Neden bazı SS ci ler aynalarını sökerler?
Reklamlar
-
22 Ağustos 2007, 12:37
Arkadaşlar dikkat ederseniz bazı spor motosiklet kullanıcısı arkadaşlar araçlarının aynalarını sökerek trafikte seyretmekteler, yoksa o araçlar çok teknolojik olduğu için tehlikelerden kendi otomatik mi kaçıyor? yada o araçları insan üstü yeteneğe sahip kişiler mi kullanıyor sadece? aynayı sökerek yarış moduna giriyor heralde o arkadaşlar, kenan sofuoğluna özenti var belliki, sonrada yine biz üzülüyoruz kazalara, Allah bizlere akıl fikir versin ne diyeyim.
Reklamlar
-
22 Ağustos 2007, 12:44
Demek ki o arkadaşların arkalarında da gözleri var.Nerede olduğunu sormayın bilmiyorum!!!
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
22 Ağustos 2007, 13:54
bizim komşu arka sinyalleri bile sökmüş dedim bunu nasıl muayeneden geçiricen hafifletme çalışmalarıda olabilir :D
-
22 Ağustos 2007, 14:06
vallaha ben hiç sökülmüş aynalı ss görmedim adanada yalnız bir tane 1000rr da çok küçük grenaja monteli büyüteçli ayna vardııı
-
22 Ağustos 2007, 14:08
Sanırım birada zevk ve tutku meselesi.. Bence yaptıkları benim düşüncelerime göre tabii ki En başta yanlış birşey çünkü ben kaza yapmaktan çekinirim motosikletim herşeyden daha değerli diye bilirim..Yaptıkları ise motorun görünüşünü daha çok spor kılmak hırçın gözükmesini sağlamak yada rüzgar direncini biraz olsun az bir fark olsada azaltmak yada ne biliyim hava olsun ustayım aynaya ne gerek var da ola bilir yani sonuçta kimin ne için söktüğünü bilemem ama benim düşüncem bunlar Okuduğunuz için saolun biraz uzun olduda
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
22 Ağustos 2007, 14:08
Hiçbir tamamlayıcı faktör yok. Kişinin Artık normal insan için bile çok büyük gelen riskleri sanki normal boş bir pistte yasıyormus gibi alıştıklarında artık daha riskli ve daha heyecan verici şeylere yönelmek ve daha riskli tehlikeli hareketlere yönenlme dürtüsü oluşabiliyor insanlarda.
Ben gece 3 4 gibi ters şeritte otobandan basan insanlar biliyorum daha fazla heyecan ve farklılık olsun diye. Ters şeritten gitmek zaten akıl karı birşey degilken bide ters şeritte giderken yarısmak artık nasıl olur siz dusunun.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
22 Ağustos 2007, 14:41
Burada hemen hemen her motorda söküyorlar aynaları ayna motorun tipini bozuyormuş
-
22 Ağustos 2007, 15:53
talkie adlı üyeden alıntı
Demek ki o arkadaşların arkalarında da gözleri var.Nerede olduğunu sormayın bilmiyorum!!!
Niye öle dedin ki örneğin gece giderken far ışıklarından faydalanıp arkana bakmadan çok şeyi görebilirsin sabahlarıda zahmet edip kafanı çeviriver
-
22 Ağustos 2007, 16:22
Artizler ya ondan aynaları söküyorlar
-
22 Ağustos 2007, 16:28
bene gi gilera gfr 125 vardı
onda ne ayna ne sinyal vardı
ayna takmayı 1 kez denedim ama bir türlü alışamadım
dönüp baktığım zaman daha ii gördüğümü farkettim, bide 600 ve üstü racinglerden ince yapılı olduğu için daha rahahat aralara girmeekde var tabi
he gelgelelim onun dışında hiçbir motorda aynasız rahat edemiyorum
alışkanlıkla alakalı galiba..
-
22 Ağustos 2007, 16:38
Sadece ss lerde değil bütün motorlarda yapılıyor bu maalesef, çok tehlikeli...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
22 Ağustos 2007, 17:02
Kafa çevirmeye ne kadar alışırsan alış,arkaya bakmak fren mesafesini çok etkiler.Çok basit bir matematiksel örnek verirsek,200km ss bir makina için oldukça kolay çıkılan ve kullanılan bir hızdır,saatte 200km hızla giderken arkaya sadece 1sn liğine baktığınızda fren mesafesi kaybınız tam 55.5 metredir.
55.5 metrenin neler değiştirdiğini anlatmaya gerek yoktur sanırım,sonuç olarak ayna çıkarmak piste özgü birşeydir ve bunun dışında yapmak riziko katsayısını birazdaha katlamaktır mantığı yoktur!!!
-
22 Ağustos 2007, 23:44
Altında milyarlık motosiklet olmasının insanın cehaletine hiçbir katkı yapmadığını gözlerimizle görmek için sökerler.
Bu tiplerin her versiyonu bulunur arabayla aynası kapalı gidenler vs.....
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
-
22 Ağustos 2007, 23:57
onlar ileri görüşlü insanlar arkalarına bakmıolar
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
-
22 Ağustos 2007, 23:59
zaten arkadan gelen yetişemez mantığı olabilir mi?tabii lambaları saymazsak.
-
23 Ağustos 2007, 00:02
songokhu adlı üyeden alıntı
Altında milyarlık motosiklet olmasının insanın cehaletine hiçbir katkı yapmadığını gözlerimizle görmek için sökerler.
Hatta cehaletlerine cehalet katmalarını sağlarlar...
Sorduğunuzda ise rüzgar direnci yaratıp hızlarını kestiklerini , oysa ki kendileri limitlerde kullandıkları için pedrosaya rossiye başka türlü yetişemediklerini savurunlar
-
23 Ağustos 2007, 00:07
aynasıs motormu olr ayna bizim can yelemiz ya arkadaşlar
-
23 Ağustos 2007, 00:13
hic aynasız ss görmedim ama aynaları kullanmıoyrum açıkcası çıkarmaktada bi sorun göremiyorum...
-
23 Ağustos 2007, 00:21
bi ss i aynalara bakacak kadar yavaş sürüyosan sürmesen daha iyi der ss çilerin bi kısmı. herhalde mantık o olsa gerek...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
23 Ağustos 2007, 00:28
aynasız motor olmazda bu SS ne ben onu anlamadım
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)