Abi daha Var yazılmama gun sayıyorum bı ıs olursa senı arıyayım kurtarırsın benı
Abi daha Var yazılmama gun sayıyorum bı ıs olursa senı arıyayım kurtarırsın benı
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Kasksız bisiklete bile binmem. Bisikletle geçirdiğim büyük bir kazada leğen kemiğim kırılmıştı. Sonradan kaskı gösterdiler, yarısı paramparçaydı, ama benim başımda bir çizik bile yoktu.
Üç boyoz bir kola
gecenlerde sen yapmıştın sanırım
polis park halindeki motorunu sormuş sen benim değil demişsin trafik cezasından yırtıp park cezasıyla yırtmıştınız..
bi durum olursa koşarım tabiki de beni destek olarak görme nasıl olsa çağırırım gelir kurtarır diye düşünme ilk fırsatta ehliyeti al kaskını ihmal etme..
yeni nick baya yaradı sana biraz efendileşme görüyorum bravo..
selamlar herkese,kütahya çavdarhisarda dün bir vatandaşa kask yüzünden 135 ytl yazmışlar bionik 52 motosikletle.neye dayanarak yazıyorlar kask cezası 78/1-b ye 52 ytl kanunları bilmeyen çifti kardeşimize haksızlık yapılmış olmuyormu olayı araştırıp yazıcam yeniden
39 ytl yedim o kadar konusmama dil dokmeme rağmen genede yazdı ehliyette yoktu ehliyetten yazmadığıma dua et dedi :(
Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
motor üstünde polis amcalarla iyi geçiniyoruz ama
eveligun arabada emniyet kemersiz takıldık diye 55 i geçirdiler acımadan :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
peki b ehliyetim var . a2 direksiyon sınavı da 3 ağustosta ehliyet elime geçesiye ağustos 15-20 . bu zaman içinde yakalanırsam ne kadar ceza yerim bileniniz var mı
artık 55 ytl oldu zam geldi yani:d son 2 ay içinde birisi akçay biri ören biriside burhaniye merkezde olmak üzere ki kasksız asla çıkmam gerçektende 3 adet 55 ytl eve ulaşmış bulunmakta postacı kapıyı çaldığında artık açmayacağım:d
özkan
benim sorumu site içerisinde arattırdım prifo isimli arkadaş trafik cezalar kurallar diye bi başlık atmış ve sorularımızı cevaplandırmış ama link sanırım çok gerilerde haberiniz olsun cevaplar çok tatminkar
eet yha 52 ytl yazıyolar ama sadece denetim varsa...
arkadasım o zman sürücü kursu sana geçici olarak bitane ehliyet var yhani ehliyette denmez belge veriyor o belge varsa bişey olmazz
Evet yaziyorlar ben de motoru ilke aldıgım sıralar da bi ceza yemişdim kask yüzünden
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
ya arkadaslar bende yedim galiba ceza trafik cevirmiş kavsakta ama bir sorun var bir sürü motor geciyor hiç birini ne durduruyor ne bişe yapıyor hiç kimsede kask yok bende gectim yanlarından selam bile verdim polise herseyi tam felan diye 100 metre ileride iş için gitmiştim 3 dakka sonra arkadam bitti ama durmadı yavasladı baktı bir yere bişe yazdı galiba gitti kesin yemişimdir demi ama Alahtan durdurmadı motorun vize muayenesi sigortanın günü gecmişti şimid 52 ylt demi cezası birde peşin erken ödersem 39 mu oluyor...
ehliyetim yokken her yerde karşıma polis cıkıyodu. Ehliyeti bi Aldım Polise Rastlamıyorum Uzun Zamandır. Daha hiç Ceza yemedim Allaha Şükür. Ne arabada Nede Motorda
07-gєηçℓιк
yukarda dıkkat ettıgım kadarıyla resmen yıkıldım kask topıgınde ben yemedım gecen durdular ehlıyet yoktu muayene yoktu ruhsat yoktu cart yoktu curt yoktu resmen bana sacma gelıyolar ya cıdden uzuldum
olmamı yaa kaskı mı artçıma vereyim dedim konak meydanda bastı yunus beyfendi hemen cezayı!!!!!!!!!!!!
20 metreyi kasksiz sürdüm, kaza yerine gelmislerdi polislerden birisi beni görünce dayanamadi ucarak geldi. 15 €uroma kan dogradi.
öyle deme amaKask takmadığı için kafası patlayan oldu.Sanırım bu para cezasından daha önemli.
Kask hiç bir zaman polisler ceza yazmasın diye takılmamalıdır,bir amacı var,üretim amacı polisin ceza yazmaması için değil.
Sorunun cevabı ise evet,genele baktığımızda maalesef ki pek ceza yazmıyorlar bin kişi görüp birine ikisine yazıyorlar ama ceza yiyen var yinede.
polissavar denilen kasklar var
tanesi 20 TL ye kapış kapış gidiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 AM ----------
nasıl yani
artık cezalar € mu kesiliyor ?!?
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)