evet daha öncede ekilenler kervanında bende varı
şaka birtarafa inşallah ctesi saat 13de oradayım..
evet daha öncede ekilenler kervanında bende varım
evet daha öncede ekilenler kervanında bende varı
evet daha öncede ekilenler kervanında bende varım
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
ŞU İŞİ BİRDE GÖZTEPEDE YAPSAK DEHŞET OLURDU
Şimdi 5 kişi mi olduk -CRiminAL-,stubborn,gültekin,dorlion,neveragain34 bu mudur yani
Ya mahsus saat 13 dedim zaten millet iftarını evinde yapsın diye.2-3 saat gezer muhabbet ederiz sonra dağılır millet.Şöyle ramazanın ortalarına bi gelelim hele bi millet alışsın sonra bi yerlerde iftar falan da yaparız.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Dostum ben izmir Mt de aktif üyeydim ama istanbula ailemin yanına döndüm.Cbr 125 im vardı repsol onuda satınca kimse kalmadı ortamda.Ama tanışmak olsun dersen görüşebiliriz.Büyükşehir konutlarında oturuorum.Akşamları falan çıkıorum öle dışarı takılmaya...Burdan haberleşebiliriz...
REST IN PEACE...
yok mu arttıran?
15 eylül cumartesi saat 13:00 yer: beylikdüzü migros
gel vatandaş gel, buluşmaya gel
ne bu yaa her taraf anadolu çocuğu kaynıyor. Beş kişi mi avrupa çocuğu şimdi? ...
umarım avrupa duymuştur sesimi
Sırf herkeste 4 teker var diye...
ben kısmetse oradayım arkadaşlar..
katılım nekadar fazla olursa okadar güzel olacağı kanısındayım
Merhaba,
Ben eşimi nasıl razı ettiğimi kısaca özetliyim.
Hanıma dedimki, bak canım ben yollarda otobüste durakta perişan oluyorum.
Hergün 1,5 saat işe gidiş ( Alibeyköy-Altunizade) 1,5 saatde geliş, yazık değilmi bu zamana.
YArım saatte gider, yarım saatte dönerim.Kalan 2 saatide seninle ve oğlumuzla geçiririm fenamı olur.
Bana acımıyormusun, yollarda perişan oluyorum vs.vs.
Yol muhabbeti yani.
Eşleri razı olmayanlara tavsiye ederim. Tabii biraz uzakse iş yeriniz evinize
[B]Üç şey vardır ki insanoğlunun yüceliğini gösterir: Musibetten şikayetçi olmamak, ağrıdan dolayı sızlanmamak ve diliyle kendini övmemek.Ebu Derda (r.h.)[/B]
Yarın 13:00 de migrosta motorların olduğu üst otopark paftasında görüşmek üzere 13:00-13:30 arası orda bekleyeceğim.13:30 u geçince gazlarım.Ya da orda olanlarla beraber gazlarız....
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
Arkadaşlar,
Bu hafta çalıştığım için katılmam mümkün değil. Ancak ben de varım. Bir başka sefere..
bugün canı buluşmak isteyen varsa, saat 13'te migros-beylikdüzünde olsun arkadaşlar...
evet arkadaşlar saat 13.00 te migros son çağrı..
arkadaşlar 13.00 bana çok erken ben 15.00 civarı k.çekmeceden çıkıcam .Daha geç yaparsanız ben de gelebilirim.
Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler....
Ben yani -CRiminAL-
Levent Abi stubborn
Yunus dorlion
Mustafa neveragain34
bir de celebi arkadaşımız geldi fakat sadece merhaba demek için.İşi olduğundan ayrıldı....
Size birkaç resim.Ramazan olduğu için geziler saat sınırlı.Şimdilik tanışma turları.Yakın zamanda daha fazla görüşmek dileği ile...
ben teşekkür ederim... güzel bir başlangıçtı. devamının gelmesi dileğiyle...
nice böyle güzel gezilerde bulusursunuz inşallah
ilk buluşma gerçekleşmiş
helal olsun bize
sabahladığım için geç kalktım, gelemedim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
arkadaslar bende tanıstıgıma cok memnun oldum daha nice toplantılara diyorum insaallah
amin amin keşke kış geliyor olmasa bir de... gerçi uzman tvden edindiğim bilgiye göre ordaki adam, motosikletin yerde buz olmadığı sürece kullanılabileceğini söylüyor bir de yağmurlu havalarda motosiklet kullanmak daha zevkli demez mi? öldürdü beni bu romantizm
evet arkadaşlar kayboldunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)