Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

cruiser dan SS e geçmek istiyorum

REKLAM ALANI
    oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    arkadaşlar şu anda bende 2007 gv 650 var ve en az bi 2005 ss le deiştirip yada satın alip ss e geçmek istiyorum. yzf r6 falan kullanmışlığım var. aklımda cbr 1100 xx vardı ama benim motoru bu civarda satamadım. şimdi herhangi bir ss le kafa kafaya takas gerekirse üzerinede biraz para verip deiştirmeyi düşünüyorum. bana ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?
    GT650R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yanı herkesın soyleyecegı tremız olmasına vurugu cızıgı olmamasına dıkkat etmen gerekır....buy arada nıcın gecıs yapmak ıstıyorsun merak ettım

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    ss bana daha cazip geliyor. tamm cruiser gusel özellikle gv 650 hem performans hemde rahatlık açısından ama ne bileyim. ya ss yapacam yada endoru ikisinden birine geçicem. daha dogrusu geçmek istiyorum. nasip.
    GT650R

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Gv 10 -11 civarı degilmiydi Bi 6oo F le takas ederler belki

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Valla bence SS değil de şöyle 650 lik bi enduro fena olmaz Alışmışsın rahata, napıcaksın SS i ya, kamburun çıkıcak
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bence SS değil de şöyle 650 lik bi enduro fena olmaz Alışmışsın rahata, napıcaksın SS i ya, kamburun çıkıcak
    aslında doğru söylüyorsun ama istediğim endoru biraz pahalı. olmassa motoru satıp üztüne para ekleyip onumu alsam. xl 1000 istiyorum ama bütçemde yetiyo gerçi ama motoru satmam lazım. motorumuda herkese satmak istemiyorum açıkçası hayırlısı ya bu arada fikirler için herkese tşk ederim.
    GT650R

Motosikleti
    speed 150 naked
    cruiserdan sonra direkt ss çarpıntı yapar gibi geliyor bana, enduro daha mantıklı olabilir....
    ::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Bravo...tebrik ediyorum doğru tercih....
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence guzel tercıh bakarsın olmadı sonu ölüm degılya degıstırırsın....

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı oFLuAlper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında doğru söylüyorsun ama istediğim endoru biraz pahalı. olmassa motoru satıp üztüne para ekleyip onumu alsam. xl 1000 istiyorum ama bütçemde yetiyo gerçi ama motoru satmam lazım. motorumuda herkese satmak istemiyorum açıkçası hayırlısı ya bu arada fikirler için herkese tşk ederim.
    Nasıl yani herkese satmak istemiyorsun senin motorun piyasasıda 10 milyar vardır.Birazda eklersen yada kafa kafaya cbr 600f ile takas edebilirsin. 13milyar civarı.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    tatil beldesindesin ne işin var ss lerle bin motoruna paşa paşa gez kardeşim..rahat güçlü karizmada var daha ne istersin..hoşca kal
    2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    Alıntı cemal yortanlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tatil beldesindesin ne işin var ss lerle bin motoruna paşa paşa gez kardeşim..rahat güçlü karizmada var daha ne istersin..hoşca kal
    bi aklımda satma diyor gerçi artık vazgeçtim gibi bişey. belki bi 2 sene sonra. dişler falan dökülür alirim bi ss 20kmh 30 kmh arkamda da eşim takılırız 2 milenyum dede ve nine olarak
    GT650R

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Bende Suzuki Savage LS650 cruiser motor vardı, Şimdi Kawasaki ZR-9R aldım. Çok memnunum. Zaten benim her zaman planım da böyleydi, yani önce cruiser ile alışıp racing makineye geçmekti.

Cruiser'de kamburum çıkmıştı, esas şimdi dimdik oturuyorum. Yüksek süratlerde zaten yatmak zorundasın o da +180 km/saat hızdan sonra, yani o kadar fazla ihtimal ve bu hızda harcayacağın süre yok.

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    aslında benim altımdaki motor bi cruiserdan çok farklı. ben şimdiye kadar max speed olarak 215 gördüm. bi çoğunuzun cruiser hiz motoru deyil diceni biliyorum ama hız motoru olmayıpta 90c 72 beygir olan motor nadirdir bence. kayışlı olmasıda ayrı bişey!!!1.4 intrudur gördüm katranı 200 dü benim altımdaki motor çok farklı dediğim gibi. ama ben ss deki çekiciligi bunda bulamıyorum o ayrı mesele. bakalım. olmassa bit pazarına takas olarak girebilirim.
    GT650R

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Madem gönlüne girmiş mutlaka değiştirirsin motorunu.Ama bence çok zorluk çekmezsin.Çünkü altındaki makina zaten race motoru kullanıyor.Eğer Dragstardan Ss e geçseydin çok farklı gelirdi ama bununla diğeri arasında şase farkı,sürüş dinamikleri haricinde fark yok.Gaz kontrolü açısından zorluk çekmezsin
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    ya dediğim gib. ya 0 gt 650 alıcam ki bi çok arkadaşım gv 650 den gt 650 ye geçmemi aptalca buluyor çünkü arada pek güç fakı yokmuş. o yüzden bi cbr 600 f le kafa kafaya takasa girebilirim yada üstüne para verebilirim. yada satar 0 xl 1100 alabilirim. bakacaz. en kısa zamanda sitede bit pazarında takas için ilan vericem.

hepinize yorumları için teşekkür ediyorum.
    GT650R

talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Alıntı oFLuAlper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya dediğim gib. ya 0 gt 650 alıcam ki bi çok arkadaşım gv 650 den gt 650 ye geçmemi aptalca buluyor çünkü arada pek güç fakı yokmuş. o yüzden bi cbr 600 f le kafa kafaya takasa girebilirim yada üstüne para verebilirim. yada satar 0 xl 1100 alabilirim. bakacaz. en kısa zamanda sitede bit pazarında takas için ilan vericem.

hepinize yorumları için teşekkür ediyorum.
    Arkadaşların doğru söylemiş GV"den GT"ye geçiş cidden pek mantıklı değil.Bence sen altındaki motordan sıkılmışşsın,değişiklik arıyosun ama kendine itiraf edemiyorsun
    Canavar gibi makinan var bence hiç değiştirme ama illa ki değiştireceksen benim Raptorla takaslayalım gitsin
    Satılık Asya125t-Spidi mont

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    Alıntı talkie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşların doğru söylemiş GV"den GT"ye geçiş cidden pek mantıklı değil.Bence sen altındaki motordan sıkılmışşsın,değişiklik arıyosun ama kendine itiraf edemiyorsun
    Canavar gibi makinan var bence hiç değiştirme ama illa ki değiştireceksen benim Raptorla takaslayalım gitsin
    allahım ben bu teklifi asla geri çeviremem. üzerine kaç para istiyosun? 2002 altıysa 10binytl 2002 üstüyse 5bin ytl teklif ediyorum.
    GT650R

alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym fiddle
    bence 600cc hiç fena olmaz hiç durma:=)

shadow_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 CBF 600SA
    benim tavsiyem enduro. motorunun üstüne en fazla 3.000 ytl ekleyip 2004-2003 aprilia caponord alabilirsin. 98 beygir yani az diyemezsin. yinede karar senin. ben olsam caponord alırdım..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)