İşte en iyi artçım. Benle beraber yatar, sağa sola kaymaz Seviyorum seni çantam
İşte en iyi artçım. Benle beraber yatar, sağa sola kaymaz Seviyorum seni çantam
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hehehe Yılmaz
Artçının zevklisi mi olurmuş yahu Hepsi sıkıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
benimde en sevdiğim kız arkadaşımdı-arkada yerinde durmazdı hep akrobasi yapmak isterdi ayaklarını kaldırırdı ters dönerdi zaten micik bişeydi tehlikeli olduğunu biliyordum fakat çok eğleniyordu güzeldi...
Artçı olmanın bile çok ince detayları vardır. Hele bir racing artçısıysanız işiniz çok zor. Arkama çok kişinin binmesini sevmediğimden pek insan almam. Zaten çoğu kişi de (bunların içinde motosiklet kullananlar da var) arkama binmez, nedenini tahmin ediyorsunuzdur Sadece eşim Leyla biner arkama ve artçılık konusunda kimse onu geçemez. Virajlarda benim dışa çıktığım gibi o da dışa çıkar, 270-280 km/h süratlerde bile sesi çıkmaz, uzun yol konusunda ondan fazla yol yapmış biri yoktur herhalde, herhalde 30-40 bin km uzun yol artçılık deneyimi vardır bugüne kadar...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
karşı cins olsunda kim olursa olsun o motora adapte olamazsa ben motoru ona adapte ederimm
en guzeli mono kapak. hammallıga son
mehmet abi yenge ne guzel giyinmiş te sende ne dizlik ne eldiven.yola cıkıyorsunuz çantalardan belli. kötü örnek olma bizlere
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
@onr.sual
Ben hiç dizlik takmam ki zaten... Eldiven olması lazım, fotoğraf için çıkartmışımdır, uzunca bir süre eldivene alışamamıştım ama birkaç senedir eldivensiz kullanmıyorum.mehmet abi yenge ne guzel giyinmiş te sende ne dizlik ne eldiven.yola cıkıyorsunuz çantalardan belli. kötü örnek olma bizlere
Niye takmıyorsun dizlik
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Mehmet abi sırtındaki çantayı aslında koruma niyetine kullanıyo
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
vala en iyi artçı benim eşimdir bi kaçkee korkutmak için motoru boşa alıp elerimi bıraktım ben tırstım hanım da tık olmıdı valla bendende deli
ben pek artcı almam ama gecen yalova gezisindeki artcım ve dün ogle yemek yemek icin aldım artcım cok iyi idi sanki motorda yanızdım sadece yalovada düzlükte mehmet tin gazına gelipte 160 km cıktıgımda arkada bagırdı ama yinede dengemi bozmadı (tabi eşimi birkere bindirmeyi denedim 3 düşüyordum )
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
arkadaslar ben kız arkımı almıyorum..gaza basınca cok korkuyo soyledıgıne gore ona bısı olmasından deıl bana bısı olmasından daha cok korkuyomus.. en cok arkama artcı almakdan hoslandıgım tabıkı gene bı kız dısardan bakanların ıcının yagları erıdıgı bı kız "way srfz arkasına almıs fıstık gıbı hatunu keyıf yapıo ahh ahh allah bızede wermezkı" dedıklerını hıssedebılıyorum
Le'Maniac
Ya-ma-ha :)
@silah1
Artçıları korkutmak çok hoşuma gidiyor, ayrı bir zevk alıyorum 10 sene racing kullanmış adamı bile korkutmama rağmen Leyla'yı korkutmayı bugüne kadar beceremedim Korkudan bağırmaya başlıyorlar, ağlayan bile oldu, hatta vücudu titreyip ancak yarım saat sonra kendine gelebilen bile oldu... Ben bu esnada önde onun yüzünün ifadesini hayal edip gülmekten kopuyorumyalovada düzlükte mehmet tin gazına gelipte 160 km cıktıgımda arkada bagırdı ama yinede dengemi bozmadı
arkadaşlar artcı deyip geçmeyin, mecbur kalıpta iki kişi seyahat etmek zorunda kaldığınız zaman iyi artcı'nız varsa keyif alırsınız ama kötü bir artcınız varsa ve benim gibi motorunuz size bir beden (eski motorum varedero)büyük geliyorsa seyahatınız bir işkencedir. parmak uçlarında tuttuğum motorun arkasındaki insanın düşünsenize benden ağır ve kıpır kıpır olduğunu
özellikle race tarzı motosikletlerde uzun yolda artçı olanı ve pilota yük olmayanı dengeyi bozmayanı(hatta yardımcı olanı) mırınkırın etmeyeni varlığını hissettirmeyeni gönülden tebrik etmek gerekir
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
@lodos
İşte benim karımözellikle race tarzı motosikletlerde uzun yolda artçı olanı ve pilota yük olmayanı dengeyi bozmayanı(hatta yardımcı olanı) mırınkırın etmeyeni varlığını hissettirmeyeni gönülden tebrik etmek gerekir
Kız arkadaşım................
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)