Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeni motosikletim, ve sevincimi unutturan hırsızlık denemesi

REKLAM ALANI
    ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R

Kaç gündür en güzel resmini bugün çekicem yarın foruma koyucam. motor muhabbeti yapıcam diye hayaller kurarken olucak işmi şimdi bu? Resimde gördüğünüz motorumu 1 hafta önce aldım, herşey bu sabaha kadar süperdi ta ki bir üst kattaki motorlu arkadaşım saat 9 da kötü haberi verene kadar. Şerefsiz hırsızlar gece motorumu çalmaya çalışmışlar, 2 kalın zincirle bağlı ve direksiyon kilitliydi. Zincrleri kesip, direksiyon kilidini kırmış, akünün bulunduğu kapağı kilidini kırarak açmış, düz kontak denemiş ya becerememiş, yada birine yakalanmış kaçıp gitmiş. Sabahki sahneden dolayı hala çok gerginim. Şuan motor sanayide, usta bişey yok diyor.. İnşallah yoktur.. Yani inşallah beynini yakmamışlardır.. Motorum çıkınca hemen kasko için araştırıcam. Kaskosu olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. Kendinize ve motorunuza dikkat edin..
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aydinynr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 t gri
    ice300, Çok geçmiş olsun kardeşim ama üzülme en azından motorun hala seninle birlikte kaskoyu mutlaka yaptır o şerefsizler yine geşir kesin...
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    XT660R
    eyvallah kardeşim.. yaa elimde olsa evin içine sokucam motoru. Eski motorum honda balinin kontağına matkap sokmuşlardı.. Ya vallaa sallandırıcan şu adamları..

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ice300, geçmiş olsun dostum umarım bu yaşadığın en büyük ve en son hırsızlık hadisesi olur.Ama aydınında dediği gibi en azından motorun seninle fazla zararında yoktur umarım ve bu tatsız hadiseyi unutursun.Ama işin güzeli 2 kiliti kırıp,direksiyon kilidini kırmaları üstüne birde akü kapağını kırmaları falan baya uzun sürmüştür o sırada hiç kimse mi geçmedi acaba oradan polis falan ne bileyim

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    geçmiş olsun gene bişey yokmuş motorda takma kafana
    bu arada kask çok süper uyum sağlamış
    ERASER WİLL COME BACK

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    KArdes büyük geçmiş olsun..
    S&S

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    ice300 hem hayıryı olsun hem geçmiş olsun. Motor kaskolarıyla ilgili başlık forumda mevcut .
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Kardeş geçmiş olsun, bir an önce kasko ve alarm olayını hallet.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    XT660R
    Saolun arkadaşlar.. forrap, jandarma binbaşılarının kaldığı, önünde nöbet tutulan apartmana 20 metre, 24 saat açık otoparka 5 metre uzaktaydı motor..

BARBOOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun dostum
    harbiden doğru söylüyorsun, sallandırmak lazım böylelerini yawww
    geçen pazarda bizim eve girmiş şerefsizler ne var ne yok götürmüşler...
    işte geldim burdayımmmmm

Motosikleti
    XT660R
    BARBOOO, sanada geçmiş olsun..

geçmiş olsun arkadaşım motorda alarm yokmuydu belki onlar kurcalarken alarm çalardı?

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Geçmiş olsun. Motoru götüremedikleri için şanslısın. Götürebilselerdi bir daha bulunamazdı. Arkadaşımınkini birkaç ay önce çaldılar, yapabildiği tek şey üzerine bir bardak soğuk su içmek.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım geçmiş olsun
    bence kaskoda çözüm deil evinin yakınlarında emin bir yer ara illa evinin önüne park etme benim motorum bir sabahçı kahvesinin önünde duruyo herkes bilir kimse bırak çalmayı üstüne bile oturamaz muhakkak evinin yakınlarında böyle emin bir yer vardır bir araştır
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

valla bu hırsız korkusuna gittim apartmanın bodruma inen merdivenlerine platform yaptırdım 115 ytl verdim ama motor apartmanın içinde güvende oldu.ön tekerlekten platforma bağladım alarmıda aktif hale getirdim bunlara ek olarak kasko yaptırmaktan başka önlem yok heralde. Allah motorlarımızdan uzak tutsun bu adi hırsızları

Motosikleti
    XT660R
    Arkadaşlar az önce motorumu sanayiden aldım, Elektrik aksamını, direksiyon kilidini falan onardılar, akünün bulunduğu yan kapağı kilidi içinde bıracak şekilde kırdıkları için çokta iyi oturmuyor, motorda ve kontakta sorun yok şuan. 85 milyon verdim tamir için. 40 milyona 2 tane kilitli zincir aldım.. Allahtan motorum duruyor hala.. bu gece biraz paranoyak olacağım kesin o yüzden motorumu odamın penceresinin demirlerine bağlıycam..

BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    buyuk gecmıs olsun yaa sımdı bozucam agzımı bı ..bnelere karsi tutamıyorum kendimi yaww yawsak herifler..

Motosikleti
    Honda NX4 Falcon
    Alıntı ice300 adlı üyeden alıntı
    Saolun arkadaşlar.. forrap, jandarma binbaşılarının kaldığı, önünde nöbet tutulan apartmana 20 metre, 24 saat açık otoparka 5 metre uzaktaydı motor..
    Öncelikle geçmiş olsun,

5 metre uzağındaki otopark ile anlaşşan sorunun kalmaz, ama kasko her zaman lazım. Ben otoparka koyuyorum, yer problemi de yok, bekçi kulubesinin yanında bekçinin gözünün önünde, bir-iki sefer anahtarı üstünde unutmuş olmama rağmen hiç birşey de olmadı.. Kaskonda olsa motorun çalınınca kaskodan parayı tahsil edipte yeni bir motor daha alma süresince motorsuz kalmak hiç de hoş bir durum değil + süreç de pek kısa olmaz gibi geliyor. Otoparkı mutlaka düşün derim.

Levent

Abi ben diyom size bu adamlara o motosiklet havalı kornasından lazım... Yaw bilmiyom ki resim nasıl ekleniyo..

fraders - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gecmis olsun neyseki motorun elinde kalmis. Su h1rszlar1 harbiden salladirmak lazim ya adamlar kolay paraya alismis sen o kadar emek harca onu almak icin o aninda elde etsin olurmu oyle sey ya

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler