başlıkta belirtiğim gibi arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verebirmi 1,500 veya 1,800 ytl arası motorun ne kadar devir masrafı olur bide neye göre bu belirleniyor cevaplarınız için şimdiden teşekürler
başlıkta belirtiğim gibi arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verebirmi 1,500 veya 1,800 ytl arası motorun ne kadar devir masrafı olur bide neye göre bu belirleniyor cevaplarınız için şimdiden teşekürler
merhaba kardeş yeni teslim alındığında yani sıfır alındığında 220.YTL masraf alıyorlar sende devir olduğu için plaka falan gerekmeyecek vergide olmayacak tahmini 150.YTL harcarsın gibi geliyor.
Herkese kazasız sürüşler...
[url]www.asyamotorclub.com[/url]
aşağı yukarı 150-170 YTL arası sadece noter satışı tutuyor. + ruhsat ve muamele ücreti var.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
sagolun arkadaşlar bu konuyu bende merak ediyordum az çok fikrimiz olmuş oldu
murat_by
arkadaslar noter masrafları, sizin motoru satın aldığınız fiyata göre değil noterler'de bulunan hemen hemen her aracın 2. el piyasa fiyatının bulunduğu bir kataloğa göre hesaplanıyor. genelde de bu fiyatlar sizin motoru aldığınız fiyattan yüksek oluyor. 17 milyarlık bir arabanın noter masrafı geçen ay 350 milyon çıkmıştı fakat onda biri fiyatına bir motorun noter masrafı tabi ki 35 milyon tutmaz, tahminimce 100 milyona yakın tutar ama geçeceğini de sanmıyorum. bu işleri yapması için muameleciye de ekstra olarak 40-50 ytl fazla veriyosun fakat verdiğinden pek haberin olmuyo çünkü adam sana komisyonu dahil toplam masrafı söylüyor. plaka değişmicekse bence muameliciye işi vermeye gerek yok bir gün içerisinde 150 ytl harcayarak tüm işleri halledebilirsin..
150 cıvarı noter+30 ruhsat değişimi tek sayfa+muamele ücreti
masraf bızzat notere sorulmustur.asya 150 t olarak gorunmedığı için noter 150 T1 fiyatına baktı.ortalama fiyat verdı telefonda sordum.
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)