polisler gerçekten kask yüzünden durdurup ceza yazıyorlar mı ben hiç rastlamadım da ?
polisler gerçekten kask yüzünden durdurup ceza yazıyorlar mı ben hiç rastlamadım da ?
EweT kardeşim ; Durduruyorlar ama ceza yazmıyolar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Burada hiç acımıyorlar. Ehliyetin ruhsatın ve kaskın olucak. Yoksa yiyorsun cezayı ...
Honda Hayat Onda ...
arkadaşlr polislerin ceza yazıp yazmaması onemlı deıl insan hayatı bu geçenlerde olan trafik kazasını duymussunuzdur adam Bmw nin altında kaldı kask olması adamın beyni dalacaktı...
bnce mutlaka kask kullanın
78/1-b : Motosiklet kullanırken koruma başlığı ve koruma gözlüğü, yolcu iken koruma başlığı bulundurmamak ve kullanmamak
Uymayanlara 52,00 YTL. (Peşin 39 YTL) para cezası , Ceza puanı: 5
Ben de hiç görmedim açıkçası bu yüzden ceza alanı, sadece uyarmakla yetiniyorlar o da keyiflerine kalmış malesef...
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Kask takmadığı için kafası patlayan oldu.Sanırım bu para cezasından daha önemli.kask yüzünden ceza alan oldu mu ?
Kask hiç bir zaman polisler ceza yazmasın diye takılmamalıdır,bir amacı var,üretim amacı polisin ceza yazmaması için değil.
Sorunun cevabı ise evet,genele baktığımızda maalesef ki pek ceza yazmıyorlar bin kişi görüp birine ikisine yazıyorlar ama ceza yiyen var yinede.
Benim tüm evraklarım tam, kaskım yanımda olduğu halde 20 metrelik mesafede ceza yedim. Polisin cevabıda en kısa mesafede bile takacaksın. Bu sana ders olsun demişti. Hakikaten ders oldu. İyiki yemişim o cezayı
Okan ACAR
isminin baş harfi Black_dog_rr nickli dostumm sabah sekizde kasksızlıktan cezayı yedi akşam sekizde bi daha yediii yazıyolar 52 ytl hiç affetmiyolar vallaha
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Ben hiç kasksız gezmedim diyebilirim (son 4 yılda sadece 2 defa falandır) ama polisin durdurduklarının ortak bir özellikleri gözüme çarpıyor, hepsi kasksız. Polisin motorcuları durdurup da cezasız bırakacağını sanmıyorum.
Kasksızlıktan kaç ceza yediğimi hatırlamıyorum.... Ama genelde daha doğrusu çok yazaş gittiğimde yakalandım... Daha çok ddikkat çekiyorsun yavaş gittiğinde....
Zaten yavaş giderken takmam... Rüzgarın keyfi başka olur.... Ama hızlanacaksam mutlaka takarım.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kask takmayanlara tepki veren arkadaşlar konu başlığı farklı tepkinizi anlıyorum ama burası yeri değil
konu gayet basit kask takmayıp ceza aldınızmı burdan aman kask takmayalım kasksız gezelim kaskta neymiş anlamı cıkmıyor kı cıkıp takmazsan şöle olur bole olur diyorsunuz
felaket tellalığının lüzümü yok
ceza yazılcak diye takmayalım zaten... ama mutlaka takın
bence yazsınlar zaten ceza kaç can gidiyo kask takılmayınca
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
tatil için mersindeyim..
kask takan 1 tane motorcu görmediğim gibi, geçen gün gördügüm motorlu trafik polisleri de kask takmıyordu. ilginç memleket burası
Beni bir kere durdurdu polis, artcimin kaski yoktu (ki simdiki aklim olsa kasksiz artci kabul etmezdim) ama yine de evraklar tam oldugundan olsa gerek ceza yazmadilar.. Cok sukur basima kotu bisey gelmedi ama, yine de "nasil kasksiz artci kabul etmisim diye kendime kiziyorum bazen..
aynısı banada oldu indirdi artcıyı yunustu
nys gecen bi arkadaşın motoru baglamıs polis motoru bi arkadası almıs gtms yakın byere ordada polis cevirmiş ne ehliyet ne ruhsat ne kask var polis arkadassı caarmıs tabi cocugun hersey tam otoparka cektigi için sdce kask cezası kesmiş 52 lira yoksa bnde duymadım..
true love..
Drift Religion
kask takınca kendimi hiç düşmiycekmişim gibi güvende hissediyorum ceza gibi bisorunum yok zaten hep takarım bide motosikletin en büyük konforu kask bence niye takılmaz anlamıyorum
bide kask olmayınca börtü böcegin hava sahasını ağız ,göz ,burun,kulak la işgal etmiş oluyorsunuz kamyon kornası arabaların lastik seside cabası
dün akşam sağlam bi çevirme vardı normalde kasksız hayatta binmem motora saat 23:30 civarı yavaş yavaş gidiyorum... kaskım sisybar da takılı kafamda şapka biraz hava alayım dedim... usul usul geçtim yanlarından baya bi baktılar ama çevirmediler. şapkayı nazi kaskı sanmış olmaları lazım.. benimde 52 ytl ceza yiyen bi kaç arkadaşım var...bizim burda affetmiyorlar, affetmemeye devam etsinler bence...kask kafalı olmayalım
bana denk geldi bodrumda cezayı yedim kiralık motorla gezerken verdikleri kaskla motoru süremedim kiralık olduğu için de ruhsatda yoktu neyseki ehliyetim vardı 104 lirayla kurtuldum. polis bana takma saçın bozulur dedi sonra makbuzu uzatıp al bunu tak dedi
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)