Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

21-27 Ağustos'ta Autoshow dergisi alınır... Neden mi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Seyhan X2 AM2
    "BMW motosikletlermi yoksa BMW otomobillermi daha keyifli" sorusunun cevabı var. Bu nedenle bu hafta Autoshow alınır. Autoshow 21 Ağustos Salı günü bayilerde...

Bu karşılaştırma kaçmaz...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    -18
    Tabiki motor sikleti

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mustad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "BMW motosikletlermi yoksa BMW otomobillermi daha keyifli" sorusunun cevabı var.
    Kime göre ? Neye göre?
    Ben şu araba ve motosiklet karşılaştırmalarını pek mantıklı bulmuyorum.İkisinin de yeri farklı.Ben arabalardan hiç hoşlanmayan biriysem bu testte elbetteki motosiklet ilgimi çeker ve oyumu buna kullanırım.Aksi biriysemde arabaya...Keyif olarak bahsedince tabi,performans vs. olarak karşılaştırılabilinir o ayrı.
    Hangisi daha keyifli karşılaştırması,yani neye göre bu ?
    İnsan neyi seviyorsa,ne onu mutlu ediyorsa o onun için daha keyiflidir.Bir jawa 350 yi,son model bir arabaya değişmeyecek adamlar var(arabayı alıp satarım onun parasıyla başka motor alırım gibi düşünceleri katmazsak ).
    He tamam,nette bir çok böyle araba ve motosiklet yarışlarının videoları var,kapışmalar.Hız,güç vs. karşılaştırmaları.Bunu seve seve izlerim.Ama hangisi keyifli gibi bir soru bence motosiklet ve araba karşılaştırması için çok mantıklı değil(Tabi bu benim fikrim).
    Benim için her halikarda motosiklet keyiflidir,öyle olmasa burada olmazdım.Bu testin sonuçlarını da bunun için merak etmiyorum

(Yanlış anlama Mustad yazdıklarım sana değil Genel olarak bu düşünceye. )

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Autoshow dergisiyle bir alakan var mı?....

Reklam için koymadınsa biraz daha bilgi vermeni istiyeceğim....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    -18
    yani oda var!!!

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    Alıntı MKH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki motor sikleti
    Hayır öle olmıcak Motor psiklet olcak

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kime göre ? Neye göre?
    Ben şu araba ve motosiklet karşılaştırmalarını pek mantıklı bulmuyorum.İkisinin de yeri farklı.Ben arabalardan hiç hoşlanmayan biriysem bu testte elbetteki motosiklet ilgimi çeker ve oyumu buna kullanırım.Aksi biriysemde arabaya...Keyif olarak bahsedince tabi,performans vs. olarak karşılaştırılabilinir o ayrı.
    İnsan neyi seviyorsa,ne onu mutlu ediyorsa o onun için daha keyiflidir.Bir jawa 350 yi,son model bir arabaya değişmeyecek adamlar var(arabayı alıp satarım onun parasıyla başka motor alırım gibi düşünceleri katmazsak ).
    He tamam,nette bir çok böyle araba ve motosiklet yarışlarının videoları var,kapışmalar.Hız,güç vs. karşılaştırmaları.Bunu seve seve izlerim.Ama hangisi keyifli gibi bir soru bence motosiklet ve araba karşılaştırması için çok mantıklı değil(Tabi bu benim fikrim).
    Benim için her halikarda motosiklet keyiflidir,öyle olmasa burada olmazdım.Bu testin sonuçlarını da bunun için merak etmiyorum

Bu "neye göre" sorusunca kendimce şu cevabı verebilirim, -uzun yıllar otomobilden ve kırkından sonra motora başlamış biri olarak- ilki motorlarda ivmelenme spor otomobillerde bile yok, bu hemen farkedilen zevkli kısmı ikincisi ise motorla yatabiliyor olman ki bunu uzunca bir süre motorla cebelleştikten sonra yaşayabiliyorsun

Yazıyı okumadım ama muhtemelen -bir otomobil dergisi olduğundan hareketle- bu tür "keyif farklılıklarından" bahsediyor olmalı.

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    Alıntı hayati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır öle olmıcak Motor psiklet olcak
    puhahhaaamuahhaaa

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kime göre ? Neye göre?

Abicim tamam geçti sakinleşşş ... Kızdırmayın Forrapı uleynn

Objektif olması için benim bide gs12oo falan sürmem lazımdı ama hiçbir bmw motosikleti sürmedigimden bir yorum yapamıcam(Laf aramıza zati bmw nin arabasınıda sürmedim)

Motosikleti
    Kanuni Seyhan X2 AM2
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Autoshow dergisiyle bir alakan var mı?....

Reklam için koymadınsa biraz daha bilgi vermeni istiyeceğim....
    Dergiyle alakam yok...

(PS: NASIL YOK ? Hakkari'ye bile Autoshow göndermemizi isteyen sen değilmiydin 2-3 haftada bir?)

İyide ben öyle demek istemedimki...

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence alınmaz.....ama alınabılır de fıyatı 2.50 ytl

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Alıntı MKH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki motor sikleti
    motosikleti demek istedin galiba

ve bmv motosiklet kullanmadım ama dayım bmv servisiydi 3,16dan 7,45e tüm modellerini sürdüm nerdeyse
    muhteşem biduygu sanıırım arabaları daha keyiflidir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler