadaşım Fazer'lar 2006 Nisan ayına kadar anahtar teslim 14.000 ytl'ye satıldı...yani 11.500 çokda ölü bir fiyat değil 11.500 ytl sen şimdiki anahtar teslim fiyatına bakıp değerlendiriyosun sanırım...Bu düşük fiyatlı olanların çoğu ÖTV kazığından önce alındı anlıyacağın...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
arkdaslar cok saolun.herkese cok tesekkur edrım.cok yardımcı oldunuz.bornovadakı arkadsa seslenıorum saol kardesım tabı knusuruz ozelden bı ara verıyım pek anlamam ama yardımcı olursan eger..!bornovada yamaha servısı ve bayısı varmı??
-
Bornovada yamaha servisi yok ; bayi olarak da tali bayi (alt bayi) var....
Fazer için acele etme bence 15 güne kadar fiyatlar düşer 2. elde...(hatta tüm modellerde geçerlidir bu)
saygılar
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
eczacı101 arkadasım cok saol.tavsiyen için vlla n yalan söyliyim bugun bulsam dirink alırdım diyordum ama bı 15 gun dha beklıcem sanırım bu dedıklerınden sonra.Çok saolasın alınca tekrar kafanızı sısırıcem bunun temız bı bakımı ıcn salam motor almak ıstıyorum halıyle.
saygılar
-
saskın
mrb arkadaslar bende yenı bı motor alcam ılk defa ama ne alsam bilmiyorum kanunı nın storm modelı hosuma gıttı fıyatıda uygun geldı ama yınede bi yardımcı olsanız sımdıde n saolun
-
arkadasım gusel motor ama bı bın bınen arkadslarım pek beyenmedı ondan dıorum ama sen bı bın almadan aman almadan once bı ın nsl bı tadına bak derım :D
-
arkadaşım bende manisalıyım sen kahramanlarda motorcu göçmen e git yamaha bayisi orda mustafa var onunla konuş en azından o ikinci el satılık temiz motorları biliyordur iyi bir arkadaş sana yardımcı olur bence gitmen sana zarar değil fayda sağlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)