Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

A2 ehliyet belglerim var fakat polis motoru bağladı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    henüz yok ki..
    ehliyetim var diyosun, belgelerim var diyosun ama ehliyetkartın yok ki hoca..
    ben de istiyorummmmm motosiklet :queen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    harved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Ehliyet yoksa,elinde ne olursa olsun boş,yazarlar cezayı,Fakat sen ceza kesmediler fakat motosikleti bağladılar otoparka çektiler diyorsun,bu ise daha ilginç,
    Muhtemelen ceza kesmedi iseler polis ceza kesmeyerek ehliyetini almanı ve ondan sonra otopark ta sana başka bir suctan ceza kesecek olabilir,hani senin o buyuk cezayı odememen için korumayı düşünmüş bile olabilir, başka bir şey gelmiyor aklıma,inşallah benim dediğim gibi olurda çok buyuk bir ceza odemeden çıkartırsın motosikletini

A2 ehliyeti olan bir başkası seninle bir likte gidip,her an cıkartabilir motosikleti
    LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ

Motosikleti
    suzuki burgman AN 400
    Abi kaçacaksın ben öyle yaptım.perşeöbe günü takıldı arkama.Söktüm plakayı bu şekilde geziyorum.25 inde sınava giricem.kazanırsam alıcam inşallah.Gecen yaz bende yedim çok kötü umarım çözersin olayı.

Motosikleti
    Skygo 125T-9A
    arkadaşlar bu gun ehliyetimi aldım a2 yarında şubeye gidecem bakalım ne olacak 2 gün farkla inş büyük bi ceza yemem

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Alıntı MKH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar ehliyet için yaş sınırlaması var mı?
    "Kimi doğuştan ehliyetli doğuyor tabi sınırlama falan yok!!!

Gözünüze bakıp hemen doğumhanede doktorlar veriyor A1 ...

Motora bindiğinde de ayakların yere değiyorsa A2 ye terfi ehliyet veriyorlar hemen"

Diyemeyeceğim :

Çünkü ehliyet için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor...

Yazdığımız yazıdaki ehliyet kelimeleri yol göstericidir...

Bilgi almak için Lütfen tıklayınız...
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    ilk anda ceza yazmamışsa polis, otoparkta sadece parka çekme cezası ile yırtabilirsin

bazı polislere insafsız diyorum ama iyilikten maraz doğar diyerekten 1-2 kişinin kulağını çekelim bu işe ciddi eğilsin diye düşünüyor olabilirler(senin durum istisna tabi,ehliyeti almana ramak kalmış)

Motosikleti
    Skygo 125T-9A
    Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk anda ceza yazmamışsa polis, otoparkta sadece parka çekme cezası ile yırtabilirsin

bazı polislere insafsız diyorum ama iyilikten maraz doğar diyerekten 1-2 kişinin kulağını çekelim bu işe ciddi eğilsin diye düşünüyor olabilirler(senin durum istisna tabi,ehliyeti almana ramak kalmış)
    tabi haklsın o gun kadıköy sahilde motorcular konuşma yapmış sanırım polis öle dedi bize bizi otomobiller filan çok sıkıştırıyo polisler bize yardımcı olmuyor filan demişler onunu üzerine çevirme yapıyolarmış

Motosikleti
    Honda CG 125 2006.
    yetersiz ehliyet, ve ehliyetsizliğin durumu, mahkemeye sevk etmektir, polis sadece mahkemeye verir, hakim ise cezayı keser.
    elinde ehliyet kartı olmadan 70 kere de sınava girsen, hepsindende 100 alsan, cumhurbaşkanı da olsan o kart elinde olmadıkça ehliyetsiz sayılıyorsun, derdini anlatmana gerek yok. kanunlar böyle

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    geçmiş olsun arkadaşım...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

arkadaşlar bir sorum olacak yerimi bilmiyorum ama bu gün sabah 10 sularında çevirme vardı motorumda seyir halinde iken :D güzel bi yazı olacak dur ihtarına uymadım ve kaçtım tabi türk polisi yakalar misali :D yakalandım ehliyeti kazandım a2 dosyaların gelmesini bekliyordum ama yetersiz ehliyet olarak ceza yedim ve 2006 da bi daha yemiştim yani bu ikinci ortalama ceza ne olur sizce ??

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)