uluslar arası bir motor sürücüsü olmak için ulusal yarışlara yani motogp rooki çaylaklar gurubuna katılmak için küçük yaştan neler yapılması gerekiyor bilginiz varsa esirgemeyin yoksa olmadığını beyaz edin lütfen
uluslar arası bir motor sürücüsü olmak için ulusal yarışlara yani motogp rooki çaylaklar gurubuna katılmak için küçük yaştan neler yapılması gerekiyor bilginiz varsa esirgemeyin yoksa olmadığını beyaz edin lütfen
bilmiyorum ama araştırmayı bitirme kardeşim arkandayız inşallah türkiyenin gururu olursun ilerde sakın pes etme
Altımda Bianchi MACH 150 ve Asya Motor AS 150 T var
Gönlümde ise önce CBR 125 Sonra 600 RR
Allah Gönlüme Göre VERSİN
gerçekten istiyorsan sakın bırakma bu işin peşini.motosiklet klüplerine üye olup yarışlara katılabilirsin.sonra gelirisi gelir zaten.ama senin yaşındakiler için pist yarışı yok sanırm.motocrosla başlayabilirsin mesela.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Türkçemizi düzgün kullanmak gerekiyor.
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
http://www.tmf.org.tr/home.php bu siteye gir iletişim adımdan adres veya telefon al görüşmeye git onlar sana gereken bilgiyi verir....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
hım...aslında bende kucuklerden baslayabılırım....dur bırazda ben arastırayım...gercı bana barıs abı demıstı motocross yarıslarına katılabılırsın bu yasta dıye cıddı cıddı bende arastırayım bakalım....
pekı arkadaslar boyutu buyuklerınden cok az daha kucuk motocross hangı markanın var ?? baktım bulamadım...hepsı bumbuyuk...
arkadaslar bu boyutları kucuk cross tıpı motor nerde satılır markası nedır ?? cvp verebılecek yok mu
arkadaslar ben cvp alamadım lutfen cevapp....
sorun var hiç cross bilmiyorum ayrıca 6 sene yurt dışında kaldım 2 dili ana dilim gibi bilirim almanca ve ingilizce pist yarışı yokmudur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)