Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet yapan var mı?

REKLAM ALANI
    E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bvenım abımın arkadasları mobılet topluyorlar sımdı bızımkılerı ıkna edebılırsek abımle beraber bı mobılet toplıcaz...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1985 yılında, o zaman 16 yaşlarında, 2 adedt peugeot mopet motoru monte ettiğimiz, 4 tekerlekli, şasi ni kendimiz imal ettiğimiz bir motor-araba yapmış, düzce den bolu dağlarına köy yollarından çıkmıştık. Frenler düşündüğümüzden zayıf kalmıştı. 1 hafta kadar deliler gibi oynadığımız oyuncağımız ile (yanyana oturulan 2 koltuğu vardı) düzce merkezinde halk otobüsü aniden durunca altına girdik Esnaf çıkarttı bizi, ne kask ne de koruma ile ilgili bir bilgimiz vardı zati bu iptidai aracı sürerken. (Hee direksiyon donanımı 131 Fiat tan çıkma kramayer tabir edilen cinstendi, bildiğiniz direksiyon, gaz pedealı iki motora aynı anda kumanda ederdi, yolda giderken telleri yanımdaki arkadaş çekiştirerek aynı gazı mı verdiğini kontrol ederdi)
    Sonuç olarak, bize önceleri '' (Bu çocuklar süper icatçı büyük adam olacak) diyen esnaf, dayıma şikayet etti bizim kazayı. Dayım motor-arabayı kaynak makinesi ile dilimledi yediğim o bir tokat zati evladiyeliktir
    Biz toplum hazır olmadığı için başaramnadık ama, uğraşan herkese en i,çten kolay gelsin diliyorum
    ben lise zamanlarında güngören köyiçindeki lunaparkta öyle bir alet vardı ama tek motorluydu.heves edip ben de yapmak istedim ama el anahtar tutmayınca ve kafadengi arkadaş olmayınca alay konusu olmuştum.siz hiç yoktan başarmışsınız.bir resmi filan kaldıysa o zamanlardan kalan görmek isterim.

becerebilsem mobiletimin makinasını komple kendim toplayıp binmek istiyorum ama en ufak tamiratta bile parça artıyor

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler