Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

kask yüzünden ceza alan oldu mu ?

REKLAM ALANI
    hakpek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2006.11
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EweT kardeşim ; Durduruyorlar ama ceza yazmıyolar
    Sana ne yazıkki katılamıcam.. 1Ay sonra tambir sene olacak 10.ayın 7.si 2006 tarihinde sadece kasksız olmamdan ötürü ceza yazılmıştı 49 ytl hemen ödedim 36 ytl oldu..Ayrıca benim bildiğim sadece motorcuları yakalamak amaçlı adanada MİMAR SİNAN TİYATROSU YANINDA kavşagı hastaneler yönüne dönerken bekliyorlar sadece ve sadece motorcuları durduruyorlar ..hemen her sabah görüyorum..motorcular dizilmiş oluyor.. Kasati yapılır gibi bir durum var..
    [B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

1 eylülü hiç unutmıcam.
    işyerinden 500 metre uzaklıgında bir yere acele gitmem gerekti
    iş kıyafeti ile cıktım ne ruhsat ne ehliyet.
    saolsun bir yeni yetme polis ispiyonlamıs..
    Polis amcaların ınsafından sonra sadece kaskdan yazdılar
    52 liraymis. 15 gün icinde ödeyince 39 oluyormus flan
    Şimdi bazı çokbilmiş insanlar konusuyor kasksız cıkan şöyledir böyledir diye.
    Nem oranı %80 olan bir memlekette 40 derece sıcaklıkla uğraşıyorsanız
    Hiç zannetmiyorum sizinde herdaim takıcağınızı..
    Nazi kasklarından almalı aslında
    Tabi bu dediklerim büyük şehirler için geçerli değil
    Çarşı merkezi uzunluğu 1 km yi geçmeyen ortalama trafik akış surati 20 km/h olan bir yerde devamlı kask takmanın amacının ne oldugunu anlamıyorum.
    Hatta ceza yazarken motorlu polise sordum
    Samimi olarak söyle merkez icinde kaska gerek var mı diye.. Oda gerek yok bence dedi

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    isminin baş harfi Black_dog_rr nickli dostumm sabah sekizde kasksızlıktan cezayı yedi akşam sekizde bi daha yediii yazıyolar 52 ytl hiç affetmiyolar vallaha

haha kanka ayıp oluyor ama ha 1, işe giderken yedim 2, akşam trafik canavarlım tututu ozaman yedim haha
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

Alıntı hakpek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana ne yazıkki katılamıcam.. 1Ay sonra tambir sene olacak 10.ayın 7.si 2006 tarihinde sadece kasksız olmamdan ötürü ceza yazılmıştı 49 ytl hemen ödedim 36 ytl oldu..Ayrıca benim bildiğim sadece motorcuları yakalamak amaçlı adanada MİMAR SİNAN TİYATROSU YANINDA kavşagı hastaneler yönüne dönerken bekliyorlar sadece ve sadece motorcuları durduruyorlar ..hemen her sabah görüyorum..motorcular dizilmiş oluyor.. Kasati yapılır gibi bir durum var..
    Aynı uygulama z.dak dada var.
    İşin anlayamadığım yanı polis yakaladıgı zaman yüzünde iddaa yada sayısal tutturmuş gibi ifade görüyorum. Yavaş yavaş kesilen cezalardan polislerin komisyon aldığını düşünmeye başladım

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    ben kask-mont-eldivenle dün 20 km yaptımm eve geldiğimde yenecek kadar kıvama gelmiştim
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

merih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 200
    ben 52.500 ceza yedim.bunuda sölemeden gecemiyorum polis ceza kesmek isterse keser.motosiklette yedek teker istediyini hiç duyanınız oldumu
    UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Alıntı pg13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tatil için mersindeyim..

kask takan 1 tane motorcu görmediğim gibi, geçen gün gördügüm motorlu trafik polisleri de kask takmıyordu. ilginç memleket burası
    Dostum bende Ağustos başında Mersin deydim. Kask takmama sebebleri tınmamak değil o sıcakda tak çıkar adamın canını bezdiriyor. Ben dikkat ettim Adana ve Silifke yolunda çoğu takıyor ama şehir içinde kimse takmıyor.
    Bu arada polis İzmit te kasksız gidenleri durdurup fırça atıyor. Tecrübe ile sabittir...
    Hız tutku olmamalı...

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    ben bir kere Jandarma tarafından çevrildim gecenin 2 siydi ismimi yazdı deftere bir daha görürsem alırım anahtarlarını dedi ve bıraktı ama buda bana bi ders oldu..
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

Erkengel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    1.5 yılda sadece 1 kez ceza yedim o da çok kısa mesafe gidecegim için kaskı koluma takmıştım.Aynen 52 (ytl)yi aslanlar gibi yedimbir daha kasksız binermiyim
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye
    Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::

Motosikleti
    Xcity 250
    Alıntı dr.i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum bende Ağustos başında Mersin deydim. Kask takmama sebebleri tınmamak değil o sıcakda tak çıkar adamın canını bezdiriyor. Ben dikkat ettim Adana ve Silifke yolunda çoğu takıyor ama şehir içinde kimse takmıyor.
    Bu arada polis İzmit te kasksız gidenleri durdurup fırça atıyor. Tecrübe ile sabittir...
    : kardeş yaklaşık 3 saat önce izmit merkezde hsbc nin önünde kask takmamaktan yedim cezayı 55 ytl.... Fırça falan attığı yok adam hiçbişe demeden aldı ehliyet ruhsatı yazdı

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    55ytl 25karakterrrrrrrrrrrrr
    Now the world is gone. Im just one.

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı pg13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tatil için mersindeyim..

kask takan 1 tane motorcu görmediğim gibi, geçen gün gördügüm motorlu trafik polisleri de kask takmıyordu. ilginç memleket burası
    aa memleketime laf yokşaka bi yana bizim mersin böyle bu aralar kontroller az kışın biraz daha fazlaydı yakında sıklaştırırlar.hatta bi ara beni evrak kontrol için durdurlar.yanmdaki motorcu kasktan ceza yiyodu.ama polisin kaskı yoktu.neden sizin yok diye sordum.resmi görevde zorunlu değil dedibende"niye resmi görevde kafanız kırılmıyomu"dedimkaşınma lan dedibu arada mersinin neresidesin hocam
    Orgazma Dudak Büktürür

mustafayazici33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ TİGRİNA 100
    hiç afetmiyorlar arkadaşlar ben kask yüzünden değilde ehliyetten yedim arkadaşlarım çok yedi ama kask yüzünden ceza

csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    valla ben kaskla gezmeyi çok seviyorum.yolun kısa veya uzun olmasını hiç sorun etmiyorum daha havalı oluyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ceza yiyenlere geçmiş olsun kasksızlık cezası 62 ytl oldu..

ben canıma önem veririm kasksız hayatta dolaşmam ve evrakalarım tamdır..

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    oyle demeyın arkadaşlar ya... cuma günü gaziantep devlet hastehanesi acil servisine birisini getirdiler motor kazası tabı adamda kask yok valla adam kıpırdayamıyordu doktorlar kask olmadıgından kafadan cok sert darbe aldıgını soyledıler onu oyle sedyede ölü gibi gördüm resmen buz gibi oldum bundan sonra kask takmamak mı asla ceza için değil (zaten ceza korkum yok : )) torpil buldum : ))) ) ama saglık ve kendim için önce kask

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Benimde Kask Ruhsat var ama Ehliyet yok
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

bi 52 ytlde benden arkadaşlar

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    ben hiç ceza yemedim çünkü kasksız çıkmam abi ceza yiyen arkadaşlara geçmiş olsun
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde Kask Ruhsat var ama Ehliyet yok
    kadir ilk fırsatta ehliyete yazıl yaklasık 1000ytl ceza yemekten iyidir..

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)