trafiğer kapalı alanlarda sür,kimsenin canını tehlikeye atma,anlık yaşama,bak gittim bişey olmuyo bi daha gidiyim deme ,sadece 1 hakkın var bunu da unutma
trafiğer kapalı alanlarda sür,kimsenin canını tehlikeye atma,anlık yaşama,bak gittim bişey olmuyo bi daha gidiyim deme ,sadece 1 hakkın var bunu da unutma
facebook.com/kaskafa
YANLIŞ!!!Ehlyetsiz motor kullanmanın cezası 600 Ytl'dir.İlk cezansa...Hemen ödersen 450 ytl ve 15 gün içerisinde gerekli yerlere başvurarak takside bağlatabilirsin ama 15 günden sonra ne indirim ne de taksit alamazsın...Ruhsat senin üzerine değilse ruhsat sahibine ne kadar kesiyorlar bilmiyorum ama arkadaşların dediği gibi 2. seferde ceza 2'ye 3. seferde ise 3'e katlanır...Motorunu bağlatmak istemiyorsanda hemen A2 si olan bir arkadaşına haber verirsin birkaç dk içinde orada olursa motoru kurtarırsın...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ruhsat sahibi sen deilsen (ehliyetsiz motor kullanan kişi deilse) 222 ytl !!!
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
bu gerekli bilgiyi nereden biliyoruz burcu ((((: yoksa kasksız ehtiyetsiz plakasız motorla biyeremi giitin mesela bakkala falan kontör almaya hihihiihi
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
yoooooooooooo
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
üstüne üstlük, sertifika ile yakalanırsanızda A2 ehliyetiniz yokmuş gibi ceza yiyorsunuz... En saçmasıda bu...
Bu arada sanırım 83 den evvelde A2 vardı, zira babamda 65 yılından beri var
bydolap bydolap :D simdi ben motor alcam yazın 2009 yazı sen dıyosunki 2 kere yakalanınca katlanıyo para 3. yakalanmadan sonra ehliet alamıyomusun ? ve bu araba da ıslıyomu yanı araa ehlıyeti alabılırmıyım yakalansam?
agalar ben geçen gün tek yönlü yolda gidiyorum hız limiti 60 ben 80 le gidiyorum 2 kişiyiz sadece bende kask var hiç bi yerde dönüş yok yolu kapatıp tek şerit yapmışlar ya girecen yada girecen ilk levha ile polislerin arasındaki mesafe 30 mt kadar ben dalmışım az daha yavaşla yazan levhaya çarpacaktım arkadan hemen dürttü saolsun durdum aha dedim b.k a bastık arkama baktım 200 mt kadar geride kaldırıma çıkan bi yol var lan dedim çevirmeye girsem % 100 kitlicekler girmeyip dönsem daha beter kitliicekler ama belki peşime düşmezler 5-10 sn durdum sonra döndüm bastım gaza ters yönden bayağı bi gidip kaldırıma çıktım ordan sağ sol toprak taş maş derken bi sokağa çıktım dolana dolana polislerin düğer tarafına çıktım devam ettim ALLAH bi daha karşılaştırmasın birazdan da halı saha maçına gidecem trafik de bayağı bi var inş.. kont etmezler :D
bu arada sürücü kursuna yazıldım fakat hala arayıp eğitime çağıracaklar tahminimce bu ay girerim
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
keşke a1 olsa.
scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:
[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:
vallahi kaçabilirsen kaçarsın kaçamazsan 600 tl ceza ve mahkeme olur artı bir de dur iktarına uymamaktan 115 tl
3000 küsür km ehliyetsiz sürdüm AFFEDİN bi bok anlamadım hiç zevkli olmuyo ehliyeti aldım çok şükür kasım ayında ehliyetli 2. kez kullanısımda beylikdüzünde cevirdiler aklın varsa yada baban vb tanıdığın paşa değilse kullanma derim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
arkadaşlar ehliyet konusu açılmışken trafik poliçesi war ama muayenesi geçmiş ise motoru bağlarlar mı yoksa ceza mı yazarlar??
600lira ceza..ilk 15gün içinde ödersen 450 lira
abi sizin elinizde alma imkanı var gidip hemen alabilirsiniz ben nabayım 16 yaşındayım daha 1 yıl beklemem lazım simdi hiç gezmeyimmi motorla :D
Hortlamış ...
Bence ehliyetsiz kullanmanın cezası vicdanınla senin aranda
Dün ArkadasLa EhLiyet Sınavına Girmek için atLadık Motora Gmk Dan KızıLay Kavşaga Gecerken poLise takıLdık Durdurdu ehLiyet ruhsat istedi Tabi ruhsat vardıda ehLiyet yok adama anLattık durumu abicigim anLayıs gösterin gec kaLdık yetişmek için sınava gitmek Zorunda kaLdık sekLinde ikna etmeye calıstık ama nafiLe motorumuzu bagLadıLar hem sınava giremedik hemde MotorLarımız baglandı BaLgat otoparkında Yarın sabah 09,00 da mahkememiz var cezamızı kesecekLer ondan SOnra ehLiyetLi bi arkadasımızLa motorLarımızı cıkaracagız biLgisi oLan arkadasLardan ricam acaba Kac paraya cıkarırız motorumuzu peşinmi ödeniyor vade yapılıyormu yada ne biLiyim nasıL bi yoL izLemeLiyiz.. Simdiden tesekkürLer.. bagLana motorLar 150 CBF
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)