Arkadaşlarla 3 günlük bir çanakkale gezisi yapıcaz ama gönlüm sizinle bir daha ki sefere inşallah
Arkadaşlarla 3 günlük bir çanakkale gezisi yapıcaz ama gönlüm sizinle bir daha ki sefere inşallah
sizler buluşalım diyinceye kadar pazar geçti..yaz olduğundan sahilde bir kafedede buluşulabilir..abiniz olarak benide çağrmayı ihmal etmeyin..motor alırkende öyle hanıma soruyum kızama soruyum derseniz siz bu motor olayını unutun..radikal kararlar almak lazım..tecrübeyle sabithoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
Cemal abim merhaba...
radikal karar konusunda haklısın tecrübeyle sabit
buluşma konusuna gelince madem çekmecedesin uygun bir saat ve mekan belirlersen , gelmek için herkezin elinden geleni yapacağından eminim
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
ben önümüzdeki haftasonu varım yarın gelemem.buluşacağımız mekan b.çekmece sınırları içinde olursa sevinirim, e-5 e sokmayın beni zaten bugün sınava girmişim motor bilgisinden 100 alıyorum hehe
Sırf herkeste 4 teker var diye...
neyse arkadaşlar sanırım fazla ivedi davrandık
millete uymadı birdahaki sefere kısmet.
evet beylikdüzlü arkadaşlarım anladığım kadarıyla tanışma faslı ve çayla harcayacak zamanınız yok ozaman
02/09 sabah saat 08.00 saatinde bauhausun önünde ben ve bazı arkadaşlarımla hazır bulunacağız
amacımız , E5 ten giderek Çorlu üğzerinden Edirneye giderek ciğer yemek cami gezmek dönüşte ise Uzunköprü ğzerinden Keşan ve sahil yolundan geriye dönmek
eğer bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa buna çok seviniriz...
migros arkasında, soframın karşı caddesinde gümüş gri bir zealsun görüyorum. seninki olabilir mi?
__________________________________________________ _______
geçtiğimiz yıl daha aktiftik arkadaşlar.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ri-gezisi.html
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...08-2006-a.html
ben bazen birkaç arkadaşla sahile, saklıbahçe'ye veya yeşil vadi'ye gidiyorum.
çay içip, laflıyoruz.
öyle uzun uzun organizasyon yapmaya gerek yok zannımca.
ilk önce ısınma turları mahiyetinde küçük buluşma, tanışmalar yapar, sonra isteyen olursa planlı gezilere çıkarız.
örneğin, kısmetse yarın akşam (28/08/2007), saat 19.30 - 20.00 saatleri arasında migros otoparkında, motosiklet bölümünde bekliyor olacağım. (siyah ybr125 ile)
tanışmak isteyen olursa buyursun, beklerim.
duruma göre bir yerlerde çay içeriz. gelen olmazsa, 20.01 itibariyle gazlarım.
hadi bakem düzlükbeyliler. görelim sizi
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
yaz sezonundan dolayı fabrika satış mazası pazar günü açık olduğundan her pazar çorlu vakıflara zaten gidiyorum..bu iyi oldu en azından burgaza kadar toplu gideriz..duruma göre edirneye kadar gelip oradan tekrar vakıflara dönerim..liste yaparsanız benide ekleyebilirsiniz..hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
.
örneğin, kısmetse yarın akşam (28/08/2007), saat 19.30 - 20.00 saatleri arasında migros otoparkında, motosiklet bölümünde bekliyor olacağım. (siyah ybr125 ile)
tanışmak isteyen olursa buyursun, beklerim.
duruma göre bir yerlerde çay içeriz. gelen olmazsa, 20.01 itibariyle gazlarım.
orada olacağım gültekin ( siyah yuki )
vakıflara kadar bile olsa birlikte gider hemde tanışmış oluruz
tamamdır.
görüşmek üzre...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ağlamak istiyorum yaa... gene işim çıktı iptal etmeye çalışacağım ama bana sağlam bi mazeret lazım. motosikletçi arkadaşlarla çorlu'ya kadar gideceğiz dersem birileri oyar beni walla neyse... daha çok yan yattı çamura battı olacak galiba. ondan sonraki hafta açıköğretim sınavları var, ondan sonraki hafta yıllık izindeyim, istanbul'dan kurtulmam lazım biraz
olaya bak ya... eskiden, yani istanbul harici bir şehirde yaşarken istanbul'a tatile gelirdik... şimdi kaçmaya uğraşıyoruz... istanbul uzaktan güzelmiş...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
bende çatalcadayım tabi kabul ederseniz..
yonjaya vb sitelere bakmanı tavsiye ederim
abi sen dinleme eşini albi motor çaktırmadan
Ya millet yağmur yağıyo motoru yeni parlattık be akşam gidecekmisiniz migrosun oraya
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
ben 10 dak sonra çıkıyorum Nami hadi üğzme beni
Hepimizde biliyoruzki kimisinin eşi mani oluyor kimimizin maddi sorunları oluyor kimimizin ailesi mani oluyor kimimizin yaşı tutmuyorkimimizin sürmeyi öğretecek kimsesi yok.
Hepimiz kafa kafaya vererek bu sorunları hallede bileceğimizi düşünüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)