merak etme endurolar yüzbinlerce kilometre ve onlarca yıl devirmek için yaratılmış 2003 alsanda birşey değişmez 1995 de alsan birşey değişmez (bakımlı olmak şartıyla) 2005 alacaksan 15.000 ytl ye bulabilirsin belki..
edit: sahibinden.com da 2002-2003-2004-2006 modeller var 2005 model yok 2004 alsanda birşey farketmez ama yinede karar senin 1 yıldan birşey olmaz
al işte resimler ... beğenmeyen yazık eder bu motora
bu motoru seçmek için bu kadar resim yeter heralde
tekrar düşün derim sana..
bu fotolara en kısa zamanda bakacam. burdaki makinamdan fotoları göremiyorum. pc kısıtlı. çok merak ettim. eyer hoşuma giderse 2006 olanı alabilirim. illada ss diye tutturmadım yani
GT650R
ya cruiser başka bir kültür. ama benim gönlümde bi deişiklik var hayırlısı olsun bakalım.
GT650R
istiyorsan google'a girip grafikler'e basıp caponord diye aratırsan resimleri bulabilirsin. olmadı link göndereyim?
yanlız 2006 model 1 tane var sahibinden.com da o da 22.000 ytl. sana tavsiyem modeline bakma. 1995 model bile olsa farketmez. al 2003 yada 2004 bak keyfine.
iyide altımdaki motor 2007 acırım ondan inipte 1993 model motora binmeye 22bin ytl olsun fark etmez. yeterki beğeneyim.
tamadır fotolara baktım. motoru en kısa zamanda satılıga cıkartıp bunu alıcam. yada 2001 modelle falan takas yaparım bu arada 2006 modelininsıfırımı 22bin ytl?
GT650R
yok olurmu öyle şey 22bin ytl ye 2006 sıfır sıfırı 28.000 ytl olması lazım not: aprilia 2.el de çok fena değer kaybediyor bunu göz önüne al. 2004 ve sonrasında ABS standart. haberin olsun.
kardeş en son bu tepkiyi verdikten 10 gün sonra gv 650 aldım. en kısa zamanda benim motoru satıcam. ve üzerine gereken parayı verip bunu alıcam allahın izniyle
kardeş şu nasıl bi bak bakayım? ne diyosun gireyimmi bu adamlar takasa?
GT650R
GV650 gibi motorum olacak ve SS'e geömek istiycem?
En azından enduroya geç bari. SS ne yav. Yakıtı çok, çilesi çok, riski çok, uzun yola gelmez. GV650 gibi havalı cruiser'ın var dostum daha ne istiyorsun.
hadi gene iyisin benim sayemde kral motosiklet sahibi olacaksın
ne oldu ne zaman alacaksın? özel mesajına cevap verdim baktınmı ?
resimleri isteriz ona göre
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)