çok kapsamlı bir siteye, uygun bi yerde güzel bi servis yakışırdı diye düşünüyorum..
evet
hayır
çok kapsamlı bir siteye, uygun bi yerde güzel bi servis yakışırdı diye düşünüyorum..
KIRMIZI BOĞA..
fena fikir değil ....
hem motorumuzu güvenle teslim edebileceğimiz bi yer olurdu
ilgilenen arkadaş varsa hem müşteri sıkıntısıda olmaz hani
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
harika bi fikir... skullhunter bile düşünememiştir böyle bişeyi olursa da avrupa yakasında olsun lütfen anadolu'da yeterince var zaten
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Kadosan da özel bir bmw servisi var. Kendisi halamın oglu yılların motorcusudur kendisi yıllardır da motosiklet sürücülüğü yapmıs bir insan. Ona önermiştim böyle bir şey yaparmısın diye. Zaten özel müsterilerine antika motorları topluyor ve çalışır hale getiriyordu. Dİlerseniz onunla anlasır ve onu kendi servisimiz olarak kullanabiliriz ne dersiniz ?
Herseyine ben kefilim.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
eyong, makine, ihtiyar çalışır artık tükkanda
25 kere güzel fikir.
facebook(Fazer Tutkunları)
Olcay al sana ek iş çıktı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
evet güzel fikirde hiç talep yok bakıyorum..
KIRMIZI BOĞA..
Bence çok güzel fikir. İleriki yıllarda bende kalfa olarak çalışa bilirim (ciddiyim)
Başlıkta MTservisi neden yok denilmiş cevaben; Kimsenin aklına gelmemiş
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Çok mantıkLı asLında yaLNız her marka her modelden anlayan ustalar bulmak zor oLUr bence
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
@dorlion
@THE_LANCETharika bi fikir... skullhunter bile düşünememiştir böyle bişeyi
Bu konuda yanılıyorsunuz arkadaşlar. Yapılabilecek bir sürü güzel şeyden bu sadece bir tanesi ve bunu çok uzun zaman önce MT yönetimi olarak kendi aramızda detaylı şekilde konuştuk. Evet belki MT çok kalabalık bir grup ama aynı zamanda çoğunluk olarak organize edilemeyen, birçok kişinin geyik için geldiği de bir grup. Bu işler kolay değil arkadaşlar. Bu kadar potansiyeli olan MT'yi resmi bir klüp yapmayı bile beceremedik. Bence, bu dediğiniz şeyleri yapabilmek için MT'nin bir marka olarak sektörde yer alması gerekiyor. Yoksa kimse sizi kaale almıyor.Başlıkta MTservisi neden yok denilmiş cevaben; Kimsenin aklına gelmemiş
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)