abi elinize sağlık ama ya herkes buluşmalara katılamazki!!!mesela ben gelemem daha ehliyetin çıkmasına 1-1,5 ay var çünkü
abi elinize sağlık ama ya herkes buluşmalara katılamazki!!!mesela ben gelemem daha ehliyetin çıkmasına 1-1,5 ay var çünkü
crazy_devil, sana özel ulakla yollariz
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Bravo valla şahane olmuş
\"Turkish Choopers\"
güzel olmuş...alalım yapıştıralım.. hele taksicilerin kafasına yapıştıralım..
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Benim arabadada yazıyor acaba benim arabayımı gördü ))alestevardiya adlı üyeden alıntı
Fikir çok güzel, hatta bunu bir kampanya haline bile dönüştürebiliriz, Köprü ücretlerini protesto eğlemi gibi, sticker'ları yaptırıp, gerekli izinler alınırsa mesela köprüde araçlara dağıtılabilir yada başka bir yerde.Tabi bunun için birde sponsor bulmak gerek.
Tamam dediklerinizi duyuyuorum biraz uçuyorsun diyorsunuz ama, 3 yıl önce burda F1 yarışları düzenleyecez diyenlerede aynı şeyler deniyordu.Ama bugün yarışları seyrediyoruz İmkansız diye birşey yoktur.Çalışma azmi
Hadi göreyim sizi,
Elinize sağlık çok güzel olmuş ama bu stikerın boyutu nedir? Yani koca motosikletleri görmeyen bizim sürücülerin gözüne sokacağımız kadar büyük mü?
gerçekten ya geçen gün akrabamın motoruna bindimde.bazı otomobil sürücüleri hiç takmıyor motosikletleri.özellikle dolmuşçular,taksiceiler ve otobüs şöförleri. yolcu alacaz die bizi öldürecekler. valla bu fikir icraate bi geçsin tüm sokaktaki arabalara yapıştırırım.farklı boyutlarda yapılırsa iyi olur.asyamotorclub adlı üyeden alıntı
süper olmuş...elinize sağlık...kendi arabama yapıştırırım ve tanıdıklara dağıtırım...
bir de motosikletin arkasına (müsait olan bir yere) ya da mont arkasına "bunu okuyabiliyorsanız çok yakından seyrediyosunuz" gibi bir yazı vardı...ne ingilizcesini tam olarak hatırlıyorum ne de düzgün şekilde türkçeye çevirebildim ama...böyle birşey de yapılabilir mi acaba ??
güzel bi çalışma yapanların eline sağlık
birazda motor kullanıcıları kendilerini farkettirmeli, ben daha motor konusunda yeniyim ama otomobil ve diger araçlar benim gördügüm kadarıyla motorları farkediyorlar
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)