arkadaşlar ben mi yanlış okudum anlamadım ama... hani biryerlere gidecektiniz çay felan değildi. yoksa ben de gelecektim yaaaaa.. :(
yanlız sizi orada terk edip giden arkadaşa inanamadım... katılım ne olursa olsun bence ayıp olmuş...
arkadaşlar ben mi yanlış okudum anlamadım ama... hani biryerlere gidecektiniz çay felan değildi. yoksa ben de gelecektim yaaaaa.. :(
yanlız sizi orada terk edip giden arkadaşa inanamadım... katılım ne olursa olsun bence ayıp olmuş...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
2 kişiyle anca çay içiliyor napalım, alla alla
Sırf herkeste 4 teker var diye...
bakırköyden olmaz mı.
facebook(Fazer Tutkunları)
ne olursan ol yine gel demiş mevlana yeterki birileri gelsin de buluşalım
arkadaşlar bu cıvarın topikleri çoaldı ama görüntü yok kesin bişey söyleyinde bizde bilelim nereye gidecez.
en azından dört topik açılmış ve hiç kimse kimseyi bulamıyo şimdi son olarak nerede buluşuyoz.
şahsen ben nerdeyse her akşam avcılar sahildeyim ve isterseniz yarın akşam ATATÜRK evinin deniz kısmındaki tarafta olucam yarın akşam gelen varsa 19.45 cıvarında görüşürüz gelen yoksa canınız sağolsun.
benim motorların ön granaj camlarında UÇANTENEKE yazar gören olursa demekki bende ordayım.
arkadaşlar cumartesi akşama doğru yapalım bi organizasyon olmasmı?
muayene istasyonunu arkasında güzel bir çay bahçesi var... bir geçensene orada kahvaltı organizasyonları yapardık...
olur dostum yeri ve zamanı söyleyın ben kesin gelirim.
nasıl olsa dört mevsim biniyom hiç problem deil yeterki tanışıp ortamı oluşturalım.
istenilen yer ve saat belirtin , tanışalım
gezi için organizasyon tanışma , kaynaşma harika olur..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Arkadaslar Daha dun Istanbula geldım bu topigi yeni gordum sızlerle olmak ısterdım ama avcılar cıvarında olan varsa mutlaka bır aksam toplanalım bırer cay ıcer laflarız ayrıca buyukcekmece beylıkduzu toplantıları olursa bır maıl yazarsanız sevırım
neveragain34@hotmail.com
gorusmek dılegıyle
Su an icin soz vermiyorum ama bende genelde sahildeyim bir tane SUZUKI GN 125 var sahılde zaten genelde avcılar cafede oluyorum entel pazarının ıcındeki ıkıcı cafe
Yarın bır aksılık olmazsa tanısmak ısterım
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Valla eşimin tayin durumu dolayısı ile beylikdüzünde devamlı kalamamaktayım bu yüzden sizlerle tanışma fırsatı bulamadım ama int ten devamlı takip ediyorum.Ne demiş Usta Kayahan yolu sevgiden geçen herkes birgün buluşurmuş İnşallah ben de sizlerle buluşucam. Tekeriniz düz bassın sevgiyle kalın
arkadaşlar benim motorum yok. ama motorum varken..tatilyanın ilersindeki araç muayene istasyonunun arkasında güzel havuzlu bir çay bahçesi vardı... orada buluşuyorduk...
insallah birgun hep beraber bulusuruz bu arada birbirimizi tanıyalım derim ne işlerle mesguluz acaba ben ilaç firmasında çalışıyorum
Arkadaşlar gerçekten sizlerden özür dilerim topiği açtım ama ortalardan kayboldum.Bir haftadır yasal bazı işlemlerimi halletmeye çalışıyorum.
Motosiklet modellerinde zealsun zs150-19 topiğinde son 10 sayfayı taradığınızda 15 gün önce Beylükdüzü-yakuplu-gürpınar-büyükçekmece sahil gezimizin resimlerini görebilirsiniz..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post793667
Bu linkte görüntüler mevcut.....
Cumartesi günü öğlen ben müsaitim.Seve seve görüşebiliriz.Beyaber gürpınarda denizden 150 metre yükseklikte koca çekmece koyu manzaralı bi çay içelim mi ne dersiniz.Katılmayı düşünen arkadaşlar buraya yazsın.Bi saat belirleyelim migrosta buluşalım.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
tamam arkadaşlar. buluşma düzenliyorum. yağmur durumunu bilmiyorum ama, ben yine de bir teklif sunayım, bu haftasonu buluşalım. buluşma yeri hakkında bir fikrim yok b.çekmece, beylikdüzü, avcılar... önce gün,sonra semt seçin, sonra yeri seçeriz, benim için farketmez...
1. dorlion..... yer farketmez.........haftasonu olsun da hangi gün olursa olsun.....
2.
3.
4.
5.
bizim problemimiz, her buluşma için kesin bir gün, yer ve saat bilgilerini içeren bir başlık açmamamız... haksız mıyım?
Migros en iyi odak noktası fikrindeyim.Dilerseniz çekmece sahile ineriz.Avcılara da ineriz ama orda motorları rahat bırakamayız.Hep parkta sorunlar oluyo.
Cumartesi iyi bence ama öyle akşamın 7 sinde olmasın ya.Bu hafta sonu sıcak olacak sanırım
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
bir kez ekildim.
yazın kenara... müsait olursam gelirim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
evimin önü demiyorsun da en iyi odak noktası diyorsun criminal
tamam anlaştık. 15 eylül cumartesi saat 13:00 Yer :Beylikdüzü-migros
katılanlar:
1.dorlion
2.criminal
3.Gültekin
4.
5.
ya yok ondan değil avcılar çekmece ortak nokta diye dedim ben.hem buluşacak geniş bi alan.O açıdan.Zaten ben anayola pek çıkmıyorum.6 tane ameliyat geçirdim onun için kısa mesafelerde takılıyorum bi süre için....11 de gelmez kimse saat 13 gibi yapalım bence
saat değişti ;) 15 eylül c.tesi saat 13:00 yer beylikdüzü migros
Walla gültekin sen ekildiğinde ben söz vermemiştim.Tabi allah nasip ederse hiçbirşey kesin olamaz ama eğer saat 13 dediysek ben o saatte migrosta olurum.
Exile şu an topiği okuyorsun sen de takıl istersen....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)