Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cbr 125 alıyorum

REKLAM ALANI
    lomar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha
    slm millet cbr 125ler son 150 yapıyomuş duyduğuma göre ama 200 ibre war benim motordada 180 ibre var ve markası yamaha rxking ama 3 vitesle bile cbryi geciyo sizce benim motor modifiyelimi sadece 10cc fazla ondan onceki sahibi ne yapmaış bilmem ama benim motor km de 175 basıyo o ya

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xTraP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HayırLı oLsun dostum güLe güLe kuLLan güzeL seçim.

zeronero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 250l
    saolun arkadaslar, hepimize kazasız surusler. alptoker tavsiyelerin cok iyi oldu
    motorun kullanma klavuzu daha sonra gelicek. onun icin rodaj ozelliklerini
    pek bilmiyodum. bundan once ybr' yi iyi açmıştım gerci ama bu daha farklı
    motor.tesekkurler. tecrubelerimi yazıcam arkadaslar. ama size sunu soyliyim
    parasını sonuna kadar hakediyor bu alet.
    bu arada fraders, mavi alabilmek icin sakaryadan istanbula 4 bayi gezdim, kırmızı ve repsol bence hafif kacıyor siyah fena degil

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zeronero,
    resmin boyutu üzerine geldiğinde yazar boyutu ne ise burdada öyle çıkar ama resim boyutunu ayarlayan programlar var ben photoshopta ufaltıyom ama sırf bu iş için proğramlar mevcut benim resimdebüyük olmuş bu gün hem uyardılar hem ufallttılar
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Arkadaşlar CBR 125 ile ilgili kısa bir soru sormak istiyorum, aranızda boyu 1,84 veya daha uzun olan arkadaş varmı ? Bende bir CBR 125 almak istiyorum ileri vadede fakat bugün nışanlımın ailesinin oturduğu apartmanın otoparkında Repsol desenli CBR 125 gördüm sanki boyu uzun olan için uygun değilmiş gibi geldi ?

Bu sırada hayırlı uğurlu olsun, kazasız sürüş keyfi dilerim CBR 125 ile.

RagingBull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006da
    zeronero , hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle . Darısı başıma bende seneya alıcam inşallah

Motosikleti
    crf 250l
    tskr ragingbull ilk defa motor alıcaksan iyi dusun bu
    bir hastalık gibi tedavisi de yok. haklısın muto sana uygun olmayabilir
    ama en dogrusu uzerine binip karar vermen. bu gun mesai uzun surdu
    motoruma binemedim, onu cok ozledim arkadaslar . biran önce rodajı bitirip
    devirli kullanmaya baslamak istiyorum.

vioref - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zeronero arkadasim bu motoru bende dusunuyordum ancak her sordugum kisiden cabuk sıkılırsın ( motorun gucunden dolayı) dediler su anda beklemedeyim senin bu konudaki goruslerini merak ediyorum benı aydınlatırmısın

outlawwanted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pcx
    zeronero hayırlı olsun allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan ve daha sonra başka bir dua inşallah zor durumda kalıp satmazsın malum bu çin malları ortalığı iyi bulandırdı ucuza gitdiyor güzelim makinalar ya..pederi kandırırsak darısı bizim başımıza şimdilik 52 cclik mobyletteye biniyoruz allah bizede o günleri gösterir inşallah dostum renk ve zevk meselesine girmicem mavive repsol tercihimdir repsol haricindekiler sade rengi sevenler içindir repsolada türlü stikırlar yapıştırılarak vs. vs. farklı görünüm kazandırmak isteyenlerin tercihi olabilir örnek fireblade çevirebilinir (bence)

heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma

Fotolarınız için:

Arkadaşlar ben şu resim işine el atmayı düşünüyorum. Bunun için hatrı sayılır photoshop ve ya benzerleri mevcut ama olmayan arkadaşlar için microsiftun sitesinde power toys diye küçük boyutlu ve işinize yarayacak (tek tıklama ile) programcıklar var.Bunları eklemeyi ve ya moda iletmeye çalışacağım.
    -Umarım artık bu gibi sorunlar yaşanmaz.Bilgisayar çağında yaşıyoruz - elektronik aletler kullanıyoruz ve hayatımızıda kolaylaştırma yollarına gidelim...

indirebileceğiniz adres:(windows işletim sisteminde geçerlidir.)

