Buda benden
1)Benim dengemi bozacak kadar ağır olan,
2)Motosiklete binmesini bilmeyen,
3)Kendini aşırı sıkan ve benimde dengemiz bozan,
kişileri artçı olarak taşımak beni bunaltıyor
Buda benden
1)Benim dengemi bozacak kadar ağır olan,
2)Motosiklete binmesini bilmeyen,
3)Kendini aşırı sıkan ve benimde dengemiz bozan,
kişileri artçı olarak taşımak beni bunaltıyor
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Hemen hemen arkama binen hiçbir insan artçılık tekniklerini bilmiyor. Artçı ile geziyorken, direksiyonunu zaptetmekte zorlanıyorum..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
heeey buna taklit derler adamım!
ama biz burda değişik bir bakış diyebiliriz
dengeyi bozanlar pek sevilmez tabi
Bir keresinde yolda benzini bitmiş bir otomobil sürücüsünü almıştım artçı olarak.500 metre sonra da indirmiştim adamı.Yoksa ikimiz de düşecektik.Adam hayatında hiç motosiklete binmemiş sağa sola sarkıp yola bakmaya çalışıyordu.Benim en kötü artçım bu kişiydi
Satılık Asya125t-Spidi mont
ben çok güzle artçı oluyorum ama genelde kimse yi istemiyorum artçı olarak... ben zaten sadece abimle kullanıyorum...
KIRMIZI BOĞA..
Evet konuyu dağıtmayalım beyler
Soru gayet basit; taşırken en nefret ettiğiniz artçı kim?
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-aa öne öyle buna bassam noolurrr??
-dur yapma düşecezz BUM
şeklinde yaşanan ve artçının saf temiz bir hanımefendi veya bir velet olmasıyla oluşacak durumların hepsi nefret doludur heralde
ayrıca lütfen yani sadece beyler değiliz trafiğimizde hanımefendiler de var.
bigun kuzenmle giderken bi anda motor kendi kndine saga sola yatmaya basladı afaalladım nolyo die sonra arkaya bi baktım kolları acmıs iki yana saga sola dans ediyo motorla birlikte bole yapanı sevmem işte
true love..
Drift Religion
gaza gelip scooter havasına kapılan olur bazen
ayrıca benim topiim önde
bu topic olmamış.
norace in açtığının çakması gibi
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Giderken arkasını dönen ve virajlarda ters yöne yatan artçıları sevmem. Zaten dönmek için yatıyoruz adam tersine yatıyor
Ama nefret etmem. Çünkü yolda indiririm
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Vallahi arkadaşım artçı dediğin konuşmıycak sen yatınca o da yatıcak yoksa örnek vereyim 2 yıl kadar önce edirne bayırı dediğimiz bir yer var burda buralı olanlar bilir altımda da gilera gfr 125 vardı bir arkadaşı artcı olarak aldım virajlı ve bayır asağı şekilde gidiyorum tabi 2-3 motoruz bende biraz gazlıyım dedim ama malesef ben sağa yattıkça arkadaşın sola cekmesi sonucu lüleburgaz mezarlıgına giriyoduk Mezarlık kapısında ancak durabildim sonuc olarak cocugu ındırdım ve şehir içine kadar yürüttüm
En nefret ettiğim artçı yolda babamdır...Her halta karışır bi dünya kalaylar...70i geçtiğimde başlar fırçalara...makas attırmaz hatta motoru altımdan almakla tehdit eder...Gerçekten tek nefret ettiğim artçı babamdır motor tepesindeyken...
Edirne bayırı mı Anılarım depreşti...ahh ahh...çok sevdiğim halam ve kuzenlerim orada ayrıca büyük amcalar da orada ama onlarla pek bi ilişkim yok
Niyazi Düvenci falan rahmetli büyük amcam olur kendileri...
AKIN FİDAN
benim hoşuma gitmeyen artçı tipi....
yolda selam vermek için beni durduran, naber nasılsından sonra lap diye arkama atlayıp, bana bir tur attırsana diyen, tur attıktan sonra bacaklarının titremesine engel olamayan artçı tipleri hoşuma gitmiyor
benim en nefret ettim artçı ALKOL!
aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)