Ben de çekirdek çıtlıyordum kabuk boğazıma takıldı
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu başlığı okurkene lütfen yiyip içmeyiniz müessesemiz sorumlu değildir
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
olsa da yesek
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Eeee arkadaş yarışa başladı mı
Bu tiplerden caddebostanda da vardı ,bir tanesinde kanuni deer , diğerinde gilera 200 , anahtarına anahtarına diyip duruyorlardı
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Cıvıtmayın ama ciddi ciddi bişey konuşuyoruz şurada
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Yok ya nöbette kışlık yakacak imal ediyoduk.Kabuklar şimdiden koca bi poşet oldu.Boğazımdakini de çıkartabilirsem .Atçam poşete ziyan olmasın.
umutus
Haklısın
Ee parkuru kim seçiyor
bu akşam büyük bir iştahla hasat zamanı isimli filme adapte olmuştum maalesef güme gitti
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Prometheus
Napim anca okudum... Açtım başlığı baktım 7 sayfa... Dedim heralde 2 gün önceki başlık hort oldu... Meğer demin açılmış
Arkadaş gitmeseymiş cbr125 konusunun sayfa sayısına ulaşırmışız
Arkadaş hayabusa ile çıkmıştır yola.Ankara ya varmıştır Pro. dikkat et
Bu topicteki herkesi bana haber vermediğiniz için banlıycam Süpermiş ya gece gece
35 Üye okuyor,hakkaten geyikçi milletiz
Pro öp birazdan abi,çok uzamasın (zaten ilk sayfalardan beri kitliycem,son the end diyip durmuşsun,şu magazin programlarındaki gibi azzz sonraaa de bari )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)