ehliyetim var diyosun, belgelerim var diyosun ama ehliyetkartın yok ki hoca..
ehliyetim var diyosun, belgelerim var diyosun ama ehliyetkartın yok ki hoca..
ben de istiyorummmmm motosiklet :queen:
Ehliyet yoksa,elinde ne olursa olsun boş,yazarlar cezayı,Fakat sen ceza kesmediler fakat motosikleti bağladılar otoparka çektiler diyorsun,bu ise daha ilginç,
Muhtemelen ceza kesmedi iseler polis ceza kesmeyerek ehliyetini almanı ve ondan sonra otopark ta sana başka bir suctan ceza kesecek olabilir,hani senin o buyuk cezayı odememen için korumayı düşünmüş bile olabilir, başka bir şey gelmiyor aklıma,inşallah benim dediğim gibi olurda çok buyuk bir ceza odemeden çıkartırsın motosikletini
A2 ehliyeti olan bir başkası seninle bir likte gidip,her an cıkartabilir motosikleti
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Abi kaçacaksın ben öyle yaptım.perşeöbe günü takıldı arkama.Söktüm plakayı bu şekilde geziyorum.25 inde sınava giricem.kazanırsam alıcam inşallah.Gecen yaz bende yedim çok kötü umarım çözersin olayı.
arkadaşlar bu gun ehliyetimi aldım a2 yarında şubeye gidecem bakalım ne olacak 2 gün farkla inş büyük bi ceza yemem
"Kimi doğuştan ehliyetli doğuyor tabi sınırlama falan yok!!!
Gözünüze bakıp hemen doğumhanede doktorlar veriyor A1 ...
Motora bindiğinde de ayakların yere değiyorsa A2 ye terfi ehliyet veriyorlar hemen"
Diyemeyeceğim :
Çünkü ehliyet için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor...
Yazdığımız yazıdaki ehliyet kelimeleri yol göstericidir...
Bilgi almak için Lütfen tıklayınız...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
ilk anda ceza yazmamışsa polis, otoparkta sadece parka çekme cezası ile yırtabilirsin
bazı polislere insafsız diyorum ama iyilikten maraz doğar diyerekten 1-2 kişinin kulağını çekelim bu işe ciddi eğilsin diye düşünüyor olabilirler(senin durum istisna tabi,ehliyeti almana ramak kalmış)
yetersiz ehliyet, ve ehliyetsizliğin durumu, mahkemeye sevk etmektir, polis sadece mahkemeye verir, hakim ise cezayı keser.
elinde ehliyet kartı olmadan 70 kere de sınava girsen, hepsindende 100 alsan, cumhurbaşkanı da olsan o kart elinde olmadıkça ehliyetsiz sayılıyorsun, derdini anlatmana gerek yok. kanunlar böyle
geçmiş olsun arkadaşım...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
arkadaşlar bir sorum olacak yerimi bilmiyorum ama bu gün sabah 10 sularında çevirme vardı motorumda seyir halinde iken :D güzel bi yazı olacak dur ihtarına uymadım ve kaçtım tabi türk polisi yakalar misali :D yakalandım ehliyeti kazandım a2 dosyaların gelmesini bekliyordum ama yetersiz ehliyet olarak ceza yedim ve 2006 da bi daha yemiştim yani bu ikinci ortalama ceza ne olur sizce ??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)