motorcuların buluşma yerleri varmı??
Reklamlar
-
27 Ağustos 2007, 12:31
herkeze slm sorum şu siz motorcuların (siz motorcuların diyorum çünkü ben daha olamadım inş seneye) buluşma yerleri warmı mesela bir kafe gibi gittiğinde kapısında 20-30 motor olan. Böle bir yoksa nerde toplanıyorsunuz sadece gezi bölümündeki gibi toplanıp uzun yol mu yapıyorsunuz Örnek olarak modifiyeli araç sahipleri her pazar meter mcdonalds ta toplanıyormuş veya tuzla da toplanıp yarış yapıyormuşlar böle toplantıları neden bizde yapmıyoruz?? cvplar için şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
27 Ağustos 2007, 12:39
her ilde motorcuların buluşup eğlendiği sohbet ettikleri mekanlar mevcut.. kiminin motor dernekleri kiminin cafesi kiminin sıkmacısı ama sanmıyorum toplanıp sohbet ettikten sonra yarışa giden motorcuların burda mevcut olduğunu..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
27 Ağustos 2007, 14:48
ben tuzlada oturuyorum ve tuzlanın butun sokaklarını bılıyorum butun gun de tuzladayım ben neden goremıyorum modifiyeli arac tamam bıkac tane var ama yarıs fln yok .... tuzlada olduguna emın mısın ??
-
27 Ağustos 2007, 17:31
by_moto adlı üyeden alıntı
ben tuzlada oturuyorum ve tuzlanın butun sokaklarını bılıyorum butun gun de tuzladayım ben neden goremıyorum modifiyeli arac tamam bıkac tane var ama yarıs fln yok .... tuzlada olduguna emın mısın ??
By_moto emin ol tuzla sahilde gece yarışlar war kendimden biliyorum bende oralardayım ve o yarışları bizzat yaşamış biriyim
Gelelim motorcuların buluşmasına her tarafta bu sitenin motorcularını görebilirsin mesela ben geçen gün fenerbahçedeydim bu siteden 2 arkadaşı gördüm hatta yan masalarına oturdum ama muhabbet ediyorlardı bölmek istemedim ( bu kişiler gorkemler )
-
27 Ağustos 2007, 18:54
suanda zaten tuzla sahılde lunapark var ıyıce tozu cıktı yarıs olabılır ama oyle 3 2 1 basla....! turunden degıl...zaten trafık var nereye kadar yarısacaksın...anca muzıgı acarsın trafık yoksa hızlı gıdebılırsın kenarıda zaten arabalar park etmıs vazıyette ıkı araba yan yana gelemeyecek vazıyette kı yarıs dıyorsun..... ama net konusmayayım olabılırde .... cunku ben sahılde en fazla 1 e kadar orda oluyorum o da bazen...
-
27 Ağustos 2007, 19:38
bu soruyu yazmak için ne kadar ugraştın.eger sitenin anasayfasına bakarsan istanbul mt elazıg mt BULUŞMA yazıyor dikkatli bak biraz
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
27 Ağustos 2007, 19:47
ben bu tarzda bi topik daha hatırlıyor gibiyim bi arat istersen daha iyi bi sonuç çıkabilir....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)