kontra tekniğiyle ilgili yazılanlardan anladığıma göre adam yere uzattığı eliyle aslında direksiyonu ters tarafa itmesi gerekmiyormu .
bence o adam düşüyor...
kontra tekniğiyle ilgili yazılanlardan anladığıma göre adam yere uzattığı eliyle aslında direksiyonu ters tarafa itmesi gerekmiyormu .
bence o adam düşüyor...
1. resım guzeldı...yaparım bende tek elımle hatta bısıkletımle bu harekete yaklastım...
ilk resim on numara olmuş süper
Hayat boş pompala çoş.
çok güzel teknikler wallahi de ilki nerde kulanılıyo:D
Görkem Seni çok Seviyorummmm!!!
Forumun Başindan Beri Bu Olan Biteni Dikkatlice Okuyodum......
Ama.... Senin Resimlerin; Bunlarin 'usta Sürücüler Için Gayet Kolay' Olduunu Anlatir Türden !!!
Bu Ayak Uzatma Taktiği Genelde Cross'larda Da Kullaniliyor çocuklar ...
Alişila Gelmiş Birşey Yani !!!!!
Hepinize Selamlar
valla teknik meknik anlamam
vatandaşlar fena yatırmışlar be enteresan bi görüntü oluşmuş paylaşım için tşk
görkem sanada aydınlatıcı bilgilerden dolayı ayrıca tşk ediyorum .
resimlerde harika
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
bence bu fotolarda nası motordan düşülür onları gösterio
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
güzel resimler paylaşım için teşekkürler
Teknik ve pratik işi ama gel gör ki kolay değil...Resimler güzelmiş teşekkür ettik
:pr::pr::pr:
bu sanırım artislik olsa gerek yani ustalık
Mustafa Kemal Atatürk
güsel resimler eline sağlık bu arada kullanmayı düsünen herkese süpermoto kullanmasını tavsiye ederim inanılmaz keyifli bi durum arkadasımda vardı bende adam gibibi motor alırsam yapmak istiyorum cok keyifli race kadar yatabilen endurolar
özgürlügüm benligim motosikletim beni dizginliyen herseyden nefret edenim:bounce:
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Alistirma yapmak icin yontem gelistirmisler!
NOT: Trafigi altust etme ve kazaya sebebiyet ihtimali var. Denemenizi tavsiye etmiyorum. Konuyla ilgili ilginc bir video oldugu icin buraya ekledim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
ya arkadaslar bence 1. resimdeki adam ve motor SABIT duruyolar yolda, adam motorun ustune cıkmıs, calıstırmadan yatırmıs
lastıgın ve ayaklıın ustunden destek alarak bide kolunu yere koymus birazda ordan destek almıs poz vermiş bende donerken elimi yere koyabiliorm diyerekten
ama tabi yanılıyosam ustalık işi gibi duruo o kdr fazla yatırmak motoru..
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
en son yapıcagım sey ben yaparsam dırek yerdeyım):
ya o eldivenlere yazık değilmi
[B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
Ben devir artığında motorun sesini sevdim
Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]
güzel resimler paylaşımın için teşekkürler ama çok adam bu resimler yüzünden kıracak sanırım biryerlerini
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)