kim hortlattı len 2 senelik topiği yağ fiyatları yüzde yüz arttı bee
kim hortlattı len 2 senelik topiği yağ fiyatları yüzde yüz arttı bee
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Valla cok eskı bır konuyu hortlatmıssınız ama ıyı kazık atmıslar !! Ben 17 aydır 15 ytl ye servısde yag degısıyorum...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Benim motorun 1000km bakimina tek kurus vermemistim... bazi durumlarda Honda hayat onda...
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
peki serviste serviscinin motora yapması gerekenlerin listesi nedir hazır topic hortlamışken..
yani 50 ytl alıp buji ve yağ değiştirip yollamakmı..???
neler değişir ne gibi işlemler yapar.???
ilk bakımda sadece yağ parası almaları gerekir 1lt castrol yağ 18 yetale bundan fazlasını alıyorlarsa afiyet olsun kazıklıyorlar demektir işçilik falan almaması gerekir
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
ben bujuler filitreler yağ ve akü taktırdım 250 mal oldu (suzuki intruder)
:bounce:
Bugün ilk bakım yapıldı kırmızıya 20 ytl ödedim o da yağ (mobil) için.
Hava filitresi temizlendi, zincir ayarlandı, frenler, tekerler kontrol edildi.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
yani garantisi bitmiş bi motorda nekadar masraf çıkarırlar ve ne gibi işlemler yaparlar..
bugun cbr 125 ımı 1000 bakımına goturdum 20 ytl yağ parası 1.5 ytlde yağ bilmemnesi degıstırmısler onun ıcın verdım toplam 21.5 ytl tuttu
one yav adam 3 sene once yağ için 30 ytl vermiş iyi gagalamışlar adamı
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
scooter sahipleri ne kadar veriyor servislere ??
bencede pahalı ben ilk bakıma götürdüğüm zaman 15ytl aldılar işçilik dahil
şimdi 8000km 10000km 15000km kmlerde olan arkadaslardan cvp bekliyorum
servisci motora ne gibi işlemler yapıyor ne kadar para alıyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)