Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

MOTORSIKLETLERI FARKEDIN

Motovento
    REKLAM ALANI
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    abi elinize sağlık ama ya herkes buluşmalara katılamazki!!!mesela ben gelemem daha ehliyetin çıkmasına 1-1,5 ay var çünkü

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    crazy_devil, sana özel ulakla yollariz
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

aydinynr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 t gri
    Bravo valla şahane olmuş
    \"Turkish Choopers\"

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    güzel olmuş...alalım yapıştıralım.. hele taksicilerin kafasına yapıştıralım..
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05

Re: MOTORSIKLETLERI FARKEDIN

Alıntı alestevardiya adlı üyeden alıntı
    Arkadaslar MD den bir arkadasimizin belirttigi uzere bir arabanin arkasinda "MOTORSIKLETLERI FARKEDIN" yaziyormus.
    Benim arabadada yazıyor acaba benim arabayımı gördü ))
    Fikir çok güzel, hatta bunu bir kampanya haline bile dönüştürebiliriz, Köprü ücretlerini protesto eğlemi gibi, sticker'ları yaptırıp, gerekli izinler alınırsa mesela köprüde araçlara dağıtılabilir yada başka bir yerde.Tabi bunun için birde sponsor bulmak gerek.

Tamam dediklerinizi duyuyuorum biraz uçuyorsun diyorsunuz ama, 3 yıl önce burda F1 yarışları düzenleyecez diyenlerede aynı şeyler deniyordu.Ama bugün yarışları seyrediyoruz İmkansız diye birşey yoktur.Çalışma azmi
    Hadi göreyim sizi,

Motosikleti
    Honda NX4 Falcon
    Elinize sağlık çok güzel olmuş ama bu stikerın boyutu nedir? Yani koca motosikletleri görmeyen bizim sürücülerin gözüne sokacağımız kadar büyük mü?

serhat_fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 olacak
    Alıntı asyamotorclub adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar bence süper bir fikir kendi arabama ve Sezo nun arabaya şahsen yapıştırırım. Taksim istikametinde 40 km de giderken belediye otobüsü yol kenarında aniden el sallayan arkadaşını almak için öyle bir sorti yaptıki nereye kaçacağımı şaşırdım. Adama ne yapıyon diye bağırınca bana Sen nerden çıktın seni ne zaman sıkıştırdım dedi...bende kör gözüne s.....m devam et dedim
    gerçekten ya geçen gün akrabamın motoruna bindimde.bazı otomobil sürücüleri hiç takmıyor motosikletleri.özellikle dolmuşçular,taksiceiler ve otobüs şöförleri. yolcu alacaz die bizi öldürecekler. valla bu fikir icraate bi geçsin tüm sokaktaki arabalara yapıştırırım.farklı boyutlarda yapılırsa iyi olur.

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    süper olmuş...elinize sağlık...kendi arabama yapıştırırım ve tanıdıklara dağıtırım...

bir de motosikletin arkasına (müsait olan bir yere) ya da mont arkasına "bunu okuyabiliyorsanız çok yakından seyrediyosunuz" gibi bir yazı vardı...ne ingilizcesini tam olarak hatırlıyorum ne de düzgün şekilde türkçeye çevirebildim ama...böyle birşey de yapılabilir mi acaba ??

scuba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    v strom 650
    güzel bi çalışma yapanların eline sağlık

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    birazda motor kullanıcıları kendilerini farkettirmeli, ben daha motor konusunda yeniyim ama otomobil ve diger araçlar benim gördügüm kadarıyla motorları farkediyorlar
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler