kimi taşırken çok mutlu oldunuz? gerçi bütün cevaplar genelde aynı olacaktır heralde ama olsun bakalım en ilginci ne çıkacak?
kimi taşırken çok mutlu oldunuz? gerçi bütün cevaplar genelde aynı olacaktır heralde ama olsun bakalım en ilginci ne çıkacak?
artçı almayı hiç sevmedim çok da almadım gerçi topu topu 3000 km vardır motorla henüz ama almak istemiyorum keyif alamıyorum çünkü
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
kuzenimle ii gidiyoruz biz kız arkadaşım cok laf ediyo cvplar aynı olucaktan kastın buysa
true love..
Drift Religion
kız arkadaşımı ÇÜNKÜ öle bi oturuyoki arkamda onun orda olduğunu hissetmiyorum sanki tek başıma sürüyormuş gibi rahat kullanabiliyorum.dengeme en ufak bi zararı olmuyo...
B rh +(pozitif)
zamanında kız arkadaşımdı ama artık yanlız binmekten hoşlanıyorum motora.. :(
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
benım motorum yok olsa bıle kız arkadasımı bındırmem cunku dusururum falann ne gerek var hem kıza da arkanı donuyorsun motoru surerken
ben hiç keyif almıyorum... tam aksine bütün afakanlar beni basıyor.. bu hatayı(kız arkadaşı) bi kere yaptım dahada yapmam.. çünkü çok büyük sorumluluğu var... bazılarıda yan şekilde alıp götürüyorlar görüyorum.. Allah korusunda o şekilde nasıl bir taşımadır o ya düşse, ya ayakları bi yere sürtse.. ya bi araba çarpsa... birde hamile hanımlarınıda bu şekil taşıyanlar var.. kendi önünde yani benzin deposunun üzerindede bi çocuk var ve hiç koruma yok.. ben çok görüyorum bunu...
KIRMIZI BOĞA..
abal Yan oturma konusunda tamamen haklısın O hatayı 10 sene önce mobiletle yapmıştımHava zati yagmurluydu annemde yan oturmuştu hoop ters koşe hihiihi
Eski kız arkadaşım...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
artçı olarak motoruma en çok yakışan,en az rahatsızlık veren artçım: mono kapakçığımm..
vallaha ben artçı olmayı seviyorum beraber virajlara yatmak , ani ivmelenme ile azıcık yusuflamak , etrafı çekmek vs. vs... seviyorum lan seni pheatonw12 (mustafa abiM ) vallaha senin sayende pro. artçı oldum , ileride de pro sürücü olucaz :D ahanda ben tarzan gibi olan benm
buda çektiğim bir viraj videosu
http://youtube.com/watch?v=J_DJMwxf_6M
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
geçen sene bi kız arkadaşım vardı
ben sıktıkça yapıştır yapıştır die baarırdı ve hiç anlamazdım arkada varmı yokmu
çok ii alışmıştı motora
en iyi artçım oydu..
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)