Birde arkada oturup bacaklarıyla beni sıkanlar yokmu, adama oturduğu koltuk dar geliyor benimkine girmeye çalışıyor...
Birde arkada oturup bacaklarıyla beni sıkanlar yokmu, adama oturduğu koltuk dar geliyor benimkine girmeye çalışıyor...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
bide habersiz langır lungur binmeye çalışıyolarya hasta oluyorum
geçenlerde arkadaşla selamlaştık koştu koştu motora bi atladı un çuvalı gibi yere düşüyoduk nerdeyse
Daha önce motora binmediğini bildiğim artçıya ;
' Bak bu işin şakası yok sağa sola sarkma, hatta hiç kıpırdama mümkünse.
-Yolu görcem diye kafanı sarkıtma.
-Sakın omuzlarımdan tutma, çekme beni
-Durduğumuzda bana söylemeden ayağını yere koyma, hatta sakın tek ayapını koyma zira ters ayakları koymaya çalışırsak düşeriz
vb
şeyleri hatırlattığımda ;
' haha ulen ne artizsin ha nolcak hehe keke kükü ' diye dalga geçenler
bnm eşim cok ii bi artçı valla ondan başkasıda olmuyo genelde artçım arasıra arklar oluyo bnm için zorluk oluo ...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
zırt pırt kıprasanlar,motor sağa yatarken korkup aksi istikamete eğilenler ve çok sık yorulup çişi gelenler!!!!
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
3 seçenekten 1.sini işaretliyorum ..
Kişi olarak da Skullhunteeeeeeer
(Pişşt sakın söylemeyin)
Ducatista:)
malesef daha artçı almadım ama en sevilen artçı benimdir
ama işim belli olmaz dsengede bozabilirim
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ben kimseyi almak istemem zorda kalmadıkça herkes benim degilde ben herkesn dengesini bozuyorum sanırım
:queen:
arkada devamlı sigara içen artçıları hiç sevmem..............
morikante senin şu adını duyunca 10,15 sene gerilere gittim azmı kullanırdık bee
aşşaa morikante yukarı morikante söyle morikante böyle mori kante abidik gubidik diridopta diridop
artık ben sana devamlı seslenirim aloo morikante nerdesin diye okeymi
benimde omuzlarımdan tutun vede karışan artçıya dayanamıyor yolda giderken bile atmayı düşünüyorum binmeden sölüyorum bilmiyorsn binme diye adam kendince hava yapıyor hadi lennnn felan diyor biraz gittikmi yok şunu yap yok bunu yap yok yavaşla veye omuzumdan tutup sanki motoru kendisi suruyor gibi saga sola cevirmesi nefret ediyorum böle yapılmasından birde motor daha durmadan inmeye kalkanlar zaten yavaşım hem dengemi bozuyor hemde aceleden ölüyor sanki
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Artçı olarak en sevilmeyeni bana göre benden daha ağır olan kişiler. Bunlar da genelde erkekler oluyor. Bayan arkadaşlar daha hafif olduklarından sağa sola hareketleri öyle büyük denge sorunu yaratmıyor.
Ancak en kötü kombinasyon haftasonu başıma geldi; vakti zamanında motosiklet kullanırken yatırarak kaza yapmış olan ve benden daha ağır eski ev arkadaşım "yatmam gerektiğini biliyorum ama yatamıyorum!" diye diye arkamda motoru sürekli dik tutmaya çalıştı. Ciddi mücadele verdim kendisiyle.
Son bir 'gıcık' artçı türü ise ben motosikleti çalıştırmadan binmeye çalışanlar.
erkek artçı 100 kg sakallı ,bıyıklı adamın arkamda ne işi var birde korkup sarılırsa aboovv
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
artçı almayı sevmiyorum genel olarak. kendi motorumda misafirmişim gibi hissediyorum
Biyey baraküs yine mumya peşinde, master of konu hortlama.
Artçı olmayı da artçı almayı da sevmiyorum. Motosiklet iki kişilik değildir bence. Hiç bir artçının motosiklet sürücü kadar zevk aldığını sanmıyorum. Bunlar hep yalan dolan gençler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)