Image Resizer (520 kb)
    -Kısaca açıklamasını yazayım:
    +Her hangi bir fotografınızın üzerine gelip sağ tıklayın ve "Resize Pictures" 'a tıkladığınızda size hangi boyutta istediğinizi soruyor ve siz istediğinize göre ayarlayabilirsiniz isterseniz.Tamam dedikten sonra
    fotografınızın istediğiniz boyutta bir kopyası yanına geliyor. Sadece bu kadar......
    ----------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşada kazasız günler dilerim.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Motorsikletler artık çok daha güvenli ...
    http://arabam.milliyet.com.tr/habera...haberID=275828
    -----------------------------------------------------------------------
    Motosiklet Video Adres ve Yamaha YBR 125 ile ilgili Siteler
    http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6854
    Tüketim Hesapları-2-4 Zamanlı Motorlar ve Diğer bilgilerim..
    http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6850
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

Motosikleti
    CBR 600 F
    Öncelikle zeronero, hayırlı olsun, güle güle kullan. Benim de niyetim en mavisinden bi CBR 125 almak. Darısı başıma.

Bu arada muto, bende 1.83 boy ve 85 kilo var. Eğitim de CBR 125 kullanma şansım oldu. Pek de narin ve ince duruyor altımda ama beni taşımasını bildi.

Kendi düşüncem kiloyu 75'e çekebilirsem, boy pek de sorun olmayabilir gibi geliyor. Gerisi senin maharetin.
    The Ruler of Titans

Motosikleti
    crf 250l
    outlawwanted mobiletinde tadı başka, ben mopedleride cok severim. ama insallah bir cbr ın olur. thecronus tesekür ederim , ikinizede allah bir cbr nasip etsin. bu arada merak etme benim biladerde senin boyunda ve cbr la gayet uyumlu duruyo. keske fotografını buraya koyabilsem. nasıl foto kayabileceğimi bilen varmı.

Motosikleti
    crf 250l
    vioref ben sana onu söyleyenler gibi yapmıcam. git gönlünden geçen motoru al ve tadını cıkar kardeşim. ben cbr ı almaya bir günde karar verdim. bana sorarsan her bindiğimde inmek istemiyorum. kimseyi dinleme içinden geçeni yap. moped de olsa çin malı da olsa her motorun kendine göre güzelliği vardır ve motordan sıkılınmaz.

zeronero demek istedigimi tam anlamadın o konuda haklısın ancak hafta icileri sehirde gezecek hafta sonları ise arasırada olsa sehir dısına cıkacak biri için cbr hakkında ne soyleyebilirsin

sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    Eğitim de CBR 125 kullanma şansım oldu. Pek de narin ve ince duruyor altımda ama beni taşımasını bildi.
    ,

kardeş zaten bmx gibi dediğim zaman gülmüştünüz yine diyorum o motor bmx bisikletin motorlusu motor dediğinde üzerinde durduğun belli olucak ama bunun üzerinde senden başkası gözükmüyo bizim buralardada biri aldı millet bisikletin hayırlı olsun motosiklet alamadınmı diyo
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

leonine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    hayırlı olsun kardeşlerim yakında bende keeway 150cc sahibi olacağım az kaldı kumbara dolmak üzere
    \'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'

İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL

Motosikleti
    crf 250l
    vioref, ben o söylediklerini aynen yapıyorum, hemde eşimle beraber. geçen hafta merkeze 55 km uzaklıktaki bir köye gittik. yolu asfalt, cok keyifliydi. motor hiç yormuyor. ayrıca her gittiğim yerde motorun gördüğü ilgide beni cok mutlu ediyor. hiç düşünme bu fiyata racing zevkini kaçırma derim.

goruslerini paylastıgın icin tesekkurler motorla ilgi izlenimlerini bize aktarmaya devam edersen sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Ben 125 katagorisi makinaların hemen hemen tümüne bindim.Çin malları isimleri nin telaffuzu zor makinalar hariç.Honda CBR 125 mükemmel bir makina.175 çm boy 75 kğ ma kadar olanlar için gerçekten idaal.bu makinaya bisiklet demek bence gülünç olur.Modifiyeli CBR 125 abisi olan CBF 250 Yİ ÇITIR ÇITIR YER.HA ŞUNU SÖYLEYEYİM HİÇ BİR ZAMAN 500--600 katgorisindeki makinalarla kıyaslamayın.Bununda onlara göre artıları var onların yaktığının 3 te birini yakar şehir içinde inanılmaz pratiktir.Albeniside bence çok çok iyi.Honda kalitesi kokpiti mükemmel disk frenleri 6 vites olması görünümü fanlı radyatörü farları herşeyiyle mükemmel

arkadaşlar bir süredir kendime uygun bir motor istiyorum daha önce hiç alakam olmadı şimdi istiyorum nedense,ve de bir araştırma bilgi edinme süreci içerisindeyim kısa sürede baya faydalı bilgiler edindim burda,,ve bana uygun olduğunu düşündügüm cbr125 di ama 175 üstü falan diyorsunuz,ben 188 im çok mu ufak benim için,ben pratik olması ve fiyatı açısından daha uygun bulmuştum aynı zamnada başlangıç için ideal olduğunu düşündüğüm içindi,fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler