selam
aklımda iki motor var shadow 750 ve dragstar 650 siz hangisini tavsiye edersiniz farkları nelerdir? bir de dragstar 650 iki versiyonu mu var? yardım
selam
aklımda iki motor var shadow 750 ve dragstar 650 siz hangisini tavsiye edersiniz farkları nelerdir? bir de dragstar 650 iki versiyonu mu var? yardım
shadow 750
nedenmi? bilmem
chooperlardan hiç anlamam ama tipini beyeniyorum shadow un..
GKN MOTORS
kesinlikle shadow derim.dragstar a göre shadow un gücü,torku,soğutma şekli,aktarma organları,servis ağı yönleriyle üstündür.
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)