Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motosiklet yapan var mı?

REKLAM ALANI
    norace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address
    hiç kendisi bi motor toplayan var mı?
    veya sıfırdan yapan? (nasıl olcak o demeyin sıfırdan araba yapan var.mevcut parçalarla değil hem de!)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gestapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    profesyoller var tabiki tt custom gibi fotoğrafları sitede mevcut

Motosikleti
    Suzuki Address
    amatör olarak, yani bizlerden demek istedim.aydınlattığın için sağol

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1

ben 2 zamanlı topladım bi ara
    ama sıfırdan yapmadık, yani markası gökhan deildi, gileraydı
    GKN MOTORS

gestapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yok arkadaş dioki illaki herşeyini kendin yapıcan öle başka yerlerden toplamayla olmazmış oturup lastik dikicen mesela

Motosikleti
    Suzuki Address
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben 2 zamanlı topladım bi ara
    ama sıfırdan yapmadık, yani markası gökhan deildi, gileraydı
    o da güzel ne güzel.tebrik ederim..

ee başka?

Alıntı gestapo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok arkadaş dioki illaki herşeyini kendin yapıcan öle başka yerlerden toplamayla olmazmış oturup lastik dikicen mesela
    bunu mu anladın sen? neyse saygı duyuyorum ne diyebilirim ki??? cevap veren güzelce vermiş işte.demek ki beni anlayanlar var.

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    1985 yılında, o zaman 16 yaşlarında, 2 adedt peugeot mopet motoru monte ettiğimiz, 4 tekerlekli, şasi ni kendimiz imal ettiğimiz bir motor-araba yapmış, düzce den bolu dağlarına köy yollarından çıkmıştık. Frenler düşündüğümüzden zayıf kalmıştı. 1 hafta kadar deliler gibi oynadığımız oyuncağımız ile (yanyana oturulan 2 koltuğu vardı) düzce merkezinde halk otobüsü aniden durunca altına girdik Esnaf çıkarttı bizi, ne kask ne de koruma ile ilgili bir bilgimiz vardı zati bu iptidai aracı sürerken. (Hee direksiyon donanımı 131 Fiat tan çıkma kramayer tabir edilen cinstendi, bildiğiniz direksiyon, gaz pedealı iki motora aynı anda kumanda ederdi, yolda giderken telleri yanımdaki arkadaş çekiştirerek aynı gazı mı verdiğini kontrol ederdi)
    Sonuç olarak, bize önceleri '' (Bu çocuklar süper icatçı büyük adam olacak) diyen esnaf, dayıma şikayet etti bizim kazayı. Dayım motor-arabayı kaynak makinesi ile dilimledi yediğim o bir tokat zati evladiyeliktir
    Biz toplum hazır olmadığı için başaramnadık ama, uğraşan herkese en i,çten kolay gelsin diliyorum
    Poturdak

Motosikleti
    Suzuki Address
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1985 yılında, o zaman 16 yaşlarında, 2 adedt peugeot mopet motoru monte ettiğimiz, 4 tekerlekli, şasi ni kendimiz imal ettiğimiz bir motor-araba yapmış, düzce den bolu dağlarına köy yollarından çıkmıştık. Frenler düşündüğümüzden zayıf kalmıştı. 1 hafta kadar deliler gibi oynadığımız oyuncağımız ile (yanyana oturulan 2 koltuğu vardı) düzce merkezinde halk otobüsü aniden durunca altına girdik Esnaf çıkarttı bizi, ne kask ne de koruma ile ilgili bir bilgimiz vardı zati bu iptidai aracı sürerken. (Hee direksiyon donanımı 131 Fiat tan çıkma kramayer tabir edilen cinstendi, bildiğiniz direksiyon, gaz pedealı iki motora aynı anda kumanda ederdi, yolda giderken telleri yanımdaki arkadaş çekiştirerek aynı gazı mı verdiğini kontrol ederdi)
    Sonuç olarak, bize önceleri '' (Bu çocuklar süper icatçı büyük adam olacak) diyen esnaf, dayıma şikayet etti bizim kazayı. Dayım motor-arabayı kaynak makinesi ile dilimledi yediğim o bir tokat zati evladiyeliktir
    Biz toplum hazır olmadığı için başaramnadık ama, uğraşan herkese en i,çten kolay gelsin diliyorum

vay be! sonu kötü bitmiş.neyse siz yine de toplamışınız kutlarım gerçekten.kask da olsaymış güzel olcakmış tabi ama...

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    heheheh,
    iyi gezmiştik ama. egzostlarda olmadığı için çıkan ses süperdi. millet hasta olmuştu. Sanırım 500 km kadar gezmiştik. 90 km sürate çıkmıştı. bizim dayı teknolojik icatlara pek saygısı olmayan bir motosiklet atölyesi sahibi, klasik bir tamirci idi. Yidik şamarları vallah
    Poturdak

Motosikleti
    Suzuki Address
    heheheh,
    iyi gezmiştik ama. egzostlarda olmadığı için çıkan ses süperdi. millet hasta olmuştu. Sanırım 500 km kadar gezmiştik. 90 km sürate çıkmıştı. bizim dayı teknolojik icatlara pek saygısı olmayan bir motosiklet atölyesi sahibi, klasik bir tamirci idi. Yidik şamarları vallah

Motosikleti
    speed 150 naked

abi o zamanın imkanlarıyla bunu yapabilmek her baba yiğidin harcı değil şu anda ne iş yapıyorsunuz çok merak ettim doğrusu...
    ::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    as 150 t 'idi as 220 t oldu ahmet abim sağolsun :D:)
    asyanın motorunu istemedim elektirik sisteminide istemedim şasi ve grenajları istedim sadece (yaw bi ton aynı model var adamın biri patent alsa varya paraya para demez davalardan) motorunun parçalarını ustamla topladık yani motor bana 3000 3500 ytl arasında geldi ama 14.5 hp aslında 14.3 küsür felan yani emsallerini geçer döner bi daha geçer uzun yolda ama

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    benim jawasakim var
    MoToCroSS RuLeZZ

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    1992 yılında daha 3 yaşında olan çezet350 yani burdaki jawa350 lerin az bişey deişiği vardı ama kros merakı yüzümden makinayı komple söktüm şaseyle baya oynadım ön amortisörleri yükselttim komple yan ve ön grenaj yaptım eksozları toplayıp sağa üsten tek olarak çıkardım ve sonuçta güzel bişey olmuştu ama ilk üç ayda test sürüşlerde çok takla atmıştım ama her seferinde bi hatayı düzeltip daha iyisini yaptım ve bütün bu çabalardan sonra harika bi makina çıkmıştı ve sadece sesini bilenler bunu bi jawa olduğunu anlayabiliyodu.ve bir yıl bindikten sonra çok ısrar eden birine sattım.

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    MoToCroSS RuLeZZ

Motosikleti
    yamaha fazer 600
    yapılmışı var niye kasıyoruz ki?

Motosikleti
    Suzuki Address
    Alıntı fantazma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapılmışı var niye kasıyoruz ki?
    kasmayıp almışsın zaten karışma o zaman.

zekai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba KB150-25
    İş yapılmışını hazırını almak değil.Sıfırdan birşeyler ortaya çıkarmaktır..Buna Yaratıcılı denir dostum fantazma...
    zekaiyuce

Motosikleti
    Suzuki Address
    Alıntı zekai adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İş yapılmışını hazırını almak değil.Sıfırdan birşeyler ortaya çıkarmaktır..Buna Yaratıcılı denir dostum fantazma...
    +1
    ve 25 karakter

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    ben bütün motorlarımı kendim topladım 1956 bmw r 26 .1986 vf 750 honda magna.1987 cava su anda bindiğim bmw mide bu kış toplayacağım işallah .
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler