Yeni motosikletim, ve sevincimi unutturan hırsızlık denemesi
Reklamlar
-
13 Ağustos 2005, 17:29
ALLAH belalarını versin. ben daha önce yazmıştım kapıya elektirik verdim diye... ama dürüstlükle söylemek gerekirse şu çalınma olayını düşündükçe çıldırasım geliyor. adeta kanım donuyor. yaw ben motorumu kız arkadaşımdan bile çok seviyorum. onsuz yaşayamamki...!
Reklamlar
-
13 Ağustos 2005, 20:47
-
15 Ağustos 2005, 20:14
tekrar saolun arkadaşlar, işte mutluluğun resmi bundan sonra otoparkla konuşucam çünkü özel yetenek sınavları dolayısıyla 1 kaç gün izmirde kalıcam ve aklımı kuşadasında bırakmak istemiyorum..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
15 Ağustos 2005, 20:19
Bu Mesaj Moderator tarafindan silinmiştir...
+Foruma mesaj gönderirken, konuyla alakası , belli bir amacı, paylaşımı olmayan müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek yasaktır..!!.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********X*************************X********
-
15 Ağustos 2005, 21:56
ben de cuma günü aldığım mct250mi karşı kaldırımdaki kırtasiyenin kepenklerine masterlock yılan kilidiyle bırakıyorum. üstüne de branda. ama uykum tavşan uykusu. motoru aldığım ilk gece nasıl bıraktığımı hırsızlar bir bilseydi anında uçururları. fırsat blulp da kilit alamamıştım. bizim çilingirden ince bisiklet kilidi aldım. ön tekerlekten geçirdim ve üstüne de araba brandası örtüp bıraktım. ne cesaret de mi arkadaşlar. şimdi masterlock biraz daha rahatlattı ama onun da çaresini bulur şerefsiz hırsızlar. yaa bununbir çaresi yok mu arkadaşlar yaa.
-
15 Ağustos 2005, 23:06
Geçmiş olsun ice300, resmen şerefsizlik bu hırsızların yaptığı. Adamlara hiçbirşey mi dayanmıyor yaw ?
-
15 Ağustos 2005, 23:19
Herkese cok geçmiş olsun...Başkasının malında gözü olanın gözü çıksın insallah...
[url]www.asyamotorclub.com[/url]
-
16 Ağustos 2005, 01:01
Arkadaşlar nihayet resim koymayı becerebildim ama kendini ispatlamaya çalışan yeni bi moderatör var galiba aramızda benim hırsızlara ceza resmimi kaldırıp engellemiş... EY MODERATÖR KARDEŞİM... BIRAK BU AYAKLARI... ONLAR KOKTU ARTIK... BEN O KOYDUĞUM RESMİ YİNE BU SİTEDEN İNDİRMİŞTİM... SKULCUĞUMA SÖLE İKİLİ HAREKET ETMESİN, BİRİNE SERBEST OLAN RESİM NİYE BANA YASAK Bİ AÇIKLAMA YAPIN BENDE ANLIYIM.... HE ADAMINA GÖRE TAVIR VARSA ONUDA BİLELİM...
-
16 Ağustos 2005, 01:20
şimdi masterlock biraz daha rahatlattı ama onun da çaresini bulur şerefsiz hırsızlar
dostum onuda kesiyorlar hırsıza kılit dayanmaz benim arkadasın motorunu o kilidi kesip calmıslardı neyseki 50 gün sonra polis yakaladı ve arkadasım motoruna kavustu simdi 3 arkadasıyla evine yakın ara sokakta bir dükkan tuttular oraya koyuyorlar ama kaskoyuda unutmayın gündüz vaktı bile calına biliyor ice300
arkadasım büyük gecmis olsun ucuz atlatmıssın
-
16 Ağustos 2005, 14:51
+ MOTORSIKLETLERI FARKEDIN
Bu başlığa biraz ilgi gösterelim arkadaşlar.Güzel bir düşünce ve hareket olacak
[url]www.asyamotorclub.com[/url]
-
16 Ağustos 2005, 15:24
Valla ice300 kardeş büyük geçmiş olsun alarm ve disk kilidi olayını bir araştır derim disk kilidi biraz daha güvenli oluyor
-
16 Ağustos 2005, 16:17
geçmiş olsun güzel kardeşim.allah beterinden saklasın.yaw bu arada ben de otoparka bırakıom(açık otopark ama 24saat açık) hiç kilit falan takmadım.işallah ben de böle kötü bi durumla karşılaşmam.
-
18 Ağustos 2005, 12:31
Daha dun aksam plakasiz cg 125 gordum.Gece mavisi yada lacivertti galiba. İnsallah birisinden calinmamistir.Adam plakasiz rahat rahat suruyordu.
-
19 Ağustos 2005, 15:04
benim bir önerim var 220 volt şehir akımının olduğu ucu açık bir kabloyu düz kontak yapacakları noktaya gizlice ulaştıralım ve bekleyelim . adam ventriküler fibrillasyona girer ve oracıkta ruhu bedenden ayrılır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler