Çok teşekkürler, bu salaklığı her zaman yapıyolar gerçi...
Çok teşekkürler, bu salaklığı her zaman yapıyolar gerçi...
"Motosiklet Özgürlüktür."
Bence de bunu biryerlere şikayet etmek lazım ama bunu birey olarak yaparsak pek birşeyin değişeceğini sanmıyorum. Uzunca bir süredir MT'nin resmi bir spor klübü olması gerektiği konusunda dil dökmem de bu gibi olaylar nedeniyledir. Şu anda MT sadece insanların biraz zaman harcadıkları, muhabbet ettikleri bir hobi sitesi. Halbuki bu potansiyeli doğru şekilde kullanmamız lazım. EMOK böyle bir şikayette bulunursa ciddiye alıyorlar. MT deyince çoğu insan o da ne ki diyor.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Bir türlü kurumsallasamadık varya yanarım ona yanarım.
Forumdaki bilgilendirmeler geyikler yine devam etsin ama bir diger taraftan da daha profesyonel ve daha aktif insanlar Organizasyon veya dernege üye olup bu denli (afedersiniz) öküzlükleri durdurmak icin birşeyler yapmak gerekiyor.
Haklısın Mehmet abi ama forum bazında kaldıkca sadece site olarak hiçbirşey yapamayız. Dernekleşmemiz gerekiyor. Yasal bi dayanagımız olması gerekiyor sözümüzün geçmesi için.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
uyarı için teşekkürler
sabun gibi kaydırıyor o ziftler,
şehirler arası yollarda bazı yerleri sırf onla kaplayıp üstüne mıcır döküyorlar(sözde asfalt oluyor,yol oluyor!)
araçların yl tutuşunu hesaplayın artık(erimiş sabun üstünde yolculuk!)
tesekkurler mehmet abı gercı ben ordan gecemem suanda ve onumuzdekı 1 yıl kadar fln gecersemde babamın arabasıyla gecerız ordada sorun olmaz ...bu arada arkadaslar hepınızın basını agrıttım ama sonunda motosıklet alıyorum galıba onumuzdekı 1 hafta ıcınde tam net bellı olcek...
evt artık otobana çıkmaya korkuyorum ne kadar kaçmaya çalışsanız bi yerde giriyorsunuz motor dans etmeye başlıyor hele birde daha önce kayarak düşmüş biriyseniz artık her girişinizde bi daha otoban çıkmıycam diyosunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)