Hem yaz hem kış gidecek, 1500 ytl den ucuz motor.
Reklamlar
-
31 Ağustos 2007, 13:03
İlk başta cross düşünüyordum aama daha alacağım ilk motorun hem o kadar pahalı hem de direk çok istediğim bir şey olmasını istemedim. Hele bi mobiletine scooterına da alışalım da ondan sonra. Karar değiştirdim ucuz bi motor alıcam.
Kanuni Zebra 90cc düşündüm ama beygir gücü çok düşük. Bizim kampüs de ankara da , yokuşlu inişli.
Yani hem 2 kişi bindiğinde yokuştan rahat iyi bir hızla çıkabilecek bir motor arıyorum hem de en azından tek kişi ile bir 80 km yapabilsin. Hangi motorları önerirsiniz. Fiyatı 1500 ytl den fazla olmazsa iyi olur. O zaman babamla uğraşmak zorunda kalmam.
Teşekkür ederim.
Kolay gelsin.
Reklamlar
-
31 Ağustos 2007, 13:05
kymco ları bi araştırmanı öneririm...ck 125 modeli mesela...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
31 Ağustos 2007, 13:09
mondial kt 125 olabilir 2. el 1500'e bulabilirsin ben kullanıyorum güzel motor
-
31 Ağustos 2007, 13:31
Arkadaşlar bu dedikleriniz büyük motorlar. Dha önce dediğim gibi ilk motorumun büyük olmasını istemiyorum. Yani bana deseniz ki zebra 70-80 gider , kışın da gider , direk onu alıcam zaten. Çünkü Çin olacaksa bari kanuni olsun.
-
31 Ağustos 2007, 14:08
Kanuni Zebra uygundur.İçin rahat olsun.Hem iki kişi de çok randımanlı olduğunu bir arkadaşımdan duyduydum.
Şartlarına en uygun motosiklet.
-
31 Ağustos 2007, 14:10
Saolasın hayati kardeşim. Ya bir site de okuduydum bu kanuninin bazı modellerinin kronik sorunları olduğuun tiger ve zebra da dahil olmak üzere. Doğru mu ya var mı ki?
-
kışın binilebilecekten kastın ne?üstü kapalı diyorsan motorlar hiç cupe üretilmez.hepsi cabriolet tir.
yok ucuz sorunsuz diyorsan o fiyata ybr 125 bulursun.sezon kapandı sayılır.
-
sezon kapaninca o kadar ucuzluyor mu ya?
-
benim motor yokuşta 80 den aşağıya düşmüyor..kışında (kar fırtına hariç) gidiyor yazında. ama 0 fiyatı 2400 ikinci el 1500 e bulursun.. bu motoru büyük motora geçmek için elinden çabuk çıkaranlar var. senin için avantaj olabilir.. ben çok ilan görmüştüm..2 kişide çok rahat gidiyor.. hele birazda modifie edersen daha güzel oluyor..150cc maxi scooter.Ne büyük ne küçük..
-
Ankara'da kışın motora binileceğini hiç sanmıyorum öncelikle
büyük motor ile başlamak istemiyorum diyorsun ama dediğin tarzda(Zebra 90) motorlar ile başlayınca daha büyük bir motorun eksikliğini hissedebilirsin
scooter ile başlarsan pek ala büyük motorla başlamamış olursun
karar senin tabi yinede...
1500 ytl'ye kadar sıfır Çinli scooterlar var(zaten Zebra'da Çin menşeli)
ikinci el Çin yapımı motorlar dışında motorlarda bulabilirsin ama 1500'ü biraz zorlamak lazım tabi...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
ozumsafa kardeş sen en iyisi 1500 lira daha ekle bi araba al.
kışın 2 kişi hele bide ankaranın soğuğu hiç çekilmez...
-
abal adlı üyeden alıntı
benim motor yokuşta 80 den aşağıya düşmüyor..kışında (kar fırtına hariç) gidiyor yazında. ama 0 fiyatı 2400 ikinci el 1500 e bulursun.. bu motoru büyük motora geçmek için elinden çabuk çıkaranlar var. senin için avantaj olabilir.. ben çok ilan görmüştüm..2 kişide çok rahat gidiyor.. hele birazda modifie edersen daha güzel oluyor..150cc maxi scooter.Ne büyük ne küçük..
guzel yorum, guzel izahat.
Shakulin
-
1500 birazdan öneriler gelince bütçe 3500 a kadar çıkar genelde öyle oluyor.az daha ekle şunu al az daha ekle bunu al birde bakıyorsun "yamaha r1 alıyorsun Fakat sana tavsiyem yamaha yrb 125 al 2 milyar civarı.büyütmeyi düşündüğün vakit 2.eldede fazla kaybın olmaz.ucuz mala para vericek karar zengin değilim diye bir laf var.Aklında bulunsun.Yamaha başını ağrıtmaz. Sana uyan birkaç ilan.YRB den şaşma bence.2 elinide düşün.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4639420
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4688696
Mavi ve 2005 model bu fena değil
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4654876
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2159170
bu gride güzel
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3912929
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Ybr yi şahsen çok beğeniyor olmam da bir artı tabi. Ama ben bunu yazları manisaya nasıl getireceğim ya. Ankarada bırakamam ki. Oraya kadar sürmek de çekilmez.Ağır motor sonuçta zor olur saklaması hırsızdan koruması.
-
Ya arkadaşım sen cüce misin ? yada çocukmusun nedir bu küçük motor takıntısı ayrıca büyük dediğin makinalar standartın ta kendisi ne büyük ne küçük sen en iyisi elektrikli psişik scooterından al ve herkesi cezalandır. mondial kt ye bile ağır ve büyük dediysen ZAT modeline filler binsin of ! ! ! okurken gerildim ya
-
mondial 100 ukh sıfırı 1450 ytl türk malı ben onceden kullanıyordum inan pişman olmazsın hız olarakta bayır aşşagı 120km/h basıyordu ve cok ekonomik bir motordu. 100km=1.8lt. yakardı yokuşta 2 kişi dinlemezdi rampada performansı super tavsiye edebilecegim bir motor saygılarımla...
-
Ya motobuscu kardeş , ne cücesi 1.85 adamım mevzu o değil. Benim yazları o motoru manisaya götürmem gerek Ankara'dan. O kadar yol da sürülmez diyorum. Yani tren ambarında falan götürsen de çok ağır olmayan şeyler sorun çıkarmaz rahat yüklenir ; o açıdan diyorum.
-
kardeşim senede bir kere manisaya götürecem diye beyendiğin motoru almamazlık yapma ki o söylenen motorlar piyasanın en hafif motorları daha küçüğü hani o katlanmalı veya çocuk motorları olur herhalde
motor aynı zamanda zevk işidir ytl si ne olursa olsun önce zevkine hitap etsin bence
-
bende yeni başladım Honda Titan 125 aldım. hemen hemen boylarımızda aynı 1.82 de benim ve 85 kiloyum. Kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum. Zaten hemen iki kişiyle binmen söz konusu değil ama iki kişylede çok rahat binen arkadaşlar gördüm. Yokuşlardada perfermansını kaybetmiyor. Honda, hayat onda
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"
NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
-
ybr nin honda versiyonu gibi o titan güzelmiş. Ya ben tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Alma süremi biraz daha uzatacak ama. Kışın alırım ucuz olsun diye , 2008 model ybr, hem o zaman kadar hem B hem A2 ehliyetim olur. Tavsiyeler için teşekkürler. Aklınıza geldikçe yazın. Hem hepimiz öğrenmiş oluyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)