Yaw arkadaşlar bu konuyu başka insanlardan da duydum. Bayağı yayılmış. Ciddi ciddi şimdi dünya kadar para mı ödeyecez?
Yaw arkadaşlar bu konuyu başka insanlardan da duydum. Bayağı yayılmış. Ciddi ciddi şimdi dünya kadar para mı ödeyecez?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Aslında bir yerde eşitlik olmuş oldu. zira belediye bu verigi zaten alabiliyordu, ama kafasına göre "bu sokakta park ücretlidir" diyerek alabiliyordu. Böyle olunca o sokaktaki bir evde yaşayan birisi her gece evinin önüne araba koymak için para ödüyordu. Şimdi en azından herkes ödeyecek
Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !
bence kapı önüne konandan değil gelen yabancı arabadan alsınlar. herkes arabasına oturduğu mahalleyi yazan bir stiker yapıştırmalı ve o hududlarda ücret ödememeli. dışarda bi yere koyacağı zaman park parasını ödemeli ama her halükarda herkese yetecek park alanı olmalı ki ist da böyle bi olay yok
bence bu uygulamanın aktif hale geçmesi imkansız neden die sorarsanız çünkü bu ülkede daha sokaklar bile doru dürüst belli deil ken sokaklara park edilen arabaları nasıl düzene koycaklar ki bu daha zor bişey hem bi de bazı sokaklar öle bi kesişiyo ki tam araya park edince nolcak her iki sokak içinde mi para verceksin bence çok saçma bişi hele de o fiyatlar la imkansızzzzz
Ya çok sacma bi uygulama bence her caddeye yapılmamalı ben pendikte oturuyorum bi geniş cadde war orda park parası alıyorlar.Ama gelip herkesin kapısının onunden otopark ucreti alınırsa adam maaşının hepsini otoparka verir arabayıda süs diye sokakta bırakır
bakan açıklama yaptı ya, öyle birşey yok alınmayacak diye,
üstelik çok saçma bir uygulama
hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri bu
düşünsenize misal benim ayda kazandığım para atıyorum 700 milyon tl ve 350 milyon tl kira ödüyorum. kaldı yine 350 iyi kötü onunla zar zor idare ediyorum. birde taka bir arabam var, zor zahmet almışım yıllar süren birikimlerimle şimde ben napıcam? ayda 200 milyon tl belediyeye otopark parası verebilirmiyim?
tabiki arabayı satarım. ikinci el araba satışlarıda malum.ikinci el daha da kötü bir hale gelecek ..
nedir bu yawww adamlar resmen sigara bile içmeyin alkol kullanmayın araba almayın resmen yaşamayın diyorlar yawwwwwwwwwwwwwwwww
işte geldim burdayımmmmm
"halk masaya yumruğunu vurur ve salakça vergilerle halkı sömürmeye çalışan hırsızlar kendine gelir"kimisi arabamı satarım diyor,kimisi otoparka koyarım diyor vereni s..sinler diyorum bende kendi namıma.. Ben belediyeden vergi almam lazım ayda 500ytl hemde...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Motordan alacaklar mı acaba ? Ne de olsa çok yer kaplamıyor :
Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !
Charnoir'ın yazdığı gibi, binalar yapılırken, kendisine özel bir otopark yapmıyorsa eğer, belediyeye otopark vergisi veriliyor. Bu parayla belediye otopark hizmeti vermek zorunda zaten. Otopark vergisi verilmiş yerler için nasıl bir daha para isteyecekler merak ediyorum? Eğer isterlerse halkında "biz vergimizi vermiştik nerde bizim otoparkımız" deme hakkı doğar herhalde.
çok komik
Evet gerçekten çok komik !ali ışık adlı üyeden alıntı
Bir yıl önce açılan ve gündemini kaybeden bir konuya yorum yapmışsın !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Bütçe Fazla verdi Dİye reklam yapıyolar sanırım bütçenin fazlası hükemetin gözünü doyurmadı halen bi vergilerle milletin cebinde kalan son kuruslara mı gözlerini diktiler...Allah doyursun bunların gözünü
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)