ben motorumu nereye hangi koşullarda nasıl koyduğumu söylemeyi şahsen doğru bulmuyorum
burayı muhtemelen hırsızlarda okuyor ve bayaa bir bilgi ediniyorlar sayenizde
paranoyaklık yapma demeyin, bu çağda herşey mümküm
ben motorumu nereye hangi koşullarda nasıl koyduğumu söylemeyi şahsen doğru bulmuyorum
burayı muhtemelen hırsızlarda okuyor ve bayaa bir bilgi ediniyorlar sayenizde
paranoyaklık yapma demeyin, bu çağda herşey mümküm
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
900 mt uzaktaki kapalı otopark, kameralı güvenlikli ve motosiklete aylık 25 ytl. Oraya kadar gitmeye üşendiğimde de kapı önündeki ağaça zincirleyip brandasını takıyorum
En iyisi yakında güvenilir bir kapalı otoparka bırakmak.Ben yıllardır böyle yapıyorum ve kafam rahat.
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
Yaavv arkadaşlar,
ben gece barındırma sorunu yaşamıyorum ama, gündüzleri park ettiğimde motorumun kurcalanmış, park yerinin değiştirilmiş, biraz kenara alınmış olduğunu gördüğümde delleniyorum Hayır insanların ilgi göstermesi değil, o güzel bir şey, gençler çocuklar geliyor, abi bir kere üzerine oturabişlirmiyim falan diyorlar ki sorun değil. Ancak şu motorları istediği gibi kurcalayıp saygısızca davrananlara çok kızıyorum yaavv
Poturdak
abicim milletimiz motorlara startrek muamelesi yapıyo
bi yere bırakırsın, kurcalanır üstüne bilir atlanır zıplanır
bende çok rastladım kadıköyde ya yeri değişmiş oluyodu, direksiyon kilitli olduu için yolun ortasına dooru buluyodum motoru
viteste oluyodu
hatta bi gün jikleyi çeke çeke koparmışlardı
gene bi sefer döndüümde motoru yerde buldum
yani abi kısaca gündüzde camından bakp görebileceğin yakınlıkta insanların az geçtiği ve arabaların geçmediği bi köşeye sıkıştırıcaksın.. alarmınıda takıcaksın dokunan kaçıcak...!
GKN MOTORS
arkadaslar ben bahceye bırakıorum dısk kılıdı ve sıncırle yere beton doktum bıde halka yaptım oraya onada sıncırle baglıorum brandayı da cektımmı tmm bu ıs ama sımdı kamera takmayı dusunuyorum ikinci katta oturuyoruz hareket sensoru taktım bahceye gece en ufak harekette bahcede ısklar yanıyo sımdı ısık yanıyo nslsa pc den bı 5,0 mp wepcam koycam
sapına kadar motorcuyuk:queen:
Ya vallaha bu hırsızlardan nedir çektiğimiz bılmıorum ama
En güvenli olacağı
DİSKKİLİT+BRANDA+ALARM+BİDE NORMAL BILDIGIMIZ KILID+DUA Sonrada allaha tevekkul
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Bina icindeki merdiven korkuluğuna bağlıyorum, biraz geçişi kapatıyor ama kimsede şikayet etmiyor niyeyse
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)