Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aprilla SR 150 alıyorum tavsiye eden varmı...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    speed 150 naked
    Merhaba arkadaşlar daha önce kanuni deer 152 alıcaktım son anda vazgeçtim şimdi 2000 model çok temiz bir aprilla sr 150 buldum onu pazarlık edip almayı düşünüyorum sizin görüşleriniz nelerdir acaba tavsiye eder misiniz ileride satmak istesem kolay satılır mı parçası pahalı mıdır çok benzin yakar mı vs değerlendirmelerinizi bekliyorum....
    Fiyat olarak 3750 ytl istiyorlar motor aşırı dercede temiz ama pazarlık edicem...

::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kanuni Deer'dan yüzlerce kat iyidir... Ben tavsiye ederim.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    speed 150 naked
    tavsiyelerinizi değerlendirmeli olarak alabilirmiyim dostum mesela en çok korktuğum şey içerisine koyduğum benzini hiç etmesi motorun sahibi 100 bin yakıyor km de diyor ama inanmıyorum galleşe bide 140 gördüğünü söylüyor yarın test sürüşü için 1 saat bende kalıcak motor bakıcaz...

Motosikleti
    daha yok malesef
    motor guzel gozukuyo ama senın kararın tabi ama honda beatte alabilirsin hem dah ucuz hemde daha yüksek model olur yada burgman150 alabilirsin tabi karar senın antalyadamıssın sahibinden.comda var bitane burgman 150 antalyada düsünürsen bak 2002 model tabi zevk meselesi ve son karar senin imdiden hayırlı olsun
    hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı eradnan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tavsiyelerinizi değerlendirmeli olarak alabilirmiyim dostum mesela en çok korktuğum şey içerisine koyduğum benzini hiç etmesi motorun sahibi 100 bin yakıyor km de diyor ama inanmıyorum galleşe bide 140 gördüğünü söylüyor yarın test sürüşü için 1 saat bende kalıcak motor bakıcaz...
    o kalıpda bir motor için 100bin bence fazla elbetteki kaliteli motordur ama parçası pahalı olma olasılığı yüksek.Daha uygun agility 125 e bakmanı tavsiye ederim
    http://www.kymco.com.tr/html/agility125.html
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    speed 150 naked
    ya spor bi motor istiyorum ama bu aprilla larda parça sorunu varmıdır acaba ve yakıtı ne alemdedir çok merak ediyorum...aldık diyelim akraba olucaz onuda biliyorum ne yapmalıyım sizce...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tabiki neden tavsiye ettiğimi açıklayabilirim...

Öncelikle Kanuni Deer çekici görüntüsüne rağmen olağan üstü olumsuz tepki toplayan bir motosiklet. Benim bir arkadaşım dahil kime sorduysam memnun değil... Önümde durup dururken karteri delinip yağın tekere bulaşmasıyla birinin düşmesini görmem sonucu da o motoru kimseye tavsiye etmiyorum...

Aprilia'ya gelince. Aprilia gerçekten çok köklü ve sağlam bir firma. Gilera 180 ile karşılaştırılabilen bir motosiklet bu , ki gilera 180 gerçek bir canavardır. Bir ara Gilera 180 kullanma şansım oldu , tekere çok kolay gelebilen , 160 km'ye çıkabilen küçücük bir makine.
    Fakat 2 zamalı motorların en kötü özelliği çok benzin yakması. Gilera 180 hemen hemen Fz6 Fazer ile aynı yakıyordu...
    Sonuç olarak , Sr 150'nin performansından şüphen olmasın , fakat yakıt seni rahatsız edecekse bir kere daha düşün.
    Sr 150 hiç kullanmadım , ne yalan söyliyeyim hiç incelemedim de. Fakat dediğim gibi bakım ve benzin seni rahatsız etmeyecekse mükemmel makinelerdir bunlar...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence benzın yakısı fazladır benzın de onemlı bırsey bende sana beat , agility 125 onerırım ... ama karar senın....

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    kardeş o fotodaki motor ise gerçekten çok temizmiş bence benzinini hiç dünme al derim binince anlarsın bende zamanıda almak için niyetlendim bunun mavisiydi sahibinden .com da fotoda iyi görünüyodu bakma için taa karşıya gittim 3 saat bekledim motor haşat vaziyette geldi meğer o eski fotosuymuş herifin derisini yüzsem doymazdım kısmet değilmiş napalım 2 zmanlı 18 hp bi makinadır çinlilerle dalga geçersin :D
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    onu al kardeşim öneri duyup başka bi makine alınca bu daima aklında ve kursağında kalacaktır onu almak istiyorsan 2 dk. bile durma çok temiz gözüküyor

şimdiden hyrlı uğurlu olsun kazasız sürüşler
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

bursa gümrüğünde bir arkadasta var bundan 3 senedir tabiri uyarsa essek gibi biniyor makina tık demedi ben tavsiye ederim....
    BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    18 beygir gücünde hava soğutmalı ama 2 zamanlı bir motor. gücü-hızı bence tatmineder, biraz fazlaca yakar, çin değil. 3750 ye biraz fiyatlı. Biniş amcın nedir* O na göre tavsiye edelim
    Poturdak

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İtalyanlar benzin sever.Parçasıda serviside pahalıdır.Ama motora bindiğini anlarsın.Tercihi kendin yapıcaksın artık.Arkadaşlar güzel makinalar tavsiye etmiş ama bu makinadan alacağın tadı vermeyeceklerdir.Bence bunun muadili Dylan150 veya DERBI/GP1 olabilir.Kafan karıştı ama motor alımnın en çetrefilli dönemindesin.Kolay gelsin.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    speed 150 naked
    valla şu an için vazgeçmiş durumdayım elimdeki motorla yetiniyorum bunu şehir içi kullanmak ve keyf almak için alıcaktım ama her sorduğum servis aprilla mı napıcan kardeş bi düşsen 500 lira masraf çıkar parçasını bulamayız falan dedi bende şu an için vazgeçtim ileride belki elimdeki motorumuda satarım sıfır km bi vxr 200 alabilirim...bilgiler için hepinize teşekkür ederim....

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    gilera aprilia dan daha kötü, servis ağı ondan daha düşüktür bence..boşver sen yine bi honda filan al..
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125

deer i boşver

hocam deer iyi güzelde kaliteli oldugu soylenemez. ayrıca max100 km hız yapıyor. ve yakıtta cimri sayılmaz,bunları gözönünde bulundur alırken makinayı.

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı eradnan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla şu an için vazgeçmiş durumdayım elimdeki motorla yetiniyorum bunu şehir içi kullanmak ve keyf almak için alıcaktım ama her sorduğum servis aprilla mı napıcan kardeş bi düşsen 500 lira masraf çıkar parçasını bulamayız falan dedi bende şu an için vazgeçtim ileride belki elimdeki motorumuda satarım sıfır km bi vxr 200 alabilirim...bilgiler için hepinize teşekkür ederim....
    üstüne biraz daha koyup honda dylan alabilirsin.benzin ve yedek parça önemliyse honda
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)