scooterla küçük çaplı kaza
Reklamlar
-
15 Ağustos 2007, 22:35
bugün kadıköy gelişimde ehliyet dersine giderken bağ-kur un oradan geçiyodum.
yukarı doğru köşeyi döndüğümde yerde bir scooter gördüm. hemen koştum baktım millet toplanmış bakıyor olaya. gözüken kimsede bişey yok. kinetic (başka bir modelde olabilir ama ben kinetik diye biliyorum) motor yukardan aşağıya kontrolsüz bi şekilde iniyomuş kendi de kabul ediyo zaten. sokaktan motora göre dik olarak çıkan J9 minibüsün arka lastiğine çarpıyor ve düşüyor. sürücüsü 17-18 yaşlarında. ne kask var ne başka bişey motorun ön tekerleğin çamurluğu fena yamulmuştu tekerin üstüne eğilmiş, tekeri sıkıştırmıştı... baktım kötü bir durum yok geçmiş olsun dedim devam ettim yoluma
Reklamlar
-
15 Ağustos 2007, 22:41
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
15 Ağustos 2007, 22:48
toyluğuna vermek lazım diyeceğim diyemiyorum.gazetedemi okumuyorsun.
artık böyle pisi pisine kazalar olmasın ya.
arkadaş kurtulmuş ama minübüsün tekerine sıkışan kafasıda olabilirdi.
umarım dersini almıştır.
HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞMEYECEĞİNE İNANLAR APTAL,
HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞTİRİLEMEYECEĞİNE İNANANLAR KORKAK,
DEĞİŞİMLERDEN FAYDASI OLMAYACAĞINA İNANANLAR İSE ALÇAKTIR.
-
15 Ağustos 2007, 22:55
-
15 Ağustos 2007, 22:59
uslanmaz onlar bee adamların umrunda değil ki ne kask var ne kıyafet allah ne verdiyse hoop zıt bıt her yere atlamazlarsa rahat etmezler.
-
15 Ağustos 2007, 23:01
pejo j9 minibüslerden şikayetçiyim, ne kadar kaza atlattıysam hep, karsan pejo J9.. aniden sokaktan çıkan, aniden sağa-veya sola geçen, dönüş manevralarını yanlış yapan, hiçkimseye saygısı olmayan, yeşilde bekleyen kırmızıda geçen, motosiklet düşmanı ve sözde vatandaş.. ve sonunda karar verdim bu minibüsü kullanan zamanla aptallaşıyor. bu benim şahsi görüşümdür ve dikkat edin isim vermiyorum, bu fransız saçmalıklarının bir başka şaheseri olan J9 minibüsü kullanan fransızlar gibi aptal ve itici oluyor tavsiye etmem
-
16 Ağustos 2007, 00:47
-
16 Ağustos 2007, 01:27
hakkaten ha kask takmıo die sen öldürcen adamı knk =)
-
16 Ağustos 2007, 01:34
evt kaza sırasında bende ordaydım kırmızı bi kinetic çocuk çamurlugu biraz yukarı dogru düzeltti varmı bişeyin dedim abi bişe yok umrunda bile degildi az önce yaptıgı kaza aynı hızla gene bastı gitti
-
16 Ağustos 2007, 17:15
korunma gerektiğini bas bas bağırıoruz ama ne fayda? geçmiş olsun diyelim ...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler