4 ay önce aldığım Revit eldivenlerin hali !!!
Reklamlar
-
19 Ağustos 2007, 00:30
4 ay önce fuardan çok beğenerek 60 YTL'ye NBC motordan aldığım ve alırken çok sağlam olduğu konusunda vaatler aldığım Revit eldivenlerin şimdiki hali içler acısı arkadaşlar...
fotolar burda yorum sizin...
eldivenlere düz yüzünden baktığınızda pek bişey yokmuş gibi görünsede iç kısımları haşat oldu malesef...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Reklamlar
-
19 Ağustos 2007, 00:44
İnşaat işlerinde kullanmadıgından eminsin deme :?
-
19 Ağustos 2007, 00:44
-
19 Ağustos 2007, 00:45
Bıde REv it yane sasılacak durum
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
19 Ağustos 2007, 00:56
4 ayda sadece motosiklet sürerken kullanmayla nasıl o hale gelmiş hayret doğrusu
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
-
19 Ağustos 2007, 00:59
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
19 Ağustos 2007, 01:08
Abi kalecilikte yapmadın di mi halı sahada falan motorla halı sahaya gidip üşenmişindir falan elinden çıkarmaya arklar da seni kaleci seçmiştir falan
scooter diil
VESPA
-
19 Ağustos 2007, 01:13
Çok garip .... Ama Rev'it 'in eldivenleri nedense pek tavsiye edilmez genelde...
Hatta geçen gün arabalıvapurda bir çift aynı nedenden dolayı şikayet etmişlerdi...
Bende Richa kışlık eldiven var 1 senedir kullanıyorum. Yaz kış kullandım inşaat bile yaptım banamısın demedi...
-
19 Ağustos 2007, 01:18
hoca tuğlamı taşıdın bunlarla. gerçekten bu kadar yıpranması enteresan. bu sitede daha öncede revit eldiven hakkında şikayet yazılmıştı. 4 aydan daha kısa bir sürede yıprandı diye.
geçmiş olsun...
[B]Motosiklet araç değil amaçtır...[/B]
-
19 Ağustos 2007, 01:18
Hatırlıyorumda revit eldivenlerinden memnun olmayan bi arkdaşta böyle bir başlık açmıştı hatta onunkisi 1 hafta bir sürede deforme olmuştu
Bende de 5 ytl lik kayak eldivenlerindenden kullanıyorum 8 ayda bu kadar deforme olmadı yaw
-
19 Ağustos 2007, 01:23
ben eli kırdığım günün sabahında bir çift beğenmeştim 60 euro ya iyi oldu bu paylaşımın
http://www.gungormotor.com/urun_detay.php?ktid=63&ur=20
-
19 Ağustos 2007, 01:26
Super Moderator
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ldi-farao.html
Benzer eski bir başlık.
Eldivenleri gösterip itiraz edebileceğin, hak arayabileceğin bir mercii olması gerekir
-
19 Ağustos 2007, 01:26
revit in 30 euro luk eldivenide 90euroluk eldivenide kısa sürede yıpranıyor. aynı eldivenin gri siyahı vardı, montun çırt çırtında bile kabarmaya başlıyordu. başka bir arkadaşım korumalı eldivenlerinden almıştı oda dikişlerinden patlamıştı. malesef revit (fiyata göre) iyi eldiven yapamıyor
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
19 Ağustos 2007, 01:29
Kışa giriyoruz , bence sen şimdilik bunlarla idare et Syriana , sonrasında kışlık bir eldiven alırsın...
Tavsiye ederim Richa Nasa...
-
19 Ağustos 2007, 01:31
-
19 Ağustos 2007, 01:38
Valla bizim de işimiz zor bir gün Honda bir gün Richa... Pazarlama yorucu iş tabi...
Nolan reklamı da yapardım şimdi de... neyse... bakınız avatar
-
19 Ağustos 2007, 01:48
bu modelin ismi Revit Carver. aynisi bende var 30 euroya almistim; su anda 5 ay bitti ve avuc icinden delindi. parmak uclari da benzer sekilde delikler olustu.
sonuc: Revit'ten yazlik eldiven al-ma-yin.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
-
19 Ağustos 2007, 01:53
hedowich adlı üyeden alıntı
faydalı olabildiysek ne mutlu kardeşim...
olcan138 adlı üyeden alıntı
öyle ama yok sanırım...malı satana kadar şöyle kaliteli böyle kaliteli diyen zihniyet utansın...malesef ülkemizde çoğu tüketim malının satılana kadar arkadasında duruyolar...
GorkeM adlı üyeden alıntı
Kışa giriyoruz , bence sen şimdilik bunlarla idare et Syriana , sonrasında kışlık bir eldiven alırsın...
Tavsiye ederim Richa Nasa...
bende dediğin gibi düşünüyorum....teşekkür ederim tavsiyen için Görkem'im...
viper_1 adlı üyeden alıntı
Syriana ; durumu Revit'e kadar taşı. Yardımcı olacaklarına eminim!
viper kardeşim sanırım revit türk firması değil...yani şikayette bulunsamda bi sonuç alabileceğimi sanmıyorum doğrusu...
zaten topiği açmamdaki amacım bu eldiveni almayı düşünen arkadaşların bir kez daha düşünmeleri içindi...
-
19 Ağustos 2007, 01:57
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
19 Ağustos 2007, 01:57
Super Moderator
Syriana adlı üyeden alıntı
öyle ama yok sanırım...malı satana kadar şöyle kaliteli böyle kaliteli diyen zihniyet utansın...malesef ülkemizde çoğu tüketim malının satılana kadar arkadasında duruyolar...
Linkini verdiğim başlıkta MotoVizyoN iade kabul edip, üstüne eklemeyle yenisini vermiş eldivenlerin, NBC de aynı duyarlılığı gösterecek veya çözüme ulaşmanda yol gösterecektir bence, denemekte fayda var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)