Alpinestar i Turkiyede kim satiyor ? yeri gelmişken
Alpinestar i Turkiyede kim satiyor ? yeri gelmişken
starblazer, Turkiye'de kim satıyor bilemiyorum.Ankara'da bazı mağazalarda tek tük gördüm. Ama pek fazla modeli yoktu, ben de kalıplarına bakıp yurt dışından getirttim istediğim modeli. İstanbul'da vardır ama Ankara'da bile tek tük olduğuna göre.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Eldivenleri çok hoyrat kullanan biri olarak(sık sık yıkarım motorda teknik iş yaparım ) her markanın dayanıksız modelleri var.Mesela ben revit ın race modelini kullanıyorum yaz kış kullandım,yağmur suyu yedi motor üzerinde iş bile yaptım daha hiçbir şey olmadı.Arkadaşlarımdan biliyorum genellikle çoğu markanın yazlık ve fileli modelleri dayanıklı olmuyor alpinestar da bunu dahil bilgilerinize...
aslında revit kaliteli olduğuna inanılan ama oldukça kalitesiz ürünler satan bi marka .. bi nevi cafcafla marka oldular yada dizayn diyim ama içi boş malesef...
bende size bu eldiveni tavsiye ediyorum nic ng-1010...
www.nicmotor.com
Benim hanımın eldivenleri de revit. Aynı durumda. Ancak bizimki kullanımdan çünkü dizlikleri takarken cırt cırtlarla eldivenin parmak kısımları yolunmuş durumda. Kullanırken cırt cırtlara dikkat derim.
Saygılar,
Veni Vidi Vici
Syriana sen bunlarla kumdan kale yapıyodun ben gördüm inşaatta amelelık yapıyom dıye kandırma milleti
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
bende birkaç ay önce rev'it aldım.şuan yırtığı yok ama parmaktaki peteklerden birkaçı kalktı ve parmak uçlarında tüylenme oldu.inşallah sonu böyle olmaz yoksa verdiğim 60 euro ya yanarım.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
@ Syriana ; son durum nedir ? Eldiveni gönderdin mi? Konu hakkında yetkililerden cevap geldi mi?
Selam Dostlar ,
Bende de ilk eldivenler yazlık Revit di ve başparmaklardan gitti ilginç bir şekilde.İkinci olarak yazlık Hein'dan aldık.Onların da avuç içleri ve yanal dikişleri açıldı.
Ne demeli bilmiyorum...
Sanırım revit carver eldivenler.Bende nitro kullandım 6 ay.Paramparça oldu ki haftada en fazla 2 gün motora binerim.Feyizoğlundan almıştım.Bir hışımla gittim.Hiç önemli değil beyefendi dediler ve değiştirdiler.Bende nitrodan memnun olmadım baktım solar diye bir modeli var.Onu aldım.Bayağı hatta bayağıdanda şık bir eldiven.Aldığımın 2.haftası dikişleri patladı.Onlarıda kendim diktim.Utandım götürmeye.120 ytl lik eldivenler çöp oldu.Ama işi çözdüm.Deriden olsun marka önemli değil.Mutlaka deri alın.Revit eldivendende uzak durun.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
viper_1 dostum sevgili NBC motors yetkilisi arkadaşım o gün bikaç mesaj attı o kadar ondan sonra ortalarda yok...kendisine özel mesajda attım siteyede yazdım ama dönen eden yok...işyeri numarasınıda geçenlerde aradım kimse açmadı...yani göndersemde sağlıklı bi sonuç alacağımı zannetmiyorum doğrusu...eldivenin sol işaret parmağımı tutan ufak bi kısmı kaldı...bende onun kopmasını bekliyorum...oda gidince götürüp çöpe atarım heralde...bu da bana bi tecrübe oldu işte...sizlede paylaştım bu şekilde sizede bi tecrübe oldu...bu kadarı yeter boşver...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
60 ytl eldiven için çok değilmi.aynı kalitede ve daha uzun ömürlü eldivenleri rus pazarında 5 ytl ye satıyolar
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
wala ne diim çok garip bi revitin öle olması
Sayın Komşum KIRO kardeşim son durum nedir...ne değildir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)