Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Scooter hakkında yardım lütfen....

REKLAM ALANI
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Bir bayan için scooter bencede iyi olacaktır

ama maxi scooter ile başlamak ne kadar doğru bilemiyorum

sonuçta 150-200 kg arası makinalar her ne kadar vitessizde olsa

doğrusu kontrolü pek kolay olmayacaktır yeni başlayan birisi için maxi'nin...
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Katılıyorum yeni başlıyan birisi için maxi scooter çok fazla 200 kg bu ağırlığı yolda giderken hissetmiyorsunuz ama durmanıza yakın ayaklarınızı yere koyunca ve özellikle arkanıza yolcu aldığınızda inanılmaz ağırlaşıyor yani zapdetmek hiçte kolay değil.

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Honda Beat derim başka bişey demem..
    2. el olsun Honda olsun..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

tamyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-MAX 250 ABS
    Alıntı kivanckoc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba.Ben scooter almak istiyorum fakat alacağım scooter ile şişliden ağvaya gideceğim.(yaklaşık 110 km).Alacağım scooter hakkında kararsızım.Mondial 50 tt 125 rr veya kanuninin scooterları nasıldır acaba.Bu motorları tavsiye eder misiniz veya tavsiye edebileceğiniz hesaplı ve güzel scooterlar var mıdır acaba??....Çünkü giderken yolda kalmam çok kötü bir durum olur....şimdiden teşekkürler...
    Merhaba , alabilirsen 2. el kanuni bobcat , honda dylan , yada piaggio skipper al çinli falan düşünme ....

Motosikleti
    Alacak inşallah!
    piaggio liberty aldım. Maxi scooter'ları gözüm yemedi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende scooter almak için pazara gittim ama genelde 2.ci ellerin fiatlarını pahallı buldum zira sıfırına yakın fiatlarla 2. el motosikletlerin cazibesi yok bana göre zira sıfır aldıgında ruhsat ve sigortası plakası dahil olarak alıyorsun alımsatım vergisi içinde olarak motor devriçin muameleciler nerdeyse araba alıyormuşsun gibi fiat çıkarıyorlar BENDE KENDİME KYMCO ANGILITY 125 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BELKİ BU HAFTA ALIRIM GENEDE KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA BANA İYİ VE KÖTÜ TARAFLARINI YAZARLARSA MEMNUN OLURUM HERKESE SELAMLAR SUDABATMAYAN ADAM not:isteyen herkes youtube sitesinden videolarımı izleyebilir
    Alıntı cekingen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Günlerdir internette geziniyorum. Karar veremedim. Burgman 400'u tavsiye ettiler ama bana çok büyük geldi. En son olarak Aprilia Scarabeo 200 ve peugeot geopolis 250'nin (kendimce) özelliklerini beğendim. Jantlar 16'' diye daha güvenli geldi. Bir de nispeten daha hafif scooter'lar.
    Normalin biraz altında ölçülerde (160 cm, <50 kg) bayan için önereceğiniz başka scooter var mı? Ya da yukardaki iki modelden hangisini tavsiye edersiniz?
    Israrla scooter almamamı söyleyenler var. Ben de ilk motor, bisikletin biraz hızlısı ile azıcık dolanayım trafikte, sonra terfi ederim diye düşünüyorum. Scooter'ın Türkiye'ye uygun olmadığını söyleyen bir grup arkadaşım da var. Şaşırdım kaldım. Yanıtlarınıza şimdiden teşekkür
    Alıntı kivanckoc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba.Ben scooter almak istiyorum fakat alacağım scooter ile şişliden ağvaya gideceğim.(yaklaşık 110 km).Alacağım scooter hakkında kararsızım.Mondial 50 tt 125 rr veya kanuninin scooterları nasıldır acaba.Bu motorları tavsiye eder misiniz veya tavsiye edebileceğiniz hesaplı ve güzel scooterlar var mıdır acaba??....Çünkü giderken yolda kalmam çok kötü bir durum olur....şimdiden teşekkürler...

akadaşlar ayrı ayrı topik açmanızı öneriririm...yoksa mesalarınız arada kaybolur...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    inşallah dylan olcak
    abı bence 2.el beat al activa alma genelde sucular falan kullandıgı ıcın hırpalanmıstır motor beatler daha temizdir 2000 e falan bulursun çın mallarından uzak dur derim

Motosikleti
    VESPA ET4 150
    Ben Vespa ET4 kullanıyordum ve gerçekten çok memnundum.Dum diyorum çünkü Eşim motorla kaza yaptı.Yeniden ET4 150 veya LX 150 almayı düşünüyoruz.Çok sağlam bir motor.Eğer Çin malı bir motorla bu kazayı yapmış olsaydı kesinlikle çok ciddi sağlık problemleri veya ölümü kaçınılmaz olabilirdi.Bu nedenle yaklaşık 4000 ytl verebilirsen 2. el bir ET4 al derim.

norace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address
    today ya da activa/beat

25 karakter de işinizi görür.

Motosikleti
    as t1
    sym 250 cc engüzeli hem rahat bastımı gider

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)