araba mı motosiklet mi ??
Reklamlar
-
14 Ağustos 2007, 02:06
Reklamlar
-
14 Ağustos 2007, 02:08
buna sen karar veremessin..
kanın çeker canın çeker, karşı koyamassın, istemeden karar verirsin
karar verince bizede söle..
-
14 Ağustos 2007, 02:15
Motosiklet forumunda sorulacak soru mu bu
Ben birkaç gün motora binmeyince anlıyorum ki ben motorsuz yapamam.
Araba ihtiyaç, motosiklet ise aşk
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
14 Ağustos 2007, 02:22
walla kardeş motosiklet sitesinde böyle bi soru sorarak kesinlikle objektif bir cevap alamazsın. buradaki herkes motor manyağı,o yüzden genel olarak "motosiklet" cevabını alırsın.ama bence:
1-Kapalı ortamlar seni boğuyorsa,
2-Özgürlüğüne düşkün biriysen
3-Trafik sıkışıklığı seni illet ediyorsa
4-Reflekslerine güveniyorsan
5-Korkusuzsan,
4-Benzine yetiştirecek fazla param yok diyorsan,motor al derim
eğer,
1-arabada olmak güven veriyorsa,
2-kışın yağmur çamurda rahat olur diyorsan, araba al derim
eğer,
1-hız yapmayı seviyorum diyorsan,
2-adrenalin,aksiyon benim hayatımdır diyorsan, ikisini de alma, ne motor alıp canından ol, ne de araba alıp bizi canımızdan et derim
çok mu maddeli konuştum ne
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
14 Ağustos 2007, 02:22
Kışın Araba
Yazın Motosiklet
Soda Ayran Cool
-
14 Ağustos 2007, 02:23
ben yorum yapmak istemiyorum.
çünkü genç bir kardeşimizin kanına girmek istemiyorum
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
14 Ağustos 2007, 02:38
şu açıdan düşün.istanbulda yaşıyosun.trafiğin insanı delirtecek noktaya getirdiği bi trafikte geziyosun.özellikle bu sıcaklarda.motosiket ile trafik derdin kalmaz.ama kışın motorunu kızaqğa çekmek zorundasın.o durumda babanın aracını kullanrsın.
Milletimiz,1-2 dengesizin yaptığı serseriliği tüm motoruclara genellediği için pek sevilmeyceksin ama unutma her zaman motorcu dayanışması yanında olcak.karşıdan gelen hiç tanımadığın bir motorcu sana selam vercek.motorun arızalanıp veya benzinin bitip yolda kaldığında ordan geçen bir motorcu sana yardım edecek.
sen en iyisi kendin düşün ve kendin karar ver...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
14 Ağustos 2007, 02:43
SuSpect adlı üyeden alıntı
Kışın Araba
Yazın Motosiklet
aynen abi...................
-
14 Ağustos 2007, 02:46
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
14 Ağustos 2007, 05:14
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
14 Ağustos 2007, 09:54
Araba al şimdilik zaten kış geliyor; hevesini alınca motosiklet alırsın motosiklet çünkü motosiklet hevesi bitmez
-
14 Ağustos 2007, 11:27
böyle bi konu daga öncede acılmıstı ama bence araba şart ama günü birlik ailece geziler de falan ..... motosiklet ise bi yasam tarsı mutluluk
dipnot:FERRARİ PORSHCE......denilirse tabiki bunlar
-
14 Ağustos 2007, 11:32
Ben motor aldıktan sonra Arabamı Sattım, daha ne diyeyim.
Poturdak
-
14 Ağustos 2007, 11:34
hepsine katılıyorum ;)
Kardeşim bence araba ile başla sen once Trafik ile tanış bende 13 senedir araba vardı şu anda motor var araba aşıgıyım ama gecenlerde Ailemle beraber boyabata gittik malum araba ile ama 2 aylık motor kullanıcısı olarak soyleyebılrıımkı motorumu ozledım yaa) araba sarmadı)
Ama once araba derım trafigi tanı zaten içinde bir motor tutkusu varsa 6 ay gecmeden onuda alacaksın mutlaka
-
14 Ağustos 2007, 12:07
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Ben motor aldıktan sonra Arabamı Sattım, daha ne diyeyim.
sen motorunu aldıktan sonra satmışsın abi ben motor almak için sattım arabamı hemde öğrenci halimle taksicilik yaparak aldığım ilk arabamı ve şimdi çok mutluyum motorumla allah her isteyene nasip etsin
-
14 Ağustos 2007, 12:24
Böyle bir soru olamaz, gerçek motor aşkı olan insan kıyaslama bile yapamaz.. Hele hele arabayı aklının ucundan bile geçiremez.. Sen motorunu aldığında, " onu alacağına ufak bi araba alsaydın" diyenler olunca üzülürsün ki bunu sana hemen herkes söyleyecek... Aklından araba nasıl geçiyor enteresan.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
14 Ağustos 2007, 12:32
kardeş sen motor u al nasılsa araba lazım olunca sızınkıler sana araba varsa vermek zorunda kalacaklar boylece herıkısınıde almış olursun
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
-
14 Ağustos 2007, 12:44
-
14 Ağustos 2007, 13:24
ikisinde yeri başka gönlümde
sen binecek bir binek arıyorsun,hangisine hevesli olduğunu pek bilmiyorsun sanki
bende bundan 1 sene öncesine kadar sadece arabalara ilgi duyardım,ailemin,avcumu yalatmasından sonra motoru bir binek olarak aldım ama artık motor hevesimde söz konusu
dediğim gibi ikisininde yeri başka,keyifleri başka
ikisinde de yolcu olmaktan hiç haz almıyorum,arabada artık bunalıyorum hatta...
-
14 Ağustos 2007, 13:33
bende son 6 ay oncesıne kadar araba hatta daha cok modıfıyelı aracları sewıyordum ama bu sıteye uye oldum kararlarım tersıne dondu ne kadar tehlıkesını bılsemde...bana motorun kotu yanlarını soledıklerı zaman o kadar cok motor surucusu var onlar neden suruyorlar o zaman dıyordum...sahi siz neden motora basladınız nıcın motor suruyorsunuz ?? arabadanda gun gectıkce soguyorum motor kazaları sa benı zerre kadar etkılemıyor aynı tehlıke kontrolsuz yaparsan herseyde var...!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)